Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
^ ^ ^ го чуваме Инзаги на клупа за вас уште не берете гајле вие само паднете

А што страв ви е,па уште Инзаги го чувате? :)

Иначе нема везе бе,со Апоел ќе се паднете ние со Марсеј :pos:

Чисто да ве опипам!

Да ви кажам право утре заедно ќе се паднеме!

Чисто да си знаете и ние и вие..:)

мене ова ми е јасно мноогу одамна, страшно ми мириса на Баерн ждрепкава, чак и неколку кладби акнат тук-там.

тоа ме потсети на клипов, е ова беше тој дух и доминација што сега некако ни фалат.

само погледнето го Сержињо и асистенцијата на Стам и тука доаѓаат на виделина многу фактори што ги немаме.​

мене ова ми е јасно мноогу одамна, страшно ми мириса на Баерн ждрепкава, чак и неколку кладби акнат тук-там.

тоа ме потсети на клипов, е ова беше тој дух и доминација што сега некако ни фалат.

само погледнето го Сержињо и асистенцијата на Стам и тука доаѓаат на виделина многу фактори што ги немаме.​

Ееееј ќути ова беше може НАЈСЛАБАТА сезона на Баерн во ЛШ ЕВЕР!

Се сеќавам со Ла Коруња Ленс у група задњи бевме.Ептен мувла екипа,мртва генерација!

Али све е тоа дел од антологијата!

Ваква асистенција Антонини не може ни на сон да направи ...
Тогашниот Милан имаше страшни бекови во Кафу и Сержињо кој што знаеа да одиграат одлично во офанзива за разлика од овој моменталниот каде што само Абате може да направи нешто напред додека од лева страна како да немаме играч.

п.с Ај да не се навраќам назад ќе треба цел роман да испишам тука :D

Каков Милан беше ова...Страшен тим имавме!

Да ви кажам право го сакам Интер во 1/8 финале :)))))
^ ^ ^ го чуваме Инзаги на клупа за вас уште не берете гајле вие само паднете

Ти братко си најинформираниот навивач :D Не може Интер да ни се падне, не може во 1/8 финале 2 клуба од иста земја да се заедно.. А Пипо не е пријавен за ЛШ :)

Ееееј ќути ова беше може НАЈСЛАБАТА сезона на Баерн во ЛШ ЕВЕР!

Се сеќавам со Ла Коруња Ленс у група задњи бевме.Ептен мувла екипа,мртва генерација!

Али све е тоа дел од антологијата!

да,да, памтам дека Баерн беа мизерија таа година, затоа годинава и Милан и Баерн се во добра сезона и ќе се акнеме асално ко што ја личи. :D

Ти братко си најинформираниот навивач :D Не може Интер да ни се падне, не може во 1/8 финале 2 клуба од иста земја да се заедно.. А Пипо не е пријавен за ЛШ :)

Сега ако го пријави ќе може.Во јануари нова листа се прае! :)

Мене све накај Челзи ми оди умов... А и редно е еднаш тие да ни се паднат, да има барем една различна пресметка во ЛШ од годиниве уназад. Баерн да ги преслушуваме пак досадно е, сто пати видено до сега :icon_lol: сакам нова крв.

112 години постоења на Ac Milan ! :love:

Среќен Роденден !

375285_2833264320520_1526529012_32906485_1228412674_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom