Фан клуб: Партизан!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
толку сум прочитал српска историја,што значи не ми била интересна:toe:.......ако ти толку се воодушевуваш на туѓа историја(ако си Србин се извинувам),не знам што да ти кажам:kesa:
А, мене ме само интересира... зошто тогаш почнуваш да пишуваш нешто што не си го читал и немаш појма, а само тресеш колку да набилдаш постови... :pipi:

Чутање је ЗЛАТО !!! :helou:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Абе "Македонци" што се мешате тука и пишувате глупости.
Ова е фан клуб Партизан,ако сакаш да прашаш и да пофалеш,пиши,шо мешаш патриоти,грци ку*ци,палци итн.Секој има право да си навива за клубот што го сака.Ако некој така се чувстува што има вие сега да се мешате.Од Партизан,отидовте мак.лига ,сега политика,грци итн.

Со среќа вечер!!!
Навивам за Партизан вечер:smir:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.318
Поени од реакции
8.313
Баш тоа сакав да ти го кажам, затоа напишав АКТУЕЛНИ... ама запнале "со глава во зид" и решени се ќе ни менуваат мислења... Чекајте бе, закочите малку!!! :jaj:

Значи пак истото ќе го повторам... ако идат во фан клуб Звезда- кој ќе им одговори на прашањата кога за разлика од фан клуб Партизан, многу помалку се пишува? Си знаат они каде да идат и каде да се*ат ама никој не паси трава и не пие нафта :helou:
:eek:ftopic:
Миле ич ама ич не сте актуелни брат само гоне и клинт исвуд ви кажаа дека првен треба да си го подржвате локалниот односно Македонски клуб па после скокајте за србите и другите оти никаде аба баш никаде во сосдените земји нема да го најдете ова вашето на прво место да муе странски клуб еве дел види од дебата која беше пред два месеца на фанклубот на динамо загреб да не си мислите дека вие сте актуелни :tapp:

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=18023&page=20
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=18023&page=21
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=18023&page=22
а за тоа што викаш со знамето си бил убо ти кажаја што не седна на трибината кај гробарите па таму да се сликаше или да го поставеше знамето на нивната трибина а не вака скрушум :salut:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ало кој ти е овој Дражан,дражан те јебо????
Дража ако не знаеш кој е или како се пишува почепкај малце на гугл,не тука да солиш памет!
Брат не го карај одма бе, лош превод му дал google translate :pos:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
А, мене ме само интересира... зошто тогаш почнуваш да пишуваш нешто што не си го читал и немаш појма, а само тресеш колку да набилдаш постови... :pipi:

Чутање је ЗЛАТО !!! :helou:
пријави ме кај модераторот нека ми ги одземат сите постови од темата Партизан(не ми менува ништо) но се плашам дека ти ќе бидеш во поголем минус(не можеш да стигнеш некој друг)
..сум слушнал,прочитал без некое големо внимание,што значи сум го погодил името(само без Н на крај), и како што напоменав не сум се интересирал да читам за нешто што не ми е интересно или важно(што значи читам нешто што сакам да научам,а не нешто што СО СИЛА сакам да бидам)капиш
и дај олади малку т.е. размисли зашто ти е увртен филмот со Партизан толку во глава.....и да.. на сите Срби во прв план им е татковината,а после се друго(клуб,навивачка група,партија итн),а ти од што си толку "закоравен" Партизановец,татковината ти е на втор план..колку што заклучив според твоите постови.......ULTRAS NO POLITICS

Брат не го карај одма бе, лош превод му дал google translate :pos:
може може...........или можеби кога сум ја пееле на ЈНА не сум ја разбрал убаво:toe:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Миле ич ама ич не сте актуелни брат само гоне и клинт исвуд ви кажаа дека првен треба да си го подржвате локалниот односно Македонски клуб па после скокајте за србите и другите оти никаде аба баш никаде во сосдените земји нема да го најдете ова вашето на прво место да муе странски клуб

трибината кај гробарите па таму да се сликаше или да го поставеше знамето на нивната трибина а не вака скрушум :salut:
Кој вели дека не го подржувам локалниот клуб... си навивам за Овче Поле, а тоа е мое право дали ќе навивам и за Партизан, Звезда, Динамо... па и Манчестер Јунајтед, Барселона, Реал...

Следен пат ќе се сликам само за вас (или ако иде некој друг од форумот нека слика), да видете дека не е така како што вие си замислувате :toe:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Кој вели дека не го подржувам локалниот клуб... си навивам за Овче Поле, а тоа е мое право дали ќе навивам и за Партизан, Звезда, Динамо... па и Манчестер Јунајтед, Барселона, Реал...

Следен пат ќе се сликам само за вас (или ако иде некој друг од форумот нека слика), да видете дека не е така како што вие си замислувате :toe:
до кај што стапнала српска нога...........не мора да се сликаш,само закачи го знамето(мислам на знаме со црвено-жолта боја Вергина,Македонија,Гробари Св.Николе-Македонија итн на ограда) .....закачи го на ограда и после ќе правиме муабет ОК

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
пријави ме кај модераторот нека ми ги одземат сите постови од темата Партизан(не ми менува ништо) но се плашам дека ти ќе бидеш во поголем минус(не можеш да стигнеш некој друг)
..сум слушнал,прочитал без некое големо внимание,што значи сум го погодил името(само без Н на крај), и како што напоменав не сум се интересирал да читам за нешто што не ми е интересно или важно(што значи читам нешто што сакам да научам,а не нешто што СО СИЛА сакам да бидам)капиш

и дај олади малку т.е. размисли зашто ти е увртен филмот со Партизан толку во глава.

и да.. на сите Срби во прв план им е татковината,а после се друго(клуб,навивачка група,партија итн),а ти од што си толку "закоравен" Партизановец,татковината ти е на втор план..колку што заклучив според твоите постови.......ULTRAS NO POLITICS
Епа кога нешто не те интересира и кога нешто прочиташ, ама не научиш... зошто тогаш тоа го пишуваш на јавен форум каде што читаат повеќе членови... јас кога не сум прилично сигурен за некоја работа, не ја ни пишувам, незнам за тебе :toe:

Зошто на тебе ти е увртен филмот со Вардар толку во глава???

Од каде бе доаѓате сами до заклучок дека на мене татковината ми е во втор план, само затоа што навивам за Партизан??? Некогаш толку се изгубите во муабетот што забегате со темата на сосема спротивен крај :jaj:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Јас незнам што се филма овој "Патриот"...кој си ти да кажеш за кого да навиваме и бла бла...како прво..сигурен сум дека јас сум ПОГОЛЕМ ПАРТИОР ОД ТЕБЕ И ОД БИЛО КОЈ ТУКА НА ФОРУМОВ...али неможеш а да не се восхитуваш на таков човек како Дуле Вујошевиќ 008...влегува во топ 16 со ново формиран млад тим...освојува 8 години по ред лига ...прогласен за најдобар тренер во евролига...му стигаат покани од великаните во евро лига..за многу пари..али тој со срце го води партизан..и не го интересираат парите..
баш затоа јас го следам партизан...одам на секоја утакмица која македонија ја игра во државата..одам на секоја утакмица која ја игра КК куманово...и така натаму..и тоа ме прави горд македонец..баш напротив кога отидов на јна...кога препознаа дека не сум од тука..ме прашаа од кај си..викам македонија..само да знаеш кое гушкање падна само поради тоа што сум поминал 1000 км во два правци да го бодрам партизан во уефа куп..просто се изненадија верните фанови таму...И КАКО ДА НЕ ГЛЕДАМ ПАРТИЗАН...КОГА ПОГЛЕДНИ КАКВА АТМОСФЕРА ПРАВАТ...НИТУ ЕДНА ДРУГА ЕКИПА НЕМА ТАКВА АТМОСФЕРА ВО СВОЈАТА САЛА....во светски рамки...се пее песна..ова она..СЕ ИНВЕСТИРА ВО КЛУБОТ...а што да гледам во мзт работнички торус ова она...кај ја уништуваат кошарката..?? па несакам да имам лоши спомени за кошарката...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Има 6000 сигурно у моментов, се спрема и корео па ќе видиме на што ќе личи све.

Нека биде што не може да биде . . .

Очекувам +8000 души вечер ...

I

InF3cTeD

Гостин
А се знае ли дали Алекс е спремен за да игра или сеуште не е подготвен?

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ајмо момци,ајмо Дуле...
ПОМОЗИ БОЖЕ ...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Со ГОСПОД напред,па што биде нека биде,само да не се заборави дека сегашниот тим на Партизан ги помина сите очекувања за сезонава :)

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
што е ова бе нема место игла да се фрли.
цела Норвешка навива за Партизан !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom