Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Aко го земат малиов ке заврсат голема работа.
--- надополнето: 18 мај 2012 во 17:41 ---
Од кај ти се информацииве за цените на играчите кои дојдоа жити се? еден дали погоди.
И глеам си ги спомнал Страсер и Меркел подоле, ако не си чул Меркел најверојатно ќе си се врати во Џенова (ако сакаме да го зачуваме Ел Шарави) а сакаме, а на Страсер не знам зошто рачунаш.
И Месбах најверојатно си иде.
Ај да видам ти како погодуваш?

Еве ти линк за Урби и Касано 1,5милиони фунти рамно на 1,86милиони евра.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ac-milan/transfers/verein_5_2010.html

Месбах 0,55милиони евра
Боа 7,5милиони евар
Ноче 1милион евра
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ac-milan/transfers/verein_5_2011.html

За колку сум промашил?
Незнам ти колку си информиран но Ел Шарави е веке наш играч од лани,и останува во Милан.Меркел не смее да се подценува,малиот има огромен капацитет.А за другиве двајца незнам што ке биде но тие моментално сеуште се играчи на Милан.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Којзнае и овој грев самиот колку се збунил коа слушнал дека Милан го бара. Ај можда има нешто во овој штом го откопаа од никаде. Ај да видиме.

А зошто на пример сеа Галијани да не разговара со Виљареал и да им го земеме Џузепе Роси. Човекот се нуди више 2 години по ред. Сега Виљареал отпадна од Ла Лига, Роси е повреден и тоа заебано, значи може да се земе за симболична цена. Можда нема да изигра не знам колку, ама нека го спремаат за наредна сезона. Сега е моментот да се земе за мали пари. Има 25 години дечкото, италијанец, репрезентативец, одличен играч. И онака бевме фул со повредени играчи.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.932
Поени од реакции
23.390
Нека го договори Боатенг, полубратски тандем у Милан и супер решение за у одбрана... многу сакам а? :icon_lol:

Maлу сакаш, овја е камењ, дрво дрвосано, среќа у лигана нивна Баерн не го напаѓаат многу ( освен Дортмунд) па немаат примено гол, да беше јак и у Сити ќе фатеше место !!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Којзнае и овој грев самиот колку се збунил коа слушнал дека Милан го бара. Ај можда има нешто во овој штом го откопаа од никаде. Ај да видиме.

А зошто на пример сеа Галијани да не разговара со Виљареал и да им го земеме Џузепе Роси. Човекот се нуди више 2 години по ред. Сега Виљареал отпадна од Ла Лига, Роси е повреден и тоа заебано, значи може да се земе за симболична цена. Можда нема да изигра не знам колку, ама нека го спремаат за наредна сезона. Сега е моментот да се земе за мали пари. Има 25 години дечкото, италијанец, репрезентативец, одличен играч. И онака бевме фул со повредени играчи.
Цела година е повреден башка за ситни пари нема шанса 20м сигурно ќе бара Виљареал..
а ова за Боатенг е фејл невиден..поарно Бонера да игра одколку он.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Aко го земат малиов ке заврсат голема работа.
--- надополнето: 18 мај 2012 во 17:41 ---

Ај да видам ти како погодуваш?

Еве ти линк за Урби и Касано 1,5милиони фунти рамно на 1,86милиони евра.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ac-milan/transfers/verein_5_2010.html

Месбах 0,55милиони евра
Боа 7,5милиони евар
Ноче 1милион евра
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ac-milan/transfers/verein_5_2011.html

За колку сум промашил?
Незнам ти колку си информиран но Ел Шарави е веке наш играч од лани,и останува во Милан.Меркел не смее да се подценува,малиот има огромен капацитет.А за другиве двајца незнам што ке биде но тие моментално сеуште се играчи на Милан.
Изворов ти е добар ;) Ме мрзи да ти барам друг сеа нема врска.
Доволно сум информиран дека Ел Шарави ќе остане (не го дознав ова од goal.com за разлика од тебе) и за тоа да се случи најверојатно Меркел ќе биде испратен во спротивен табор.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
На миланњуз го напишале она кое го мислам и јас (можда и сакам да верувам или си се тешам). Некако во врска со трансфери не се изјавува ништо. Не поврзуваат со многу играчи, ама нема изјави на Галијани ниту на било кој од управата. Тие знаат што очекуваат навивачите, ама ги нема со никаква изјава ниту за тоа дали ќе бидат активни на трансфер пазарот, ни колку пари имаат (што последниве неколку години го изјавуваа) Викаат затишје пред бура било. :) Јас мислам и се надевам!

Ми се свиѓа што почнаа да не поврзуваат со Верати. Има вест која вели дека Галијани бил спремен да понуди 12милиони. Не би ме чудело затоа што и лани немавме пари, па многу дадовме за Шарави. Пред тоа исто, па го плативме Робињо 20-ина милиони. Реално очекувам играч од 20 милиони и ова лето.

Поучени од лани кога чекавме не знам што, некојси мистер Х, па многумина тука се разочараа, годинава глеам дека никој ништо не очекува, песимисти сме. :) Јас као и увек.. Верувам дека ќе не засили Галијани ова лето. И тој и Берлускони пак ќе покажат кој е најголем фан на Милан. Ќе видите! :) Овојпат имам повисоки критериуми за земените играчи, ама осеќам ќе бидам задоволен.:)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
^ каков чекор ,овој со 2те нозе е у милан :D

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.549
Поени од реакции
5.536
глеам дека никој ништо не очекува, песимисти сме. :)
Јас искрено очекуем нешто ко Гансо, Хернанeс, Хамшик... или нешто слично, пошто ебено ни треба плејмејкер ваке више не се трпи, ако не се донесе таков играч ќе мора лично да го посетим дедо Берлу :icon_mrgr: , а за другото горе доле што донесат донесат ко што пиша после она разочарување со Мистер Х тешко е да се очекуе нешто...

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Виљареал отпадна може да се земе Запата за мали парички, го имаат следено Милан и од порано :)

Kajgana Shop

На врв Bottom