Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.213
Поени од реакции
14.482
Не глеам причина зашто не би останал. Уште 4 натпревари и наш е. :D
Не гледам ни јас, ама не гледав можност да ни се случи нешто вакво вечерва, но, сепак се случи... :D

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Не ме сваќај во погрешен контекст, напротив не ми пречи но неможеш да кажеш да не беше Мексес мамичето ќе ни се ебело, од кај знаеш каква би била ситуацијата да не беше и Т Силва на терен ? Значи секој си има свој придонес само во дадени ситуации ете некој ќе изреагира подобро некој полошо. Иначе Милан ќе го гледаме во 1/4 финале само затоа што Милан изигра перфектна прва утакмица од овој двомеч иначе воопште немаше да ги гледаме во 1/4 финале а во таа утакмица сите изиграа страшно како тим, како целина. Оваа вечернава утакмица само ќе биде една од оние што за 2-3 дена скроз и ќе се заборават и никој нема да ги памти.

И веќе ако фалиш некој поголем треба да биде тој список. Не глеам што лошо изиграа Абате, Абијати искрено и Шарави ми се допадна премногу се трудеше, покриваше желба, мотивација и неколку пати имаше супер реакции се гледа дека ќе биде страшен играч за некоја година.
--- надополнето: 7 март 2012 во 00:52 ---

Не глеам причина зашто не би останал. Уште 4 натпревари и наш е. :D
Aбијати го пофалив во некој пост по назад малце, а за Шарави кажав дека не требаше тој да излезе туку Робињно. А Абате не го пофалив пошто сметам дека можеше да интервенира за 1 гол. А Мексес денеска покриваше секаде, заслужува човекот аплаузи.
И да, доста е за 2-3 дена се ќе се заборави, убаво е што по толку години ќе го гледаме Милан во 1/4 финале.

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Леле!!!!! Ко секоја година да освојуваме ЛШ па сега на некои овде не им чинел ваквиот пласман понатака. После 5 години дочекавме Милан да се пласира во 1/4 финале а на некој му текнало да мрчи и да бара вина за поразов кој брзо ќе се заборави.

Требало овој да игра требало оној да игра. По форуми сите сме големи фудбалски експерти. Штета Галијани не не чита инаку досега ќе земеше некој од нас да го води Милан. Аквилани требало да игра од старт? Па човекот 3 месеци нема на терен стапнато а вие би го ставиле од почеток на ваков натпревар. Кога требаше да се задржи топката и да се намали темпото на натпреварот влезе и го стори тоа одлично. Со оглед на тоа каков избор имавме во средината плус фактот дека Емануелсон најверојатно играше под инјекции сторија колку што можеа. Нападот потфрли денеска а особено Шарави. Ибра и Робињо на страна тој требаше да ора по теренот денеска. На вакви натпревари ако не се покажеш кога ќе се покажеш? Ама ајде млад е па ќе му простиме.

Ако не послужи среќата ќе добиеме полесен противник во 1/4 финалето. Само да не одбегнат повредите до крај на сезоната.

Со Лече не би требало да имаме проблеми. Мотивација нема да недостига. Имаме само гол предност после првиот натпревар :pos:

Искулирајте малце и прославете си пласман меѓу најдобрите 8 во Европа сезонава

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ако има некој број од Ночерино нека се јави и да му кажете да ми ги врати 50-те евра што ми ги зеде прееска! :гик:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
GOOD NEWS: Gattuso has been given the green light to return playing!!
Фалеше Рино ептен, одлично е што полека ни се враќаат поведените(Аквилани, Гатузо).

Иначе за следната утакмица у недела со Лече, мислам дека ќе биде заебано... На последните 5 утакмици немат пораз Лече, со новиот тренер 25 бода собраа и тој напаѓачот Муриел што им е, секоја утакмица гол дава... Интересно ќе биде да видиме како ќе изиграат Робињо и Ибра на оваа утамица, ако изиграат стандардно како што играат против вакви тимови(посебно Ибра), не би требало да имаме проблеми...

Forza Milan! :icon_lol:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
GOOD NEWS: Gattuso has been given the green light to return playing!!
Гатузо, Ван Бомел, Мунтари и Боатенг...
барем еднаш да ги видим овие заедно на терен!

и по можност тоа да биде некоја остра утакмица :icon_lol:
--- надополнето: 7 март 2012 во 01:32 ---
Е, и да ми кажуеше некој дека Антонини ќе ми фали на некоја утакмица немаше да веруем :ROFLMAO: Ама му простуем на Мезбах пошто целиот тим денеска беше у аут со искључок на 2-3ца... ама за у лига против малите тимови е измислен за Антонини :icon_lol:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.213
Поени од реакции
14.482
Е, и да ми кажуеше некој дека Антонини ќе ми фали на некоја утакмица немаше да веруем :ROFLMAO: Ама му простуем на Мезбах пошто целиот тим денеска беше у аут со искључок на 2-3ца... ама за у лига против малите тимови е измислен за Антонини :icon_lol:
Антонини е играч за големи натпревари! :P

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Честито дечки, со среќа понатака и во ЛШ и во Сериа А. Добра игра на Абијати, Мексес, Ван Бомел и Аквилани.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Вака не сум се испотил одамна...одкако гледам фудбал одкако го сакам Милан, ова нешто не сум го доживеал...
Робињо се покажа колку е најмизерен..незнам дали детето има јадено 3 дена по ред,немаше душа..
А за Мезбах несакам да зборам... можеше да ни го запише името во историјата... официјално го мразам од дното на душата и никогаш нема да го засакам овој играч...
3 човек кој е најкрив за 3те гола.. Алегри..
Од мене толку...утре го частам друштвото пошто го преживеав овој шок...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Вака не сум се испотил одамна...одкако гледам фудбал одкако го сакам Милан, ова нешто не сум го доживеал...
Робињо се покажа колку е најмизерен..незнам дали детето има јадено 3 дена по ред,немаше душа..
А за Мезбах несакам да зборам... можеше да ни го запише името во историјата... официјално го мразам од дното на душата и никогаш нема да го засакам овој играч...
3 човек кој е најкрив за 3те гола.. Алегри..
Од мене толку...утре го частам друштвото пошто го преживеав овој шок...
Да знаеш само како ни беше 2005 ;)

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Гатузо, Ван Бомел, Мунтари и Боатенг...
барем еднаш да ги видим овие заедно на терен!

и по можност тоа да биде некоја остра утакмица :icon_lol:
--- надополнето: 7 март 2012 во 01:32 ---
Не го заборавај Фламини и тој е тежок орач :)
Има нозе да летаат по терен ако почнеме со оваа петорка :)
--- надополнето: 7 март 2012 во 04:52 ---
ДА БРАТ, НЕ Е БИТНО ДА ЈА ДОБИЕШ БИТКАТА ,БИТНО Е ДА ЈА ДОБИЕШ ВОЈНАТА.
http://images.quickblogcast.com/65348-57279/yelling.jpg?a=12

Kajgana Shop

На врв Bottom