Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Уживајте дечки, и не ми замаревајте носталгичар сум сигурен сум дека има и други такви овде.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Т. Силва почна со изјави :icon_lol:
Thiago Silva, in the words reported by Gazzetta dello Sport this morning, by a board on the market to Galliani, "It 'to keep an eye on Romulo, the median of the Seleção, now called the Olympics. It' just passed by Vasco da Gama at Spartak Moscow. He is a player with so much personality and quality. "
Ел Шарави барал 1 мил плата а овие давале 800.000 :pos:

Итар Пејо

Слободен Радикал
Член од
10 октомври 2011
Мислења
743
Поени од реакции
684
Ај доста се расправате,доста кукате по трансфери и слично следи една многу појака ствар.

Ја и Дим4е се наканивме да излеземе на пивце па кој е за нека пише,ќе му дадеме подетални информации. Утре е денот за пиво.

Нинович (ако си тука) Cuore Rossonero Hm_Hm Итар Пејо (Пејо легендо кај се загуби)
CurvaSudMilano (чоек со години муабетиме,гледај да моеш да се појавиш)

Некој од тетовчаниве ако е случајно во Ск и има можност нека помине. Марли Milanez`

OMGWTFBBQ и тебе ќе те забораев...

maca_kaka' rossonerka bebush И вие ко росонерки сте поканети :D

И сите други што не сум ги спомнати се поканети,не се срамете дојдете :D
Заинтересираните нека пишат ПП !!
Фала на поканата ама ја видов на време како што виде:) И јас не сум по пивото ама за друштво ќе опнам едно(y)
--- надополнето: 7 јули 2012 во 11:39 ---
Ај доста се расправате,доста кукате по трансфери и слично следи една многу појака ствар.

Ја и Дим4е се наканивме да излеземе на пивце па кој е за нека пише,ќе му дадеме подетални информации. Утре е денот за пиво.

Нинович (ако си тука) Cuore Rossonero Hm_Hm Итар Пејо (Пејо легендо кај се загуби)
CurvaSudMilano (чоек со години муабетиме,гледај да моеш да се појавиш)

Некој од тетовчаниве ако е случајно во Ск и има можност нека помине. Марли Milanez`

OMGWTFBBQ и тебе ќе те забораев...

maca_kaka' rossonerka bebush И вие ко росонерки сте поканети :D

И сите други што не сум ги спомнати се поканети,не се срамете дојдете :D
Заинтересираните нека пишат ПП !!
Фала на поканата ама ја видов на време како што виде:) И јас не сум по пивото ама за друштво ќе опнам едно(y)

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.518
Поени од реакции
8.244
Ja iskreno ne bi kupil lev bek. Samo bi gi prodal Mesbah i Taiwo. De sciglio lani imase 3-4 nastapi i deteto ima potencijal, treba na nego i na Didac Vila da im se dade shansa. Taka da ne ni e potreben transfer na taa pozicija.
toa shto Milan od sekad go imal a sega fali e eden kreativen igrac. U poslednite 15 godini takvi kaj nas bea Boban,Rui Costa,Kaka,Ronaldinho,Pirlo. Ete vakov tip na igrac fali momentalno, so koj shto bi bile kompetentni za u serie a i LS.
So Pato zdrav, Cassano u forma kako na evropskoto, milan i TE kako kje bide u konkurencija za titula. Sekako i srekja ke ni treba t.e da nema povredi.
pozdrav i forza milan!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Да бе од кога доби зголемување на плата нормално, циган !

Иначе бел бумбар за Тино Коста, сум го глеал у Валенсија добар играч !

Ви благодариме на јавувањето.Ќе го забележиме вашиот глас.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
У март ми е роденден, може циганот у Јануар пак да бара поголема плата и да го продадат у ПСЖ :pos:
Епа јбг, скапа е Памела.... дресот е каде каде поисплатлива варијанта, а и да си отиде не се секирај, во Шутка уште долго ќе ги прават со него во Милан дрес :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Епа јбг, скапа е Памела.... дресот е каде каде поисплатлива варијанта, а и да си отиде не се секирај, во Шутка уште долго ќе ги прават со него во Милан дрес :icon_lol:

Па не е интересно таке, ако замине нема да го носим дресот, барем купите ми нешто што ќе носим :D од Антонини или Бонера на пример !

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633

На Ачерби сестраму.

ај сеа :drk:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966