Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Никој не кажа да ми треба Амброзини место Фламини јас сум и двајцата да си одат и да земат еден саалм играч. :icon_lol:

Amelia; De Sciglio, Bonera, Mexes, Taiwo; Nocerino, Ambrosini, Emanuelson; Seedorf; Pato, Robinho.
Овој состав го кажа Алегри на пресконференцијата што беше денеска а и не е така лош..

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
On our way to malpensa.. Flamini is back in milano.. Was good to see him again..
Се вратил во Милано а не Миланело... треба докторски прегледи да се види како напредуе.... Ваљда :unsure:

Пошто некако рано ми е за да се врати

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.904
Поени од реакции
23.304
Како што гледам Тевезињо ни е скоро сигурен, агентот што е посредник измеѓу двете страни изјавил Тевез го сака само Милан, дури и спремен бил да ја игнорира понудата на Коринтијанс !!

Ме густа , но ќе почекам да го видим магичниот збор "official" па да дадем понатамошен коментар !!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Се вратил во Милано а не Миланело... треба докторски прегледи да се види како напредуе.... Ваљда :unsure:

И јас на тоа помислив, меѓутоа никаде немам прочитано дека Фламини си заминал од Милано (за да се враќа) па мислам дека Емануелсон мисли на тренинг центарот. А и не би почнал со нормален тренинг сигурно, туку со некој специјален режим кој трае бар 1 месец...

него Lo Monaco (Catania's CEO): "We already have an agreement with Milan for Maxi Lopez. We just need to meet to close the deal."

А и Галијани призна дека моментално преговараат со агентот на Тевез... незнам дали им е планот и двајцата да ги земат или само доколку пропадне договорот со Тевез.

М

Мартин`

Гостин
Кога веќе мора некој од тие двајца да земеме им фрлиле пик, подобро Тевез да дојде во тимот (y)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876

Intanto a Milanello si è rivisto Mathieu Flamini che è tornato al centro sportivo rossonero dopo il brutto infortunio estivo. Il centrocampista ha salutato i compagni e presto tornerà ad allenarsi in vista del rientro in campo.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
И јас на тоа помислив, меѓутоа никаде немам прочитано дека Фламини си заминал од Милано (за да се враќа) па мислам дека Емануелсон мисли на тренинг центарот. А и не би почнал со нормален тренинг сигурно, туку со некој специјален режим кој трае бар 1 месец...

него Lo Monaco (Catania's CEO): "We already have an agreement with Milan for Maxi Lopez. We just need to meet to close the deal."

А и Галијани призна дека моментално преговараат со агентот на Тевез... незнам дали им е планот и двајцата да ги земат или само доколку пропадне договорот со Тевез.
Најверојатно во Јануари вака ќе играат: Пипо, Ел Шарави - АУТ | Макси Лопез, Тевез - ИН :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Кој ќе троши интернет за небитна утакмица ? :D
Јас си имам неограничен интернет ќе си гледам "небитни" утакмици а за тебе не знам ако си на ONE поарно забрави го линкот.:pos: :D

btw Читам Макси идел без пари а? :D
Лопез/Ибрахимовч - Тевез/Пато
Робињо/Боатенг​
:drk:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Добар е Емануелсон, ако не за играње фудбал, барем пренесва информации од тимот :D

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Sky Sport 24 reports there is an agreement between Milan and Tevez. Milan will send their official offer to City (loan + option to buy).
The operation will cost Milan around 22 million, if Manchester City accept the offer. Tevez has agreed to reduce his wages too.

Одлично... Сезонава Скудето, Куп, ЛШ бар до 1/4 финале и од следната со 1-2 квалитетни засилувања во средината и еден лев бек, ќе може да се размислува за нешто повеќе во ЛШ...

Иначе, на RossoneriBlog има интересна статија на тема, Фламини - заменик на Ван Бомел, за трансформација на Фламини како играч кој што ќе ги „буши“ противничките акции...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Sky Sport 24 reports there is an agreement between Milan and Tevez. Milan will send their official offer to City (loan + option to buy).
The operation will cost Milan around 22 million, if Manchester City accept the offer. Tevez has agreed to reduce his wages too.

Одлично... Сезонава Скудето, Куп, ЛШ бар до 1/4 финале и од следната со 1-2 квалитетни засилувања во средината и еден лев бек, ќе може да се размислува за нешто повеќе во ЛШ...

Иначе, на RossoneriBlog има интересна статија на тема, Фламини - заменик на Ван Бомел, за трансформација на Фламини како играч кој што ќе ги „буши“ противничките акции...
Треба двајца на таа позиција и Ван Бомел и Амброзини си одат ај еден нека земат посаалм и Фламини замена. Читам за овај талент и не смеат да дозволат Рома да го земе исто како шо направија за Ламела. Или во случај ако иде во Рома тогаш Де Роси е наш. :D

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Tevez Uno Di Noi...veke od ova vecer mislam deka nas ke bide,barem spored site relevatni mediumi vo italia i anglija :)

Kajgana Shop

На врв Bottom