- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.915
- Поени од реакции
- 41.878
Јас сакам да слушнам дека Зедорф дал гол од центар
Дај бе не избрзувајте вака мислете малце логички !Аман веќе,аман бе Алегри па ти глуп си или што ти е објасни ми?!?!?! Па Емануелсон незнае да игра на таа позиција глупаку, што го вратил Боатенг десно бе?Па ако веќе го враќа Боа нека го стави Робињо зад напаѓачите, аман бре човече.Бонера, Емануелсон, Амбросини секогаш во првиот тим мора да имаме ваква будала!
Па? Што ако игра Македонија? Да не пишувамо...Шо ве гледам чудни. Македонија игра а вие се занимавате со Милан.
Омилен тим ние вистина, ама нема смисла.
Дај оладете малку.
Шо не го стави Сидорф?За какви џокеи ми зборуваш бе?Сидорф и Робињо на клупа ги има, да го ставеше Сидорф од прва, нека го чуваше Еманелсон на клупа за џокер.Не ми кажувај, акко е тренер не е безгрешенДај бе не избрзувајте вака мислете малце логички !
Ако ги игра Робињо,Пато и Ибра од прва минута ќе има ли он џокер од клупа? Што ако не дај боже еден се повреди?
Ќе речете Пипо е таму,ама Пипо не е таму. Пипо веќе не може!
Сигурно Алегри знае повеќе од тебе затоа и е тренер на Милан. Го извади најдобриот тим на теренот,чекајте да почне утакмицата и уживајте!
Па можеби Сидорф не е подготвен на почне од првата минута?Шо не го стави Сидорф?За какви џокеи ми зборуваш бе?Сидорф и Робињо на клупа ги има, да го ставеше Сидорф од прва, нека го чуваше Еманелсон на клупа за џокер.Не ми кажувај, акко е тренер не е безгрешен