/gone/87
+++FOR CLEAN SKOPJE+++
- Член од
- 30 март 2009
- Мислења
- 1.769
- Поени од реакции
- 119
може може не викам не,или од четничките песни,никогаш не знае човек од што може да научикако и да е + за тебеОд општа култура го знам тоа :smir:
може може не викам не,или од четничките песни,никогаш не знае човек од што може да научикако и да е + за тебеОд општа култура го знам тоа :smir:
А, мене ме само интересира... зошто тогаш почнуваш да пишуваш нешто што не си го читал и немаш појма, а само тресеш колку да набилдаш постови...толку сум прочитал српска историја,што значи не ми била интересна.......ако ти толку се воодушевуваш на туѓа историја(ако си Србин се извинувам),не знам што да ти кажам:kesa:
ftopic:Баш тоа сакав да ти го кажам, затоа напишав АКТУЕЛНИ... ама запнале "со глава во зид" и решени се ќе ни менуваат мислења... Чекајте бе, закочите малку!!! :jaj:
Значи пак истото ќе го повторам... ако идат во фан клуб Звезда- кој ќе им одговори на прашањата кога за разлика од фан клуб Партизан, многу помалку се пишува? Си знаат они каде да идат и каде да се*ат ама никој не паси трава и не пие нафта :helou:
Брат не го карај одма бе, лош превод му дал google translateАло кој ти е овој Дражан,дражан те јебо????
Дража ако не знаеш кој е или како се пишува почепкај малце на гугл,не тука да солиш памет!
пријави ме кај модераторот нека ми ги одземат сите постови од темата Партизан(не ми менува ништо) но се плашам дека ти ќе бидеш во поголем минус(не можеш да стигнеш некој друг)А, мене ме само интересира... зошто тогаш почнуваш да пишуваш нешто што не си го читал и немаш појма, а само тресеш колку да набилдаш постови...
Чутање је ЗЛАТО !!! :helou:
може може...........или можеби кога сум ја пееле на ЈНА не сум ја разбрал убавоБрат не го карај одма бе, лош превод му дал google translate
Кој вели дека не го подржувам локалниот клуб... си навивам за Овче Поле, а тоа е мое право дали ќе навивам и за Партизан, Звезда, Динамо... па и Манчестер Јунајтед, Барселона, Реал...Миле ич ама ич не сте актуелни брат само гоне и клинт исвуд ви кажаа дека првен треба да си го подржвате локалниот односно Македонски клуб па после скокајте за србите и другите оти никаде аба баш никаде во сосдените земји нема да го најдете ова вашето на прво место да муе странски клуб
трибината кај гробарите па таму да се сликаше или да го поставеше знамето на нивната трибина а не вака скрушум :salut:
до кај што стапнала српска нога...........не мора да се сликаш,само закачи го знамето(мислам на знаме со црвено-жолта боја Вергина,Македонија,Гробари Св.Николе-Македонија итн на ограда) .....закачи го на ограда и после ќе правиме муабет ОККој вели дека не го подржувам локалниот клуб... си навивам за Овче Поле, а тоа е мое право дали ќе навивам и за Партизан, Звезда, Динамо... па и Манчестер Јунајтед, Барселона, Реал...
Следен пат ќе се сликам само за вас (или ако иде некој друг од форумот нека слика), да видете дека не е така како што вие си замислувате
Епа кога нешто не те интересира и кога нешто прочиташ, ама не научиш... зошто тогаш тоа го пишуваш на јавен форум каде што читаат повеќе членови... јас кога не сум прилично сигурен за некоја работа, не ја ни пишувам, незнам за тебепријави ме кај модераторот нека ми ги одземат сите постови од темата Партизан(не ми менува ништо) но се плашам дека ти ќе бидеш во поголем минус(не можеш да стигнеш некој друг)
..сум слушнал,прочитал без некое големо внимание,што значи сум го погодил името(само без Н на крај), и како што напоменав не сум се интересирал да читам за нешто што не ми е интересно или важно(што значи читам нешто што сакам да научам,а не нешто што СО СИЛА сакам да бидам)капиш
и дај олади малку т.е. размисли зашто ти е увртен филмот со Партизан толку во глава.
и да.. на сите Срби во прв план им е татковината,а после се друго(клуб,навивачка група,партија итн),а ти од што си толку "закоравен" Партизановец,татковината ти е на втор план..колку што заклучив според твоите постови.......ULTRAS NO POLITICS