Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
како прво судијата ја еба утакмицата Друго е 2-0 друго 1-0.
грешка на Макс рано почна да се брани во 65 минута.
Губренус ја најде правата страна од кај БОТОТ БОТОВИНА и напраја тика некој напад иначе беа дупе цело време.
Тоа е тоа немаш никого на клупа тие беа сите комплетни...али како и да е први сме..

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Да не се надеваме многу,многу оваа сезона дечки.Јас веќе сум убеден дека Јувентус ќе ја тепа заостанатата и до крај нема да кикснат...И врвот е сега што навивачите на Јувентус го коментираат офсајдот и дека нив им бил поништен чист гол!:pos:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
До 22 април Јувенташиве имаат тежок распоред за разлика од нас, ние имаме полесни утакмици.. Tоа е заради гнасни судии сега ќе се потиме до крај на сезона.. Ајр да не видет!

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Кај им играме со пола тим,кај играме и во ЛШ,да ти Е__М Јуве што тим е тоа,чиста победа ни земаа.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.213
Поени од реакции
14.482
Веќе не важи муабетот дека не заслужуваме титула ако не го победиме Јувентус. Денес им игравме без троица првотимци, а со Мунтари, па мораа педерски да се извлекуваат, така да титулата ако си дојде поштено ќе и се израдуваме, не може никој да ја омаловажува.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Што е тука е судијава што не утепа не утепа,на 2-0 скроз различно ќе беше,ама одиме понатаму,јуве имаат потежок распоред од нас играат 2 тешки утакмици + еден куп со тимови кој ќе се збутаат со се тренер у гол.Мислам дека Наполи или Интер(ако се вратат во форма)можат да им одземат по некој бод(наполи можеби и 3).Нас ни се враќаат играчите од повреди и мислам дека со уште одприлика 25-30 бода до крај(од 13 натпревари) можеме да ја освоиме титулата.
Иначе Робињо изјавил дека тој гол може да не кошта титула.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Да не се надеваме многу,многу оваа сезона дечки.Јас веќе сум убеден дека Јувентус ќе ја тепа заостанатата и до крај нема да кикснат...И врвот е сега што навивачите на Јувентус го коментираат офсајдот и дека нив им бил поништен чист гол!:pos:
што ти е бе брат,кај нас сега помалце ке се вракаат а од дербинјата ни останува сано си Рома дома и со Интер,за Јувентус допрва е заебаното...ме нервира само што Јуве го игра најженскиот фудбал во Италија....т.е баш италјански фудбал да извади ГЗ,од 24 средби 11 нерешени...

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Не заслужи Милан ваков резултат дефинитивно, очекувам Таљавенто да го казнат и да не смее да суди повеќе натпревар на Милан.

Голема срамота...:mad:
За што ти е Таљевенто крив?
За поништениот гол на Милан, а исто и за поништениот гол на Јуве единствено го обвинувам линискиот судија... Таљевенто не можеше добро да процени дали имаше гол, т.е. офсајд или немаше...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
што ти е бе брат,кај нас сега помалце ке се вракаат а од дербинјата ни останува сано си Рома дома и со Интер,за Јувентус допрва е заебаното...ме нервира само што Јуве го игра најженскиот фудбал во Италија....т.е баш италјански фудбал да извади ГЗ,од 24 средби 11 нерешени...
По тоа денес што го видов,што мислиш како ќе им судат на останатите утакмици?Тоа со Милан дерби види што не гледаат а пак за понатака да не правам муабет,пример.Јувентус-Катанија 1-1,мртва игра за 2 минути Катанија добива црвен... :)

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782

ЌОРАВ ШО ГЛЕДАШ ТУКА БЕ , ЗЕЛКО СМОТАНА ЌОРАВА!
ДА ВИ ИБАМ И СУДИИ И СЕ ПО РЕД !!!!!

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
За што ти е Таљевенто крив?
За поништениот гол на Милан, а исто и за поништениот гол на Јуве единствено го обвинувам линискиот судија... Таљевенто не можеше добро да процени дали имаше гол, т.е. офсајд или немаше...
Може затоа што не призна чист гол на Мунтари , ти шо викаш зошто ми е крив Таљавенто?

Не лупај глупости!

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.213
Поени од реакции
14.482
Да го тепаме сега Палермо на гости, па Јувентус може слободно да се ебе со судиите кои што секогаш демек ги оштетуваат...

Kajgana Shop

На врв Bottom