Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
зошто емануелсон пред Сидорф...кеве ти..

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Аман веќе,аман бе Алегри па ти глуп си или што ти е објасни ми?!?!?! Па Емануелсон незнае да игра на таа позиција глупаку, што го вратил Боатенг десно бе?Па ако веќе го враќа Боа нека го стави Робињо зад напаѓачите, аман бре човече.Бонера, Емануелсон, Амбросини секогаш во првиот тим мора да имаме ваква будала!

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Аман веќе,аман бе Алегри па ти глуп си или што ти е објасни ми?!?!?! Па Емануелсон незнае да игра на таа позиција глупаку, што го вратил Боатенг десно бе?Па ако веќе го враќа Боа нека го стави Робињо зад напаѓачите, аман бре човече.Бонера, Емануелсон, Амбросини секогаш во првиот тим мора да имаме ваква будала!
Дај бе не избрзувајте вака мислете малце логички !

Ако ги игра Робињо,Пато и Ибра од прва минута ќе има ли он џокер од клупа? Што ако не дај боже еден се повреди?
Ќе речете Пипо е таму,ама Пипо не е таму. Пипо веќе не може!
Сигурно Алегри знае повеќе од тебе затоа и е тренер на Милан. Го извади најдобриот тим на теренот,чекајте да почне утакмицата и уживајте!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Шо ве гледам чудни. Македонија игра а вие се занимавате со Милан.
Омилен тим ние вистина, ама нема смисла.
Дај оладете малку.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Емануелсон ако е таму ставен не значи дека таму ќе игра а плус има добри центаршутеви ако за друго не го бива (y) а Боатенг ќе се шета секаде и ќе прават ротации
Чим е Абате тука десната страна е безбедна. :D
Нема ги 23,25,и 77 и нема нервози. :pos:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Единствено што не ми се свиѓа е што Пато добива шанса пред Робињо, знаемо не им иде заедно со Ибра у напад ама ај... и малце изненадувачки е со Еманулсон ама мислим дека добар потег ќе биде тоа, ваљда знае шо прае Алегри.

Шо ве гледам чудни. Македонија игра а вие се занимавате со Милан.
Омилен тим ние вистина, ама нема смисла.
Дај оладете малку.
Па? Што ако игра Македонија? Да не пишувамо...

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Дај бе не избрзувајте вака мислете малце логички !

Ако ги игра Робињо,Пато и Ибра од прва минута ќе има ли он џокер од клупа? Што ако не дај боже еден се повреди?
Ќе речете Пипо е таму,ама Пипо не е таму. Пипо веќе не може!
Сигурно Алегри знае повеќе од тебе затоа и е тренер на Милан. Го извади најдобриот тим на теренот,чекајте да почне утакмицата и уживајте!
Шо не го стави Сидорф?За какви џокеи ми зборуваш бе?Сидорф и Робињо на клупа ги има, да го ставеше Сидорф од прва, нека го чуваше Еманелсон на клупа за џокер.Не ми кажувај, акко е тренер не е безгрешен :tapp:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Шо не го стави Сидорф?За какви џокеи ми зборуваш бе?Сидорф и Робињо на клупа ги има, да го ставеше Сидорф од прва, нека го чуваше Еманелсон на клупа за џокер.Не ми кажувај, акко е тренер не е безгрешен :tapp:
Па можеби Сидорф не е подготвен на почне од првата минута?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Урби ја работи ќерка му на Алегри, друго објаснуење немам !
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 21:24 ---
А Пато ја работи ќерка му на Берлускони и затоа игра, и за него стварно нема друго објаснуење !

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Добро е ајде, сите ги има на теренот никој не спие... само малце појќе да се активира треба Абате, оној нагатомоѕмаоѕухојахњ скроз е изгубен од таа страна треба појќе да се напаѓа ваму кј Маикон потешко иде. :D

И шо му фалеше на Емануелсон? Убоо изигра прво полувреме... ама тоа е чудни сте вие, коа игра Сидорф зошто дедо Сидорф играл со 34 години, сеа зошто Емануелсон играл...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
И лани на дербито Бомел ја погоди пречката на истово место...

Kajgana Shop

На врв Bottom