A во Меган Фокс ??ма да свршев во џесика алба немаше да се осекјам вака
Не претера бе?ма да свршев во џесика алба немаше да се осекјам вака
Ти да не си свршил во неа па знаеш ?Не претера бе?
Епа ајде тогаш, ако им ја одземат победата на Партизан (не дај Боже)... нека се побунат Дуле и другите од управата на Партизан, да се прегледаат сите спорни ситуации што беа досудени против Партизан (што беа досудени 10 контра-фаули во корист на Барселона, недосудувањето фаул во неколку ситуации над кошаркарите на Партизан итн), а не само последниот напад... 15 минути ја гледаа снимката судиите и делегатот и донесоа конечна одлука... што е сега пак нејасно и јас незнам :jaj:Сега гледав дневник на РТС,прва весто нормално беше победата на КК Партизан,и тој едниот вика дека Барселона испратила жалба и дека дефинитивниот победник ќе бил одлучен во следните неколку дена,значи сварно големи гомна се,ако не дај Боже ја земат победата треба да се прекине понатамошното играње,ама не ми се верува дека ќе се упичкаат толку....
Така се правилата али има еден мал исклучок кој вика дека судијата може да процени дали топката оди надвор од обрачот или не, а баш тоа и го разгледуваа на крај. Значи дали топката оди надвор од обрачот т.е. се докажува дека тоа е дефанзивен скок на Робертс, а не играње на обрач т.е. нерегуларно избивање на топката...IZvinete sto se mesam megu vas fanovite na partizan. Iskreno ne sakam da se raspravam nit imam nesto protiv partizan niti sum za zvezda i MILO MI BESE DENESKA SO POBEDIJA, megutoa trenerot na barsa si go barase svoeto pravo a mnogu e verojatno i deka ke go dobie poso poradi site predispozicii pri istek na vremeto roberts ne smeese da ja pipne topkata bez razlika dali idela nadvor od kos poso taa bese nad obrac. Kako i da e vi ja cestitam pobedata pa da se nadevame deka nema da im bide uzalud slavenjeto
Не верувам дека ќе ја одземат победата, а ова со спорните ситуации што викаш да се прегледаат у секој случај нема да се случи пошо е касно за тоа.Епа ајде тогаш, ако им ја одземат победата на Партизан (не дај Боже)... нека се побунат Дуле и другите од управата на Партизан, да се прегледаат сите спорни ситуации што беа досудени против Партизан (што беа досудени 10 контра-фаули во корист на Барселона, недосудувањето фаул во неколку ситуации над кошаркарите на Партизан итн), а не само последниот напад... 15 минути ја гледаа снимката судиите и делегатот и донесоа конечна одлука... што е сега пак нејасно и јас незнам :jaj: