Thiago Silva, in the words reported by Gazzetta dello Sport this morning, by a board on the market to Galliani, "It 'to keep an eye on Romulo, the median of the Seleção, now called the Olympics. It' just passed by Vasco da Gama at Spartak Moscow. He is a player with so much personality and quality. "
Фала на поканата ама ја видов на време како што видеАј доста се расправате,доста кукате по трансфери и слично следи една многу појака ствар.
Ја и Дим4е се наканивме да излеземе на пивце па кој е за нека пише,ќе му дадеме подетални информации. Утре е денот за пиво.
Нинович (ако си тука) Cuore Rossonero Hm_Hm Итар Пејо (Пејо легендо кај се загуби)
CurvaSudMilano (чоек со години муабетиме,гледај да моеш да се појавиш)
Некој од тетовчаниве ако е случајно во Ск и има можност нека помине. Марли Milanez`
OMGWTFBBQ и тебе ќе те забораев...
maca_kaka' rossonerka bebush И вие ко росонерки сте поканети
И сите други што не сум ги спомнати се поканети,не се срамете дојдете
Заинтересираните нека пишат ПП !!
Фала на поканата ама ја видов на време како што видеАј доста се расправате,доста кукате по трансфери и слично следи една многу појака ствар.
Ја и Дим4е се наканивме да излеземе на пивце па кој е за нека пише,ќе му дадеме подетални информации. Утре е денот за пиво.
Нинович (ако си тука) Cuore Rossonero Hm_Hm Итар Пејо (Пејо легендо кај се загуби)
CurvaSudMilano (чоек со години муабетиме,гледај да моеш да се појавиш)
Некој од тетовчаниве ако е случајно во Ск и има можност нека помине. Марли Milanez`
OMGWTFBBQ и тебе ќе те забораев...
maca_kaka' rossonerka bebush И вие ко росонерки сте поканети
И сите други што не сум ги спомнати се поканети,не се срамете дојдете
Заинтересираните нека пишат ПП !!
Да бе од кога доби зголемување на плата нормално, циган !
Иначе бел бумбар за Тино Коста, сум го глеал у Валенсија добар играч !
Подобро еден дрес од Хуго Лорис во дресот на АрсеналДајте бе за роденден на Марли еден дрес Т. Силва да му купиме![]()
Епа јбг, скапа е Памела.... дресот е каде каде поисплатлива варијанта, а и да си отиде не се секирај, во Шутка уште долго ќе ги прават со него во Милан дресУ март ми е роденден, може циганот у Јануар пак да бара поголема плата и да го продадат у ПСЖ![]()
Епа јбг, скапа е Памела.... дресот е каде каде поисплатлива варијанта, а и да си отиде не се секирај, во Шутка уште долго ќе ги прават со него во Милан дрес![]()