Фан клуб: Партизан!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Многу се јаки Барса луѓе каква одбрана играат,само што потклекнаа на почеток,9 сеа одлично!

Г

Грејвдигер

Гостин
:vozbud::vozbud: Само така до крај и наша е... Многу ми е жал што не можев да отидам до братучедите да ја гледат утакмицата, али ај барем ќе ми донесат кошаркарски дрес:pos2:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
На ваква атмосфера и Лејкерс ќе паднат.:drk::drk::drk:

Г

Грејвдигер

Гостин
Шутот на Барса = тапа, али и Партизан нешто забушават во нападокот, не се баш сјајни... :jaj:

I

InF3cTeD

Гостин
Немам коментар,овоа е неверојатно,атмосферава на највисоко ниво,само напред ДУЛЕ 009 и :grobari:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Аууууу би дал 10 години од животот само да сум моментално во Пионир :vozbud: Која атмосфера, Лудилоооо :vozbud:

Еуфоричен старт, и добро прво полувреме за Партизан, се одржува резултатот на 9-13 поени разлика... и двете екипи играат ненормално добра одбрана, се гледа и по резултатот... слабо им појде шутот на Барселона, дај Боже да остане така и до крајот... Партизан сега за сега убедливо подобри од Барселона која се надевам дека денеска ќе го доживее првиот пораз во Евролигата оваа година

Со Среќа во второто полувреме... ДУЛЕ 009 :vozbud::vozbud::vozbud:

П.С. Која кореографија на почетокот :vozbud: Мењам кола, мењам жена, мењам кучу... АЛИ СВОЈЕ ДРУГОВЕ НЕ МЕЊАМ!!! :vozbud:

П.П.С. Кој најде после слики, клипови, видеа... одма нека постира на фан клубот, ќе му бидам многу благодарен :smir:

Г

Грејвдигер

Гостин
+9 на полувреме, добро е само да ја одржуваме таа разлика до крај... Ајде црно-бели!!!

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Очајна трета четвртина. Ако продолжат вака поразот е неминовен. Се плашат да шутнат. Мора Дуле да ги подбере за да заиграат подобро:). Сеуште ништо не е изгубено но мора драстично да се поправи играта.

Kajgana Shop

На врв Bottom