Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Мислам дека acmilan-bg.com треба да се забрани со закон и секое мислење со извор од таму одма да се брише...:tapp:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.182
Меркел злато вреди, се фрапирав денес колку зрело делуваше, опуштено, сигурно, т.е се што лани не беше. Јасно е дека притисокот во Милан чуда прави кога си дете. Мислам дека ако продолжи вака, догодина ќе биде прв за враќање.

Иначе со Лече точно е дека имаме катастрофален учинок, од 2003 година откако се вратени таму немаме победа.
Има еден чаршиски муабет според кој во далечното минато Милан бил во криза и немал играчи, Лече наводсно отстапиле голем дел од нивните играчи за да помогнат, и затоа наводно е ова частење, али пичка му матерна сеа.

Како и да е, чудно е што една ваква утепана екипа не можеме да победиме откако е вратена во Сериа А.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.477
Лече без најдобрите против Милан :)

И со тие мислам ги добиваме вака како што е ситуацијава во клубот и формата на играчите треба да ги згазиме утре,убав термин 12:30 :)
Аааа... Одо ќе игра:rolleyes:
Остај децата се во сон воопшто не знаат со кој пишуват кажи им малку со кој пишуват :vozbud:

Тој ли си ? :icon_lol:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Аааа... Одо ќе игра:rolleyes:

Тој ли си ? :icon_lol:
Кој ме знае знае кој не нека се кае што не ме запознал :P Не шетај по различни клубови и да оставаш секаде реплики одлучи се за кој клуб ќе навиваш ;)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.477
Кој ме знае знае кој не нека се кае што не ме запознал :P Не шетај по различни клубови и да оставаш секаде реплики одлучи се за кој клуб ќе навиваш ;)
Неможам брат ... неможам да се откажам од Лече :notworthy:

Морам да признаам ми стана интересничко:icon_lol: али ќе престанам :pipi:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Меркел злато вреди, се фрапирав денес колку зрело делуваше, опуштено, сигурно, т.е се што лани не беше. Јасно е дека притисокот во Милан чуда прави кога си дете. Мислам дека ако продолжи вака, догодина ќе биде прв за враќање.

Иначе со Лече точно е дека имаме катастрофален учинок, од 2003 година откако се вратени таму немаме победа.
Има еден чаршиски муабет според кој во далечното минато Милан бил во криза и немал играчи, Лече наводсно отстапиле голем дел од нивните играчи за да помогнат, и затоа наводно е ова частење, али пичка му матерна сеа.

Како и да е, чудно е што една ваква утепана екипа не можеме да победиме откако е вратена во Сериа А.
Исто и мене ми се допадна играта на Меркел.Моментално за Емануелсон дечкото е Роналдињо во најдобрите денови.Ако влезеше оној негов удар што заврши сантим до стативата тогаш Галијани ќе требаше уште вечерва да го враќа во Милано. :)Добро за него е што добива голема минутажа во Џенова и што игра со далеку помал притисок за разлика од Милан.Ќе стекне искуство таму па здравје на лето мора да го вратиме во Милано зошто штета е да се испушти таков талент.Кога би бил во Милан најверојатно ќе беше 3 опција во средниот ред вака е еден од подобрите во Џенова и што е уште поважно добива голема минутажа.
Утре против Лече немаме простор за кикс што значи мора да се тргне по 3 бода уште од самиот старт.Доста беа киксови за првиот дел од оваа сезона сега кога се свати озбилно работата треба така да се истера до крај.Имаме добар скор на последниве 2 утакмици каде што фала му на господ успеавме да сврземе 2 натпревари без примен гол,а притоа да постигнеме 5 гола кој што се надевам утре ќе бидат зголемени на 7 или 8.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Исто и мене ми се допадна играта на Меркел.Моментално за Емануелсон дечкото е Роналдињо во најдобрите денови.Ако влезеше оној негов удар што заврши сантим до стативата тогаш Галијани ќе требаше уште вечерва да го враќа во Милано. :)Добро за него е што добива голема минутажа во Џенова и што игра со далеку помал притисок за разлика од Милан.Ќе стекне искуство таму па здравје на лето мора да го вратиме во Милано зошто штета е да се испушти таков талент.Кога би бил во Милан најверојатно ќе беше 3 опција во средниот ред вака е еден од подобрите во Џенова и што е уште поважно добива голема минутажа.
Утре против Лече немаме простор за кикс што значи мора да се тргне по 3 бода уште од самиот старт.Доста беа киксови за првиот дел од оваа сезона сега кога се свати озбилно работата треба така да се истера до крај.Имаме добар скор на последниве 2 утакмици каде што фала му на господ успеавме да сврземе 2 натпревари без примен гол,а притоа да постигнеме 5 гола кој што се надевам утре ќе бидат зголемени на 7 или 8.
Зошто мислам дека ја закачи стативата...:D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Зошто мислам дека ја закачи стативата...:D
Да во право си ја закачи малце стативата. Добро се забалежа на повторената снимка дека топката го менува движењето.
Меркел одлично си ја заврши работата останува да видиме како утре ќе се снајде Страсер.
Верувам во овие двајца млади играчи и се надевам дека ќе остават силен впечаток сезонава па на лето двајцата да ги гледаме во дресот на Милан.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Меркел изигра супер пред некој ден прочитав дека Алегри го сакал назад уште во Јануари така да сигурно играл и на предходните натпревари.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Меркел изигра супер пред некој ден прочитав дека Алегри го сакал назад уште во Јануари така да сигурно играл и на предходните натпревари.
Mислам дека неможе,затоа што би требало да има некоја клаузула за договоров со Шарави.Ваљда нема да ни го вратат одма кога ќе ни текне или може?:D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
За Џенова дебитираше претходното коло протил Лече кога одиграа 0:0 и играше 90 минути.Оваа вечерва му беше 2 утакмица сезонава и исто како и на првата одигра 90 минути.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Meркел не може да дојде во Јануари, погрешно прочитал тој што кажа тоа за Алегри !!

Меркел не е позајмен, даден е на ко-сопственост и неможе да се врати во Јануар, тек на лето да се договорат, или со наддавање ако нема договор !!

Иначе овој Александар многу смешно детенце, мајке ми бате !

Kajgana Shop

На врв Bottom