- Член од
- 4 октомври 2010
- Мислења
- 8.213
- Поени од реакции
- 14.482
Не гледам ни јас, ама не гледав можност да ни се случи нешто вакво вечерва, но, сепак се случи...Не глеам причина зашто не би останал. Уште 4 натпревари и наш е.
Не гледам ни јас, ама не гледав можност да ни се случи нешто вакво вечерва, но, сепак се случи...Не глеам причина зашто не би останал. Уште 4 натпревари и наш е.
Aбијати го пофалив во некој пост по назад малце, а за Шарави кажав дека не требаше тој да излезе туку Робињно. А Абате не го пофалив пошто сметам дека можеше да интервенира за 1 гол. А Мексес денеска покриваше секаде, заслужува човекот аплаузи.Не ме сваќај во погрешен контекст, напротив не ми пречи но неможеш да кажеш да не беше Мексес мамичето ќе ни се ебело, од кај знаеш каква би била ситуацијата да не беше и Т Силва на терен ? Значи секој си има свој придонес само во дадени ситуации ете некој ќе изреагира подобро некој полошо. Иначе Милан ќе го гледаме во 1/4 финале само затоа што Милан изигра перфектна прва утакмица од овој двомеч иначе воопште немаше да ги гледаме во 1/4 финале а во таа утакмица сите изиграа страшно како тим, како целина. Оваа вечернава утакмица само ќе биде една од оние што за 2-3 дена скроз и ќе се заборават и никој нема да ги памти.
И веќе ако фалиш некој поголем треба да биде тој список. Не глеам што лошо изиграа Абате, Абијати искрено и Шарави ми се допадна премногу се трудеше, покриваше желба, мотивација и неколку пати имаше супер реакции се гледа дека ќе биде страшен играч за некоја година.
--- надополнето: 7 март 2012 во 00:52 ---
Не глеам причина зашто не би останал. Уште 4 натпревари и наш е.
Фалеше Рино ептен, одлично е што полека ни се враќаат поведените(Аквилани, Гатузо).GOOD NEWS: Gattuso has been given the green light to return playing!!
Гатузо, Ван Бомел, Мунтари и Боатенг...GOOD NEWS: Gattuso has been given the green light to return playing!!
Антонини е играч за големи натпревари!Е, и да ми кажуеше некој дека Антонини ќе ми фали на некоја утакмица немаше да веруем Ама му простуем на Мезбах пошто целиот тим денеска беше у аут со искључок на 2-3ца... ама за у лига против малите тимови е измислен за Антонини
Честито дечки, со среќа понатака и во ЛШ и во Сериа А. Добра игра на Абијати, Мексес, Ван Бомел и Аквилани.
Хахаха да да, епик момент на коментаторот.Аквилани беше клучниот дел од мечот
Да знаеш само како ни беше 2005Вака не сум се испотил одамна...одкако гледам фудбал одкако го сакам Милан, ова нешто не сум го доживеал...
Робињо се покажа колку е најмизерен..незнам дали детето има јадено 3 дена по ред,немаше душа..
А за Мезбах несакам да зборам... можеше да ни го запише името во историјата... официјално го мразам од дното на душата и никогаш нема да го засакам овој играч...
3 човек кој е најкрив за 3те гола.. Алегри..
Од мене толку...утре го частам друштвото пошто го преживеав овој шок...
Не го заборавај Фламини и тој е тежок орачГатузо, Ван Бомел, Мунтари и Боатенг...
барем еднаш да ги видим овие заедно на терен!
и по можност тоа да биде некоја остра утакмица
--- надополнето: 7 март 2012 во 01:32 ---
Е, и да ми кажуеше некој дека Антонини ќе ми фали на некоја утакмица немаше да веруем Ама му простуем на Мезбах пошто целиот тим денеска беше у аут со искључок на 2-3ца... ама за у лига против малите тимови е измислен за Антонини
http://images.quickblogcast.com/65348-57279/yelling.jpg?a=12ДА БРАТ, НЕ Е БИТНО ДА ЈА ДОБИЕШ БИТКАТА ,БИТНО Е ДА ЈА ДОБИЕШ ВОЈНАТА.