Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Само жал ми е што МвБ,Гатузо и Фламини не добија шанса да се пресметаат со Бускетс. Копилето ќе си ги бараше нозете по терен.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Па уште слават, па уште слават победа еј.Си мислат не ни се знае силата најсилни сме.Нека се засрамат и после ова никогаш нема да очекувам ништо од натпреварите со Барселона, не затоа што не им го можеме туку затоа што судиите секогаш се на нивна страна.

Јасно е дека сме нови жртви на Уефа, премногу е очигледно тоа дека Барселона има голема судиска помош.

Тоа е момци, како што реков „каде што има сила, нема правдина“.Поздрав и се читаме утре!

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
На 1-1 да не не пресечеше судијата со глуп пенал, можеби скроз различна утакмица ќе гледавме.Ама тоа е, си знае судијата од кој му стигна дневница сабајле.
За играта и поседот(доминацијата) на барса никој не збори, се збори само тоа дека и покрај сите квалитети коа ќе згусти,одма се свири пенал/црвен картон колку да се помогне.
И ако идната година имаме повеќе од 3 повредени цела сезона, и не ни падне налесен можен пат до финале во ЛШ среќа не постои.Да имаш нонстоп 10+ повредени и 2 пати да ти падне Барса во ЛШ треба да си нинџа.

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Само да беше гатузо да му ја отвори главата на бускец па да види како се игра во италија.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Зависи кого влечеш. Ако влечеа некој од барса контра фаул ќе беше
то шо велиш.

То е то, јбг. Мора да се суди пенал за Барса кога е во каша. Само едно некако не ми е јасно, како успеват да се воздржат играчите на онаква глума (знам дека се професионалци, не скокајте одма).

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Знаев пред време дека судијата ќе посере и затоа пред натпреварот го цитирав фанот на Реал што коментираше тука пред неколку страни. Вака ако се играше со судии и пенали и јас со Брегалница ќе бев во лига на шампиони, бетер од Македонска лига станало овоа кој плаче по судии кој го имитира Мет Дејмон......
Па дај ако не нека им дадат 5 титули па да имат исто со Реал.
--- надополнето: 3 април 2012 во 22:53 ---
Има ли админ/модератор овде бе алооо
Акни му пријава и уживај си ;)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Дечки нема потреба од навреди, не се спуштајте на ниско ниво, игнорирајте навреди. Вечерва покажавме дека сме горди фанови на Милан, такви и треба да останеме. Ваков Милан сакам да гледам, губел или победувал, ама има срце, душа, жар, борбеност. Forza Milan!

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
Сега ги разбирам фановите на Реал и пред се на Челзи како им било против Барселона, НЕПРАВДА!
Нема збор дека ја имаја играта али да беше 1-1 друг ќе беше муабетот, е сеа што би било кој би било заврши приказната. Исрекно да сум нивни фан(нејќем името да им го спомнем) би се срамел со оваја победа и пролаз у 1/2финале, со исклучок на некои дечки што ја признаја грешката на судијата. А највише од све ми е криво што Гатузо небеше на листа на повикани за да го среди Бускетс и останати оскаровци.
И после утакмицава ако Неста го напушти Милан на лето како што се шпекулира на Галијани нема да му вреди и Роналдо ако го донесе на 10 рати..
Поздрав и добра ноќ ;)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Сега ги разбирам фановите на Реал и пред се на Челзи како им било против Барселона, НЕПРАВДА!
Нема збор дека ја имаја играта али да беше 1-1 друг ќе беше муабетот, е сеа што би било кој би било заврши приказната. Исрекно да сум нивни фан(нејќем името да им го спомнем) би се срамел со оваја победа и пролаз у 1/2финале, со исклучок на некои дечки што ја признаја грешката на судијата. А највише од све ми е криво што Гатузо небеше на листа на повикани за да го среди Бускетс и останати оскаровци.
И после утакмицава ако Неста го напушти Милан на лето како што се шпекулира на Галијани нема да му вреди и Роналдо ако го донесе на 10 рати..
Поздрав и добра ноќ ;)
Што сега си осетил кога и во групи ‘‘убаво‘‘ не тепаат и 2006 не ебаа(ШЕва голот)?Ние имаме осетено сега само риплеј гледавме..

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Не им се замарајте тоа е тоа...барем да не ни дадоа 2 гола од пенал...вака криво да ти биде.. Инаку колку што слушнав за Пато многу биле загрижени во соблекувалната,така рече коментаторот на скај кој во живо збореше со тие таму..Ако се повредил лошо повторно нема веќе леб во него..
Можда е болје што испаднавме барем ќе идеме на скудето..и така ЛШ е голем залак со овој тим да ја освоиш..
FORZA MILAN , Sempre !

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

то е то.
Одиме на Серија А, уште тоа ни остана.

R

Rigel Kent

Гостин
Инаку колку што слушнав за Пато многу биле загрижени во соблекувалната,така рече коментаторот на скај кој во живо збореше со тие таму..Ако се повредил лошо повторно нема веќе леб во него..

Ova me potseti na Ronaldo koj cudno se povreduvase vo Inter , a potoa niedna povreda vo Madrid :)

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Цели 9 минути Милан имаше резултат за полуфинале. Кога ќе го погледнеш составот и тоа не е толку лошо. Здравје чекор по чекор секоја година за 2-3 и ЛШ ќе ја освојат(таман сезоната кога Ибра ќе си замине).

Какви порази сум доживеал како фан на Милан овој не им е ни до колена. Барса е главен фаворит за освојување на трофејот ама Милан прикажа борбен дух и не се предаваше до крај. Со комплетен тим гарант во овие 4 дуели со Барселона годинава ќе извадевме минимум една победа. Сезоната во ЛШ за Милан заврши и сега е време сериозно да ги одиграат останатите 8 дуели во Сериа А и да се одбрани титулата. Наредна сезона повторно сме во прв шешир што значи полесни противници во групата. Со неколку добри засилувања пред се во средниот ред тимов повторно далеку ќе дотурка.

За натпреваров. Не ми се верува колку саботерски изигра Мексес денеска. Ништо не направи како што треба. Со исклучок на Антонини(и ова не ми се верува) цела одбрана денеска беше далеку од нивото на првиот натпревар. А златен Бонера си седеше на клупа. Да беше некој друг натпревар Амброзини денеска ќе добиеше 2-3 црвени. Маме им ебаваше на овие од Барса ама судијата му прогледа низ прсти. Останатите од средниот ред очекувано. Колку што им дозволија Чави и компанија толку изиграја.

Ибра повторно стандардно за него. Против вакви екипи се губи на теренот. Се трудеше ама без некој резултат. Направи само еден добар потег на цел натпревар и Милан постигнаа гол од тоа. Се друго беше просечно. Робињо и Боатенг ако не игра Ибра добро не играат ниту тие. Пато му дувна ветре и му потече носето па мораше да го сменат.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Хаха, некој почна да плачи по Бонера :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom