Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
ТАЉАВЕНТО ЈА ЕБА УТАКМИЦАВА И ДЕРБИТО, ВАКВА АРБИТРАЖА И ВО МАКЕДОНСКА ТРЕТА ЛИГА НЕМА...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Све женско во фамилија на к*р да ти окачам, гнасен судија!! Ја еба утакмицава!

Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.674
Никоаш нема да го разберем италијанскиов фудбал тоа што при водство од 1:0 или 2:0, ваѓаш напад, полушпиц, а ставаш деструктивец и почнуеш да се браниш.

Судијата е посебна приказна, да даде господ никоаш да незасуди више и казна дебела на линискиот !!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Calciopoli на видик.Еднаш се пречутува,два пати не видовме,ама веќе ова по незнам по кој пат вака судиите да ни судат.Стварно срамота за италијанскиот фудбал...(n)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
До кога ќе не ебат судиите? Шо мислат дека поништениот гол со еден црвен ќе се покрие :tapp:
Мора овај наш глуп претседател да опне една жалба до овие судии до сега да беше Де Лаурентис и Зампарини милион жалби ќе имаше :facepalm:

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Прво судијата не заеба, после Мунтари го реди зад напаѓачите, па се брани од 70 мин со Амброзини и тоа ти е...

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
Друго ќе беше на 2-0 резултат, никој нормален неможе да каже дека Милан незаслужи 3 бода тука.... Срамота за целата лига од вакви судии

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Пс. Ман оф д меч Амброзини моментот кога се тргна и го остави Пепе мислам слободно да центрира.. :)

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Не заслужи Милан ваков резултат дефинитивно, очекувам Таљавенто да го казнат и да не смее да суди повеќе натпревар на Милан.

Голема срамота...:mad:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Чиста победа ни скратија судииве.Без едни од најдобрите играчи им игравме,ги надигравме и на крај судиите им поклонија бод.Срамно е онаква ситуација да не ја видиш едино ако Берлускони не му испоебал се женско во фамилија па ајде ќе се прави слепец.Не ми се коментира ништо за утакмицава само сакам да ги поздравам оние плачипичињата што дудлаа како судиите ни помагале.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Антонини бре човече, зошто пак? :confused: :tapp:

Ја еба Таљавенто...

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ми искочи Милан дава гол на тикет,ама искрено заслуживте победа вечерва,судиите се секс дрога алкохол катастрофални сеее !!!

Член од
24 февруари 2012
Мислења
19
Поени од реакции
4
Од овој меч констатирав дека Јуве повеќе игра во ова првенсто да не биде поразена отколку да биде шампион
Да беше признат голот друг тек ке имеше мечот

Kajgana Shop

На врв Bottom