Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Не ми се верува.Човеков ја побара целосната листа на повикани играчи за во ЛШ, а јас му ја дадов.Рече дали некој ја има листа на повикани играчи за во ЛШ а не за мечот против Плзен.

Другар ајде кажи му што бараш, оти до утре ќе се расправаме.
Повикани а ти му даваш листа за регистрирани :tapp:

М

- Миланело -

Гостин
За вторник повикани се двајца од примавера тимот: Bryan Cristante и Alessio Innocenti.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
И фан клубов не е тоа што беше..
Никогаш не бил па сега да биде :)
Иначе вторник ќе играме ради реда,нема многу да се замараат,така да може да излезе некој комбиниран состав.. :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
За вторник повикани се двајца од примавера тимот: Bryan Cristante и Alessio Innocenti.
Ако ја имаш целата листа ја стави за да не гледам како ставаат листи со повредени играчи и некои си нови правила
Пред да се започне групната фаза се пријавуваат играчи и тие играчи што ќе бидат пријавени имаат право на настап.Сега неможе да се додаде или одземе играч во таа листа и тие играчи што се на листата му се на располагање на Алегри значи неможе да земе некој од примавера тимот.
--- надополнето: Dec 4, 2011 6:34 PM ---

Ел Шарави??? o_O
PORTIERI: Amelia, Piscitelli, Roma.
DIFENSORI: Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Yepes.
CENTROCAMPISTI: Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf.
ATTACCANTI: El Shaarawy, Ibrahimovic, Pato, Robinho.

М

- Миланело -

Гостин
Ако ја имаш целата листа ја стави за да не гледам како ставаат листи со повредени играчи и некои си нови правила
Сеуште нема излезено цела листа, утре имаат тренинг и во 10:30 има прес конференција во Миланело и изгледа тогаш ќе соопштат.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.674
Многу се замарате со глупости кој е повикан кој не е за утакмица која нерешава ништо

веројатно: (milannews.it)
Амелија
Бонера - Силва - Мексес - Таиво
Ночерино - Амброзини - Емануелсон
Сидорф
Пато - Робињо

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Кога ќе умрам ( здравје ) на плакатата кај шо има прекар ќе ми стои ((ROSSONER) <3 AC MILAN

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Кога ќе умрам ( здравје ) на плакатата кај шо има прекар ќе ми стои ((ROSSONER) <3 AC MILAN

Хахахахахххахахахаахахаххахахахахахахахахахахахахахаахаахахааахахха....Колку си ретардииран

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Новинарите му поставија уште едно интересно прашање на Ибра, а тоа е кој е подобар фудбалер, Меси или Кристијано Роналдо, а еве го одговорот на напаѓачот на Милан:
,, Не знам. Мислам дека јас сум подобар и од двајцата. Не ми треба ,, Златната Топка‘‘ за да бидам број еден во светот.‘‘

Kajgana Shop

На врв Bottom