Фан клуб: Партизан!

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ајмо СВИ на колена за ПАРТИЗАН И ГРОБАРЕ:vozbud::vozbud:
Сега можам да зборувам, малку од малку се свестив :helou:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ма да свршев во џесика алба немаше да се осекјам вака :vozbud::vozbud::vozbud:
A во Меган Фокс ??:vozbud:

Не шала на страна,луда утакмица беше ова,срека што од првин се издвоија малце Партизан,Дуле знае што прави :),после во трета четвртина малце запнаа Барса,се одлепија 6 поени и си помислив дека ке почне машинеријата.
Но се излажав,поточно Дуле и неговата багра ме излажаа,и на крај слатка победа над непоразената Барса кај која ке остане запишано дека во сезоната 2009\10 во Евролигата го доживеале првиот пораз од Партизан во пеколната и преполна Пионир Арена.

Филинг беше трансот мал што го покажаа на крајот-Јер ми смо стока са трибине Јужне и на трансот волшебникот Дуле во неговата препознатлива поза :)

Значи ако вечерва падна Барса,може да падне секоја екипа !!!
Ајде носете ги Кливленд сега,да им го кажеме филмот :icon_lol::pos:

Член од
26 август 2009
Мислења
215
Поени од реакции
41
Leleeeeeeee pa ova e neverojatno mislam koj i da e sega i zvezdas i vardarec i hrvatite i slovencite sakaa da pobedi Partizan.'Decata' go ostavija srceto teloto se sto imaa ostavija na teren a publikata im davase doping kako sto re4e komentatorot mislam deka zasluzija iako mislev deka ke padnat koga povede so 8 kosa razlika Barca na 5 min do kraj.

A za finisot no coment se nakur4iv do daska lele nezz sto ke bese da se slucese nepravda i da ni ja zemaa pobedata, no koga slusnav kako ja peat himnata naviva4ite pred da bide donesena odlukata svativ deka gordosta e najvazna duri i da ne ni ja dadat zasluzenata pobeda i posle toa erupcija se vozbudiv doma skokav urlav haha

bravo momci sekoja cest pozz do site sto bea vecerva za Partizan

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Последниот напад Барса го изигра како Карпош Соколи. 20 секунди имаа, очекуваа дека Дуле наредил да се праи фаул пошто тој му е обично стилот-сам да си решава за својата судбина во последниот напад. Ама, овој изненади со 2-3 зона, каталонциве збунети не знаеа што да прават па пробаа со соло акција на Микел...
Малце фалеше али јака одбрана се изигра и на него и он промаши.
Попосле беше се регуларно и не знам зашто толку го оддолжија. Времето истече, а не се смее да се игра на кош кога времето е истечено само што сега добро се гледа дека топката иде надвор па затоа е се регуларно бидејќи се рачуна како скок на Робертс.
Робертс и да го пуштеше Васкез да скокне и од одбојка да даде кош пак немаше да биде регуларно затоа што времето истече.

Им следат два меча со Маруси, ваљда првиот е на гости. Ако победат на гости може да се рече дека се 95% у 1/4 финале.
Дуле магионичар, секоја чест.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
ауууууууууууууу каква утакмица без коментар дефинитивно :vozbud::vozbud:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
И Стивен Спилберг ќе завидува на ова што се случи денеска во ПИОНИР... :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Барселона, Барселона Има Једну Ману - Попушила, Попушила КУРАЦ ПАРТИЗАНУ !!! :vozbud:

ПАО је Пао, Али ДУЛЕ Није Стао - Барса је Пала, ДУЛЕ И ДАЉЕ КАРА !!! :helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Сега гледав дневник на РТС,прва весто нормално беше победата на КК Партизан,и тој едниот вика дека Барселона испратила жалба и дека дефинитивниот победник ќе бил одлучен во следните неколку дена,значи сварно големи гомна се,ако не дај Боже ја земат победата треба да се прекине понатамошното играње,ама не ми се верува дека ќе се упичкаат толку....

