Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
^ ^ ^ го чуваме Инзаги на клупа за вас уште не берете гајле вие само паднете

А што страв ви е,па уште Инзаги го чувате? :)

Иначе нема везе бе,со Апоел ќе се паднете ние со Марсеј :pos:

Чисто да ве опипам!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.037
Поени од реакции
51.330
Да ви кажам право утре заедно ќе се паднеме!

Чисто да си знаете и ние и вие..:)
мене ова ми е јасно мноогу одамна, страшно ми мириса на Баерн ждрепкава, чак и неколку кладби акнат тук-там.

тоа ме потсети на клипов, е ова беше тој дух и доминација што сега некако ни фалат.

само погледнето го Сержињо и асистенцијата на Стам и тука доаѓаат на виделина многу фактори што ги немаме.​

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
мене ова ми е јасно мноогу одамна, страшно ми мириса на Баерн ждрепкава, чак и неколку кладби акнат тук-там.

тоа ме потсети на клипов, е ова беше тој дух и доминација што сега некако ни фалат.

само погледнето го Сержињо и асистенцијата на Стам и тука доаѓаат на виделина многу фактори што ги немаме.​

Ееееј ќути ова беше може НАЈСЛАБАТА сезона на Баерн во ЛШ ЕВЕР!

Се сеќавам со Ла Коруња Ленс у група задњи бевме.Ептен мувла екипа,мртва генерација!

Али све е тоа дел од антологијата!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947

Ваква асистенција Антонини не може ни на сон да направи ...
Тогашниот Милан имаше страшни бекови во Кафу и Сержињо кој што знаеа да одиграат одлично во офанзива за разлика од овој моменталниот каде што само Абате може да направи нешто напред додека од лева страна како да немаме играч.

п.с Ај да не се навраќам назад ќе треба цел роман да испишам тука :D

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Каков Милан беше ова...Страшен тим имавме!

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Да ви кажам право го сакам Интер во 1/8 финале :)))))
^ ^ ^ го чуваме Инзаги на клупа за вас уште не берете гајле вие само паднете
Ти братко си најинформираниот навивач :D Не може Интер да ни се падне, не може во 1/8 финале 2 клуба од иста земја да се заедно.. А Пипо не е пријавен за ЛШ :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.037
Поени од реакции
51.330
Ееееј ќути ова беше може НАЈСЛАБАТА сезона на Баерн во ЛШ ЕВЕР!

Се сеќавам со Ла Коруња Ленс у група задњи бевме.Ептен мувла екипа,мртва генерација!

Али све е тоа дел од антологијата!
да,да, памтам дека Баерн беа мизерија таа година, затоа годинава и Милан и Баерн се во добра сезона и ќе се акнеме асално ко што ја личи. :D

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ти братко си најинформираниот навивач :D Не може Интер да ни се падне, не може во 1/8 финале 2 клуба од иста земја да се заедно.. А Пипо не е пријавен за ЛШ :)
Сега ако го пријави ќе може.Во јануари нова листа се прае! :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.437
Поени од реакции
25.360
Мене све накај Челзи ми оди умов... А и редно е еднаш тие да ни се паднат, да има барем една различна пресметка во ЛШ од годиниве уназад. Баерн да ги преслушуваме пак досадно е, сто пати видено до сега :icon_lol: сакам нова крв.

Kajgana Shop

На врв Bottom