Абе 6
гејови.....Ај бе не биди џони вајсмилер знаеш дека и јас го нејќам . Лицемерие бе
Последно објавеноWith the tickets sale, Milan has earn 3.131.393 Euros! Historic record!!
По 6 месеци...Берлускони: Се одлучив да го задржам Пато во Милан поради тоа што сметам дека тој е голем талент.Одлуката ја направив самостојно.Сметав дека ниту од тактичка ниту од економска гледна точка не е добро Пато да го замениме со Тевез.Јас сум убеден дека со тоа направив одлична работа за мојот тим.
Шо збориш бе? Што тресеш?Ебем ти Тевез ебем ти Лопез...нас ни требаат Астори и Најголан...ебате ѕверовите.
Денес го јадоа двата наши конкуренти Јуве и Удинезе...со вечерашниве 3 бода се ке биде поинаку и пола титула ке е зедена....наредните 2 кола јуве има тешко гостување со ранетата Аталанта и дома со Удинезе каде се надевам на нерешено и ке ја постирам песната ,,А сад адио...,,
Малце еуфорија бе за вечер ...а и што мислиш сега се кршат копјата во вакви кола каде ,,Луди јебе збуњеног,,Шо збориш бе? Што тресеш?
Има уште 20 утакмици до крај тој вика пола титула била земена,дај не се опуштајте пред време и не глумете лудило.
Во случај на победа вечер ТОА ТРЕБА ДА БИДЕ МОТИВ да се загриза понатака а не да се мисли дека пола титула е наша.
Боже сачувај еј !