Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Aко Ван Перси дојде у Јувентус ја ќе носим година дена аватар и потпис по твој избор, и наредно идење у Скопје те носим на пиачка да пиеш дур моеш на моја сметка !
И ја викам дека ќе дојде РВП во Јуве!!!!

Ја само да си кажам, ако дојде пијачка на сметка на Марли ехејјј....лок лок лок :pos:

Тоа за Ел Шашави/Шабани сигурно те дупеле некои такви како тебе, со оревче во главата наместо мозок ;)

Не замарај... Но изгледа до жешкото е. На високи температури глупите како тебе стануваат уште поглупи, а воедно добиваат желба тоа до го споделат со други.

Ај сега мрш од тука... и земи си го Пеле! :)

04072012.jpg

Траоре :D

Види дете, убаво ти пишав немора да се возбудуваш волку. Најлесен начин да приметиш идиот на форум (освен кога се глупира самиот намерно) е по тоа што од сите постови овде, него само идиотските постови на оние што размислуваат како него му останале во памтењето. Идиот не е вистинскиот збор тука, само го искористив како пример се надевам си доволно паметен да сватиш дека не е навреда. Ама самото тоа што тебе такви коментари ти останале во главата, зборува доста за тоа какви луѓе читаш на форумов, со какви работи се замараш и отприлика те издава колку ти тежи мозокот. Стварно се интересни твоите очајни обиди да ги исмееш фановите на Јуве и Интер тука на форумов, ама дај порасни веќе еднаш. Со добра намера ова, колку да знаеш....

Ај доста се расправате,доста кукате по трансфери и слично следи една многу појака ствар.

Ја и Дим4е се наканивме да излеземе на пивце па кој е за нека пише,ќе му дадеме подетални информации. Утре е денот за пиво.

Нинович (ако си тука) Cuore Rossonero Hm_Hm Итар Пејо (Пејо легендо кај се загуби)
CurvaSudMilano (чоек со години муабетиме,гледај да моеш да се појавиш)

Некој од тетовчаниве ако е случајно во Ск и има можност нека помине. Марли Milanez`

OMGWTFBBQ и тебе ќе те забораев...

maca_kaka' rossonerka bebush И вие ко росонерки сте поканети :D

И сите други што не сум ги спомнати се поканети,не се срамете дојдете :D
Заинтересираните нека пишат ПП !!

Јас во изолирана група ставен :icon_lol:

Инаку кога излегувате, денес?

Ај доста се расправате,доста кукате по трансфери и слично следи една многу појака ствар.

Ја и Дим4е се наканивме да излеземе на пивце па кој е за нека пише,ќе му дадеме подетални информации.

Нинович (ако си тука) Cuore Rossonero Hm_Hm Итар Пејо (Пејо легендо кај се загуби)
CurvaSudMilano (чоек со години муабетиме,гледај да моеш да се појавиш)

Некој од тетовчаниве ако е случајно во Ск и има можност нека помине. Марли Milanez`

OMGWTFBBQ и тебе ќе те забораев...

maca_kaka' rossonerka bebush И вие ко росонерки сте поканети :D

И сите други што не сум ги спомнати се поканети,не се срамете дојдете :D
Не идам, се срамам !

Утре за утре... денес немаше да можам, така да пишете тука во фан клуб утре што како ќе се договорите, место и време... па ако можам да дојдам ќе се пријавам.

Утре за утре... денес немаше да можам, така да пишете тука во фан клуб утре што како ќе се договорите, место и време... па ако можам да дојдам ќе се пријавам.
Ја и Дим4е сигурно одиме и сме договорени,вие само треба да се пријавите и да ви кажеме место и време.

Види дете, убаво ти пишав немора да се возбудуваш волку. Најлесен начин да приметиш идиот на форум (освен кога се глупира самиот намерно) е по тоа што од сите постови овде, него само идиотските постови на оние што размислуваат како него му останале во памтењето. Идиот не е вистинскиот збор тука, само го искористив како пример се надевам си доволно паметен да сватиш дека не е навреда. Ама самото тоа што тебе такви коментари ти останале во главата, зборува доста за тоа какви луѓе читаш на форумов, со какви работи се замараш и отприлика те издава колку ти тежи мозокот. Стварно се интересни твоите очајни обиди да ги исмееш фановите на Јуве и Интер тука на форумов, ама дај порасни веќе еднаш. Со добра намера ова, колку да знаеш....

Саше кој ти е к...ц бе на тебе? Каде ги исмејував фановите на Јуве и Интер? Јас пишував за фановите на Милан, потоа ти се појави, па ти реплицирав, значи на тебе лично, не на фанови на Јуве и Интер. Но, изгледа сакаш да се скриеш позади некоја група, демек не си сам со тебе се фановите на Јуве и Интер. :) ЈАс уствари сум зафркавал само еден фан на Јуве, оној луцидниот, ама така се намести, греота беше да не му вратиш. :)

И велиш јас сум идиот затоа што сум се фаќал за ’такви коментари’ и такви членови, најверојатно лоши, па што тогаш ти се фати за мојот коментар, нели и јас сум ’лошиот’ што значи дека и ти си идиот како мене во најмала рака. :)

Исто така, постовите за кои сум се фатил не се мали, тоа е струја која е доста голема во фан клубов, а не знам што ти е гајлте тоа?! ШТо се секираш ти дали јас се замарам со глупости или убави работи. Па на форумов не сум ваљда само јас што се занимава со глупости, ти одиш по секоја тема и се трудиш сите да ги изнесеш на прав пат? :)

Всушност знам што ти е проблемот, и затоа уште повеќе се чудам. Ти бе друже рипна затоа што сум напишал дека Милан ќе освои титула и дека индиректно можда сум навел дека Шарави е поголем талент од Погба?!?!? Еј, замисли, и потоа ти ми делиш совети нешто? :) Или тоа, или Пеле ти е брат или љубовник...

И ај сега отидов да изедам ЧОКОЛИНО за да пораснам. :)

П.С. Нема да можам да дојдам утре, не е дека немам желба. Тешко дека ќе најдам три женски да донесам со мене. :)

Значи, не беше навреда смири се. Убаво ти пишав "идиот" беше пример, аман. Се изгуби у пост од 5 реченици :facepalm:. Читај го тоа што го пишувам, батали тие стереотипи за фановите на Јувентус у главата што ти се забиле.

И на ова мислев со тоа "очајни обиди да ги исмееш фановите на Јуве"...
Милан го зема Шарави, тука се исмејува (’Ел Шашави’, ’Ел Шабани’), Јуве зема млад играч, веднаш муабети како да го земале Меси на 19 години.

Има фанови на Јуве што стварно незнаат што зборат на форумов, муабетот ми беше ако ти си ги запамтил само нивните навреди, ондак ти си само уште еден како нив. Детишта, на кои за жал неможеме да им ја скратиме можноста да си го кажат мислењето. Ај сега дај му уште една шанса на тоа што ти го напишав, прочитај го и види колку смешно и неповрзано е се ова што го изнапиша погоре ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom