Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јули 2008
Мислења
262
Поени од реакции
34
Најискрена желба до судиите и тимот на барселона : Ви посакувам целосен инвалидитет со цел да ве поканам да ми играте оро на свадба !!!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Па колку и да е килав подобро би изиграл од овој Мексес.Како дете се понашаше денес!Ипак не сме нашле добра замена за Неста..
Во право си, многу слабо изигра Мексес.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Пујол !! Ова го вежбале на тренинзи ја глава под секира ставам ...

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
дефанзивец како тој што се родил 1976-та во Рим нема веќе да се роди... немам коментар како изигра вечерва.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Погледнете на видеото Бускетс не ни бара пенал пред свирката ....

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Се почна со глупиот потег на Мексес...
...а заврши со глупоста на судиите!

стајте пауза на 0:07, Бускетс више паѓа а Пујол више го има у зафат Неста (не дека Неста е нешто нежен)... ама топката уште не е у теренот! Обично за такви гужви од корна судијата ја смируе ситуацијата а не да ми свири пенал да и го свирнем на женаму а!

Два пенала еден по друг те убија психички бе на ваква утакмица... сеа дур ги разбирам тие од Реал!

Ибра ко Ибра на вакви утакмици више нејќем да го видим! Макси појќе се трудеше коа влезе него Ибра... Искрено дур е овој у состав на Милан за ЛШ тешко дека ќе напраемо нешто, од него само името остава траг на терен!

и да... Мистеријата ПАТО продолжува... :confused:

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Џабе ставате клипови сите ја глеавме утакмицата и јавна тајна е дека Платини го дрка на Барселона. А Пато..... Да го земеа Тевез уместо него зимово сеа ќе имавме поголема предност пред јувентус.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
256
Поени од реакции
19
Фановите на Барса треба да идат со наведнати глави, срамота е ова што се случи вечерва. Гледам дека сите го зборите вториот пенал, а у меѓувреме заборавивте на недосудениот пенал за Милан, кога Масекрано го фаулираше Ибра. Ме интересира уште една работа, ако може некој да најде снимка од првиот пенал, си беше чист пенал, ама добив впечаток дека Меси беше во офсајд(не сум сигурен за ова, можеби грешам). И за крај да сумираме:
Барса - Милан 2-2(постигнат гол од слободен удар, добиен по одлична глума од играчите на Барса)
Милан - Барса 2-3(гол од офсајд и гол од пенал по одличната глума на чави)
Милан - Барса 0-0
Барса - Милан 3-1(непостоечки пенал за Барса, не досуден пенал за Милан)
Тие што ги гледале утакмициве знаат.
FORZA MILAN!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Дечки главата горе и бидете горди што навивате за тим што игра самостојно без помош од судии.Недај боже ние да добиваме ваква помош од судии...срам ќе ми биде од дома да излезам.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.866
Поени од реакции
2.744
Добра прикажана игра имавте со Барса,него многу од играчите ко да не постоеја,како да не беа заинтересирани,сепак како италијански тим достоинствено го одбранивте името,најтрофеен тим во ЛШ.
Од навивач на Јувентус.

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
Guardiola: ''Penal? Dva čista penala nam nisu dosuđena u prvoj utakmici i mi ništa nismo rekli. Igrač je bio povučen za dres, to je penal.''

не ме свакајте погрешно не сакам да провоцирам ама не бидете како мадриѓани...ако говориме за судиски грешки барса требаше да си замине од милано со победа така да....

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Guardiola: ''Penal? Dva čista penala nam nisu dosuđena u prvoj utakmici i mi ništa nismo rekli. Igrač je bio povučen za dres, to je penal.''

не ме свакајте погрешно не сакам да провоцирам ама не бидете како мадриѓани...ако говориме за судиски грешки барса требаше да си замине од милано со победа така да....
wait... what?
И јас требаше да ги пишам барса 3:1 и баерн 2:0 точен резултат и ќе фатев.
АМА ТРЕБАШЕ !

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Добредојдовте во клубот Оштетени.

Kajgana Shop

На врв Bottom