- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.310
- Поени од реакции
- 377
Незаслужен бод на Јувентус!Читам многу глупави коментари на темата за дербито!Јас само ќе кажам друго се игра на 2-0,друго на 1-0!
Оштетени бевте!
Оштетени бевте!
ALLEGRI: "Pato had muscular pain, so I decided not to risk him"
Можи не беше во добра позиција Таљавенто за да биди сигурен дали е гол или не.Може затоа што не призна чист гол на Мунтари , ти шо викаш зошто ми е крив Таљавенто?
Не лупај глупости!
Абе треба да си најди начин тој, професионален судија е Милан - Јувентус го суди, ваква грешка не смее да се случи.Можи не беше во добра позиција Таљавенто за да биди сигурен дали е гол или не.
И јас сметам дека линискиот судија е крив. Не е за џабе клаен таму.
помошниот судија ја прееба цела утакмица, не Таљевенто... пред голот имаше 15 играчи, немаше добар преглед, додека пак помошниот судија најдобро можеше да виде дали има гол или не, значи ако некој е крив, тоа е помошниот судија!Може затоа што не призна чист гол на Мунтари , ти шо викаш зошто ми е крив Таљавенто?
Не лупај глупости!
Од авион се виде дека е гол,а Видал застана зад линија и офсајд бара.Можи не беше во добра позиција Таљавенто за да биди сигурен дали е гол или не.
И јас сметам дека линискиот судија е крив. Не е за џабе клаен таму.
Порака од идниот играч на Милан до судиите на натпреварот со Јуве
многу го поштовам за ова.Порака од идниот играч на Милан до судиите на натпреварот со Јуве
Сигурно имаат глумено во долг пиштол,ако толку ги сонува и му се лизгаат рацете :Х.Да не коментирам,јувенташите парче ќе ме направатМу ја скратија радоста на Мунтари и кошмарот на Буфон!После Пандев кого Буфон го сонува три дена во неделата во различен дрес,доаѓа Мунтари кого го сонува двапати неделно!