Член од
27 октомври 2009
Мислења
47
Поени од реакции
4
IZvinete sto se mesam megu vas fanovite na partizan. Iskreno ne sakam da se raspravam nit imam nesto protiv partizan niti sum za zvezda i MILO MI BESE DENESKA SO POBEDIJA, megutoa trenerot na barsa si go barase svoeto pravo a mnogu e verojatno i deka ke go dobie poso poradi site predispozicii pri istek na vremeto roberts ne smeese da ja pipne topkata bez razlika dali idela nadvor od kos poso taa bese nad obrac. Kako i da e vi ja cestitam pobedata pa da se nadevame deka nema da im bide uzalud slavenjeto :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Сега гледав дневник на РТС,прва весто нормално беше победата на КК Партизан,и тој едниот вика дека Барселона испратила жалба и дека дефинитивниот победник ќе бил одлучен во следните неколку дена,значи сварно големи гомна се,ако не дај Боже ја земат победата треба да се прекине понатамошното играње,ама не ми се верува дека ќе се упичкаат толку....
Епа ајде тогаш, ако им ја одземат победата на Партизан (не дај Боже)... нека се побунат Дуле и другите од управата на Партизан, да се прегледаат сите спорни ситуации што беа досудени против Партизан (што беа досудени 10 контра-фаули во корист на Барселона, недосудувањето фаул во неколку ситуации над кошаркарите на Партизан итн), а не само последниот напад... 15 минути ја гледаа снимката судиите и делегатот и донесоа конечна одлука... што е сега пак нејасно и јас незнам :jaj:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
IZvinete sto se mesam megu vas fanovite na partizan. Iskreno ne sakam da se raspravam nit imam nesto protiv partizan niti sum za zvezda i MILO MI BESE DENESKA SO POBEDIJA, megutoa trenerot na barsa si go barase svoeto pravo a mnogu e verojatno i deka ke go dobie poso poradi site predispozicii pri istek na vremeto roberts ne smeese da ja pipne topkata bez razlika dali idela nadvor od kos poso taa bese nad obrac. Kako i da e vi ja cestitam pobedata pa da se nadevame deka nema da im bide uzalud slavenjeto :)
Така се правилата али има еден мал исклучок кој вика дека судијата може да процени дали топката оди надвор од обрачот или не, а баш тоа и го разгледуваа на крај. Значи дали топката оди надвор од обрачот т.е. се докажува дека тоа е дефанзивен скок на Робертс, а не играње на обрач т.е. нерегуларно избивање на топката...
На повторената снимка се гледа дека топката има насока вон обрач :)

Епа ајде тогаш, ако им ја одземат победата на Партизан (не дај Боже)... нека се побунат Дуле и другите од управата на Партизан, да се прегледаат сите спорни ситуации што беа досудени против Партизан (што беа досудени 10 контра-фаули во корист на Барселона, недосудувањето фаул во неколку ситуации над кошаркарите на Партизан итн), а не само последниот напад... 15 минути ја гледаа снимката судиите и делегатот и донесоа конечна одлука... што е сега пак нејасно и јас незнам :jaj:
Не верувам дека ќе ја одземат победата, а ова со спорните ситуации што викаш да се прегледаат у секој случај нема да се случи пошо е касно за тоа.
Барса има авторитет и сигурно ќе притиска на за она да е победникот али не смеат да си дозволат честа да си ја уништат кога се гледа дека се е регуларно. Они со таа екипа требаа на поштен начин да ја добијат утакмицата, а пошто тоа не се деси сеа можат само да се надеваат на зелената маса и нејзината одлука.

Али како што има углед Барса така и Ла Моника кој е прв и најдобар европски судија не верувам дека би си дозволил да згреши у таква ситуација па сега одново тоа да се преиспитува. :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom