Што им фали на acmilan-bg?Мислам дека acmilan-bg.com треба да се забрани со закон и секое мислење со извор од таму одма да се брише...![]()
Даска по глава и куршум во глава на тој што му текнал да го пишува она срањ*...Што им фали на acmilan-bg?
Ajде сега замерка и за страната ццц сите вести таму се од Тутомеркато, Калчомеркато, Гоал, СпортМедиаСет...Што им фали на acmilan-bg?
Аааа... Одо ќе играЛече без најдобрите против Милан
И со тие мислам ги добиваме вака како што е ситуацијава во клубот и формата на играчите треба да ги згазиме утре,убав термин 12:30![]()
Остај децата се во сон воопшто не знаат со кој пишуват кажи им малку со кој пишуват![]()
Кој ме знае знае кој не нека се кае што не ме запозналАааа... Одо ќе игра
![]()
Тој ли си ?![]()
Неможам брат ... неможам да се откажам од ЛечеКој ме знае знае кој не нека се кае што не ме запозналНе шетај по различни клубови и да оставаш секаде реплики одлучи се за кој клуб ќе навиваш
![]()
Исто и мене ми се допадна играта на Меркел.Моментално за Емануелсон дечкото е Роналдињо во најдобрите денови.Ако влезеше оној негов удар што заврши сантим до стативата тогаш Галијани ќе требаше уште вечерва да го враќа во Милано.Меркел злато вреди, се фрапирав денес колку зрело делуваше, опуштено, сигурно, т.е се што лани не беше. Јасно е дека притисокот во Милан чуда прави кога си дете. Мислам дека ако продолжи вака, догодина ќе биде прв за враќање.
Иначе со Лече точно е дека имаме катастрофален учинок, од 2003 година откако се вратени таму немаме победа.
Има еден чаршиски муабет според кој во далечното минато Милан бил во криза и немал играчи, Лече наводсно отстапиле голем дел од нивните играчи за да помогнат, и затоа наводно е ова частење, али пичка му матерна сеа.
Како и да е, чудно е што една ваква утепана екипа не можеме да победиме откако е вратена во Сериа А.
Зошто мислам дека ја закачи стативата...Исто и мене ми се допадна играта на Меркел.Моментално за Емануелсон дечкото е Роналдињо во најдобрите денови.Ако влезеше оној негов удар што заврши сантим до стативата тогаш Галијани ќе требаше уште вечерва да го враќа во Милано.Добро за него е што добива голема минутажа во Џенова и што игра со далеку помал притисок за разлика од Милан.Ќе стекне искуство таму па здравје на лето мора да го вратиме во Милано зошто штета е да се испушти таков талент.Кога би бил во Милан најверојатно ќе беше 3 опција во средниот ред вака е еден од подобрите во Џенова и што е уште поважно добива голема минутажа.
Утре против Лече немаме простор за кикс што значи мора да се тргне по 3 бода уште од самиот старт.Доста беа киксови за првиот дел од оваа сезона сега кога се свати озбилно работата треба така да се истера до крај.Имаме добар скор на последниве 2 утакмици каде што фала му на господ успеавме да сврземе 2 натпревари без примен гол,а притоа да постигнеме 5 гола кој што се надевам утре ќе бидат зголемени на 7 или 8.
Да во право си ја закачи малце стативата. Добро се забалежа на повторената снимка дека топката го менува движењето.Зошто мислам дека ја закачи стативата...![]()
Mислам дека неможе,затоа што би требало да има некоја клаузула за договоров со Шарави.Ваљда нема да ни го вратат одма кога ќе ни текне или може?Меркел изигра супер пред некој ден прочитав дека Алегри го сакал назад уште во Јануари така да сигурно играл и на предходните натпревари.
За Џенова дебитираше претходното коло протил Лече кога одиграа 0:0 и играше 90 минути.Оваа вечерва му беше 2 утакмица сезонава и исто како и на првата одигра 90 минути.Меркел изигра супер пред некој ден прочитав дека Алегри го сакал назад уште во Јануари така да сигурно играл и на предходните натпревари.