Фан клуб: Партизан!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Барселона Пала - ИДЕМО ДО ФИНАЛА !!! :wink:

Еве некоја слика плус од денешниот натпревар

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Миле за судењето не се сложувам,личните у напад на Вранеш сите беа искрено,баш напротив свирнаа доста неизвесни топки за нас...
Мора бе да си ја добиеме победата ,тој па тренерот на Барса вика имаше и фаул на Весели врз тој што ја шутна на крај:tv:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Аууу , ми се скрати живот прееска еј , инфаркт ќе добиев за малце , каква игра со срце, каква атмосфера , ЛУДИЛООО , ма идеме понатаму бе , дечкиве се луди....УЗМИ ДУЛЕ ЕВРОТИТУЛУУ!!!! :drk::drk::drk::drk:

Г

Грејвдигер

Гостин

Košarkaški klub Barselona žaliće se na sudijsku odluku kojom nisu priznati poeni Pita Mikela u poslednjoj sekundi večerašnje utakmice protiv Partizana. Partizan je večeras posle produžetka pobedio Barselonu sa 67:66 i naneo joj prvi ovosezonski poraz u Evroligi.

Partizan je vodio sa 67:66, posle poena Aleksandra Rašića sa linije za slobodna bacanja, kada je u poslednjem napadu šutirao Pit Mikel, ali je lopta izašla iz obruča i vreme je isteklo.

Stručni štab Barselone se nakon toga žalio, tvrdeći da je Lorens Roberts izbacio loptu iz koša, ali sudije su posle dugog većanja odlučile da ne priznaju poene Barselone. Barselona ima rok od 15 dana za žalbu.

Izvor: Sportal.rs

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Абе и Ирска се жалеше за играта со рака на Анри па ништо не доби:toe:,така да Партизан си победи и може да уживаме во оваа голема победа.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Честитки до сите гробари само напред!!!!Нема више непоразени тимови :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
,,Пала је Барса,пали су две најболје екипе":vozbud::vozbud:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Во моментов највеќе што сакам е да сум Гробар и да го осетам тоа чуство коа твојата екипа ги гази европските великани. Она вчера беше перверзија.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
drugari sto pobrzo svatite deka ovaa godina nisto ne pravime evroliga toa podobro,ovaa ekipa e poslaba kade kade od prethodnite godini,mozemi za 1-2 godini ke tepame ama ovaa nisto,moze doma da tepame uste 2-3 utakmici,na gosti site ke gi gubime,daj boze da gresam ama jas taka ja cenam situacijata!
Мислам дека ќе изгубиме,многу сум некако скептичен со овој тим што го имаме,јас оваа сезона за успешна би ја сметал и само со домашна лига освоена,без Јадранска,за Евролига не правам муабет...
Среќно црно-бели!!!
Ахххх... vac, vac :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom