Фан клуб: Пелистер!

Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.181
Поени од реакции
2.261
Ретард парите да ви ги имам а умот да ви го немам ,Рк Пелистер не освој ништо утре да се прекини платформата двете титули ќе му ги препишите на Работник ако останите таму!Која "легенда" треба да бидиш да прајш пет лажни профили пелистерец,один,цехте шо уште не друго да си пишиш сам и клаваш лајкови .Дете оди со време побарај се по некој установи или бајачи заедно со таткоти ,ко фативте на форум и фб да се расправате со Хри100 ,Пинза,Декси и компанија гледајте бизнисот не се глупирајте на јавна сцена зад лажни профили .Едно време заедно бевте со Мац ,ако забораваш да те потсетам зад него седевте во Кале ,па сега страмота е да плукаш заради него по кошарката .Реакцијата на публиката се слушна од прва во кошарката видоа дека згрешија го вратија амблемот.За разлика од кај вас во ракомето лудаци прво името на спонзорот ,играте со плави (работник) дресови, шо да правиме повеќе споредба вие сте забегани а другите[кошарката и фудбалот] гледаат заедно да направат нешто .
За воља на вистината во кошарката се убија од местење во минатото од АБА2 лигата, но помина то време сега еве последно ја слушаат рајата до кога ќе видиме ...Еден трофеј да земат покрај ваков мзт за пет ќе вреди во ракомето каде сме години со најголем буџет ,каде еднаш ни даде титула Алкалоид со судиите а вториот пат Тиквеш со навивачите плус Фитиљот се друго е приказни за мали деца а тука такви нема !Ај сега сиктер таму на другата тема мрси муда со розевите наочари оти и оваа и фудбалот ја испогани со твоите глупости ајде мрш копиљ мал
Ke te molam da ne me spomnuvas deka jas sum Bojan oti ako bev ne sedev ovde na forumo da se raspravam so vas ke odev niz sveto ke klecav zeni ke se mrdnev da gi imav tie pari :ROFLMAO:
Plus jas ko go naprajv profilo na forumo Bojance sigurno osnovno bese taka da ti se molam ne tresi zeleni

Член од
9 април 2024
Мислења
37
Поени од реакции
101
Ретард парите да ви ги имам а умот да ви го немам ,Рк Пелистер не освој ништо утре да се прекини платформата двете титули ќе му ги препишите на Работник ако останите таму!Која "легенда" треба да бидиш да прајш пет лажни профили пелистерец,один,цехте шо уште не друго да си пишиш сам и клаваш лајкови .Дете оди со време побарај се по некој установи или бајачи заедно со таткоти ,ко фативте на форум и фб да се расправате со Хри100 ,Пинза,Декси и компанија гледајте бизнисот не се глупирајте на јавна сцена зад лажни профили .Едно време заедно бевте со Мац ,ако забораваш да те потсетам зад него седевте во Кале ,па сега страмота е да плукаш заради него по кошарката .Реакцијата на публиката се слушна од прва во кошарката видоа дека згрешија го вратија амблемот.За разлика од кај вас во ракомето лудаци прво името на спонзорот ,играте со плави (работник) дресови, шо да правиме повеќе споредба вие сте забегани а другите[кошарката и фудбалот] гледаат заедно да направат нешто .
За воља на вистината во кошарката се убија од местење во минатото од АБА2 лигата, но помина то време сега еве последно ја слушаат рајата до кога ќе видиме ...Еден трофеј да земат покрај ваков мзт за пет ќе вреди во ракомето каде сме години со најголем буџет ,каде еднаш ни даде титула Алкалоид со судиите а вториот пат Тиквеш со навивачите плус Фитиљот се друго е приказни за мали деца а тука такви нема !Ај сега сиктер таму на другата тема мрси муда со розевите наочари оти и оваа и фудбалот ја испогани со твоите глупости ајде мрш копиљ мал
Abe Tole i nekni mu kazav na nekoj vo golema zabluda si ako mislis deka coek od rangot na Bojan (ni go znam ni go poznavam i za kuro mi e da go znam, ama ima milioni) ke se objasniva tuka na forum anonimno so Tole Pasa, Cehte i slicni kako nas. Mnogu na srce si klavate se opusteno be brat nikoj ne se znajme koj sme so sme si pisime za dobroto na klubot site kako so mislime. Jas mislam dobra e platformata ti ne mislis i si debatirame

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.322
Поени од реакции
5.279
Дресот ТОП, како домашниот, така и гостинскиот (y)
Честито победа, да се надеваме дека ќе ја поминиме групата и ќе бидиме на првите две места....

Член од
28 февруари 2023
Мислења
211
Поени од реакции
846
Добар тим склопивме вака така, дресот топ и старото лого си остана. Сега гледам на фб немат објавено резултат од со МЗТ и ги имат лимитирано коментарите.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.294
Поени од реакции
8.197
Добар тим склопивме вака така, дресот топ и старото лого си остана. Сега гледам на фб немат објавено резултат од со МЗТ и ги имат лимитирано коментарите.
Komentarite se iskluceni uste odamna tuku po ubav nekni dresot so bese so mzt ama barem da gi ima za prodazba a druga rabota rabotnicki se pred raspad pa treba da zemime barem nekoj domasen igrac Robev e interesen a Stojan me bi go sakal nazad na stata slava zivej I si praj zabava a Hot e OK mlad no ne znam kolku bi dobil sansa sega pokraj Bojic I drugite a za dobar tim me bi se slozil mnogu ne deka sme slabi ama pak vtoro mesto e maksimum oti nemame Kontur sekoja godina nov tim maleswvic,kesar,posle stojan so boban I deugite pa lani maslinko so magde I sekoja godina najdobrite ni odat pa od novo prajme ekipa ama barem imaat sluh za publikata za razlika od rakometo I fudbalot kade vo dvata slucaevi ke se smiri rabotata ko ke gi smenat trenerite do togas nisto nema da ne bidi isto I tie izvadija interesni dresoj ama pak gi nema nikade da se kupat plus onie ulajte so plavi igraat

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.322
Поени од реакции
5.279
Ќе ги има во продажба дресојте, ќе има нешто како фан шоп, ќе се продават и други реквизити...
А за коментарите од лани се исклучени, останва уште РК да ги исклучи коментарите кај да е и да бидиме единствените во светот каде на сите екипи од градот забранети се коментари на социјалните мрежи, да не смеј да си го искажи публиката своето мислење :D:pos:
На крај тие нека победват се со ред, па ич нека не ги пуштат коментарите.

Сабота почнува лигата, битно е прво коло да тепаме во Кавадарци, па после одма во второ пред полна сала да го совладаме и МЗТ, да бидиме со победа плус пред нив од почеток е полн погодок за нас !

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.294
Поени од реакции
8.197
Ќе ги има во продажба дресојте, ќе има нешто како фан шоп, ќе се продават и други реквизити...
А за коментарите од лани се исклучени, останва уште РК да ги исклучи коментарите кај да е и да бидиме единствените во светот каде на сите екипи од градот забранети се коментари на социјалните мрежи, да не смеј да си го искажи публиката своето мислење :D:pos:
На крај тие нека победват се со ред, па ич нека не ги пуштат коментарите.

Сабота почнува лигата, битно е прво коло да тепаме во Кавадарци, па после одма во второ пред полна сала да го совладаме и МЗТ, да бидиме со победа плус пред нив од почеток е полн погодок за нас !
Zosto da go tepame mzt osven za samodoverba vo regularniot del we da pobedime nisto ne menuva na krajot ke resava vo play off a togas koj ke ima podobra forma I stranci ke pobedi za kurovo zdravje se igra regularniot del I cudo koj ima domasen teren edna sudiska greska I se odi jabana ,sega edino da brkaat vo aba2 drugoto e voigruvanje nisto drugo

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

D

DupiMandalo

Гостин
@Пеце
Ти пратиш мак баскет... Какви ни се шансите ова сезона, дали имаме шанса утре за победа или тешко ?
Глеам МЗТ салам појачан, ние со еден куп новајлии. Единствена надеж полгама во Ацо на клупата. Добар стратег со искуство и титули зад себе, плус битолчанец, ваљда ќе ја среди екипата.
Управата ми е со ептен нејасни амбиции... Делуват како да не се многу заинтересирани за силен проект, чисто ради маркетинг и перење на пари. Уште ко видов дека со над 100к еур профит ја завршија ланската сезона, ептен сомнителни ми се.

@Terrormachine
Терор шо се кљафтиш бе ? Или сакаш да бидиш новиот Симче на форумот ?
Шо сакаш ти, да се врати ерата на Двојче во спортот па да си задоволен ?
Не те разбирам сварно...:toe:

Последно уредено од модератор:

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.322
Поени од реакции
5.279
Треба да победат денес, домашен терен, публика, треба да искористат, плус МЗТ четвртокот играше АБА2 утакмица и плус продолженија на мечот кој го изгубија, изморени тоталка, вчера стигнаја од Загреб, денес се Битола, ако не ги победиме не знам шо да речам....
Амбициите на клубот како и претходните години се јасни, а и според изјавите управа/тренер/играчи гледате целат на барем една од двете титули. Играчки најдобар во лигата е МЗТ, после нив сме ние, огромни се шансите повторно финалето и во купот и за лигата да е Пелистер-МЗТ. Дури се браќата педерите кај нив фаворитската палка е кај нив, искуството сепак е пресудно видовме низ годините, плус Крстевски останата, надополнети сега со Слај и Едвин како странци, и двајцата се добри, првиот го пратев во АБА 2 навистина добар играч, вториот имаше епизодна улога во Работнички на кратко, можда се сеќават на него некој.
Добро е шо ние го комплетиравме ростерот на време, не е уште да бараме играчи, американците се добри одобено Едвардс, под кош сме добро покриени, Бојиќ, Едвардс, Мишковиќ, вака првично како шо ги гледав, странците делуваат сосема ок, плус Антоан од надворешните позиции. Некако слаба ми делува клупата, помлади дечки за да одморат некој по некоја минута, почетна петорка имаме јака, за од клупа како и минатите сезони исто....

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Треба да победат денес, домашен терен, публика, треба да искористат, плус МЗТ четвртокот играше АБА2 утакмица и плус продолженија на мечот кој го изгубија, изморени тоталка, вчера стигнаја од Загреб, денес се Битола, ако не ги победиме не знам шо да речам....
Амбициите на клубот како и претходните години се јасни, а и според изјавите управа/тренер/играчи гледате целат на барем една од двете титули. Играчки најдобар во лигата е МЗТ, после нив сме ние, огромни се шансите повторно финалето и во купот и за лигата да е Пелистер-МЗТ. Дури се браќата педерите кај нив фаворитската палка е кај нив, искуството сепак е пресудно видовме низ годините, плус Крстевски останата, надополнети сега со Слај и Едвин како странци, и двајцата се добри, првиот го пратев во АБА 2 навистина добар играч, вториот имаше епизодна улога во Работнички на кратко, можда се сеќават на него некој.
Добро е шо ние го комплетиравме ростерот на време, не е уште да бараме играчи, американците се добри одобено Едвардс, под кош сме добро покриени, Бојиќ, Едвардс, Мишковиќ, вака првично како шо ги гледав, странците делуваат сосема ок, плус Антоан од надворешните позиции. Некако слаба ми делува клупата, помлади дечки за да одморат некој по некоја минута, почетна петорка имаме јака, за од клупа како и минатите сезони исто....
Антоан ви е најдобар играч, би рекол подобар многу подобар и од Бернард од лани (кој што освен проблем со дисциплината, беше страшен играч). Дечкото бил топ 10 средношколци во САД, му предвидувале одлична кариера, меѓутоа повреда на факултет и никогаш не се вратил на стариот левел, што не значи дека не би бил топ за нашата лига. 4-цата странци реално ви се топ, многу голема штета што не успеавте барем Маслинко да го задржите според мене. Јадрото на домашни играчи пак е солидно, Костовски, Стајиќ, младиот Бошалевски, е само едно прашање, не знам кај беше Лука Стојановски првото коло во Кавадарци, не беше воопшто во состав и не го видов во сала (кај што седеше Мац). Повреда или нешто друго е во прашање?

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.322
Поени од реакции
5.279
Највероватно повреда, играше со Широки во АБА, плус ако се земи во план дека Петровиќ дури беше во ФМП дека го форсираше до максимум Лука дури играше таму, не би рекол дека нема да го игра тука, ја имаат таа релација од таму, плус лесно знаеше да му спичка се :pos: Ич не држи вода Прилепо, ако не ја спука со некој од играчите, па да се против него, можи екипата да оди до завршна фаза.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Највероватно повреда, играше со Широки во АБА, плус ако се земи во план дека Петровиќ дури беше во ФМП дека го форсираше до максимум Лука дури играше таму, не би рекол дека нема да го игра тука, ја имаат таа релација од таму, плус лесно знаеше да му спичка се :pos: Ич не држи вода Прилепо, ако не ја спука со некој од играчите, па да се против него, можи екипата да оди до завршна фаза.
Цитирај ме нареден пат, вака може да ми избега :D

Знам дека Лука стана ѕвер играч под него со Ајви во ФМП, и од таму дојде кај нас и никаде после не повтори партии како под Ацо. Затоа мислев да не е спукан, можеби и со управа нешто, дека воопшто не го видов. Ако е повреда, нека му помине побрзо. Иначе во Кавадарци, буквално пола утакмица урлаше по Стајиќ. Цело време каснеше овој одбрана, не играше акции што очекуваше Ацо, секој ебан напад ако примате кош или промаши нешто, само урлање по Стајо

Kajgana Shop

На врв Bottom