Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
то шо велиш.Зависи кого влечеш. Ако влечеа некој од барса контра фаул ќе беше
Акни му пријава и уживај сиИма ли админ/модератор овде бе алооо
Сега ги разбирам фановите на Реал и пред се на Челзи како им било против Барселона, НЕПРАВДА!
Нема збор дека ја имаја играта али да беше 1-1 друг ќе беше муабетот, е сеа што би било кој би било заврши приказната. Исрекно да сум нивни фан(нејќем името да им го спомнем) би се срамел со оваја победа и пролаз у 1/2финале, со исклучок на некои дечки што ја признаја грешката на судијата. А највише од све ми е криво што Гатузо небеше на листа на повикани за да го среди Бускетс и останати оскаровци.
И после утакмицава ако Неста го напушти Милан на лето како што се шпекулира на Галијани нема да му вреди и Роналдо ако го донесе на 10 рати..
Поздрав и добра ноќ
Инаку колку што слушнав за Пато многу биле загрижени во соблекувалната,така рече коментаторот на скај кој во живо збореше со тие таму..Ако се повредил лошо повторно нема веќе леб во него..
Па колку и да е килав подобро би изиграл од овој Мексес.Како дете се понашаше денес!Ипак не сме нашле добра замена за Неста..Хаха, некој почна да плачи по Бонера![]()