Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Јуве никогаш не бил реален па сега да е...
Увек исто било ќе се распуцаа во 1 коло и на крај ќе губеа по 3-4/1 од вторазредни екипи! :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Може ме уништиле желбите за класа играчи зошто јас кога го гледав Милан ти не си бил во план.
Емануелсон може да игра и за петлиќи ама џабе му е кога не го бива и кога е дрво.Дрвото е дрво без разлика дали е во шума како живо дрво или во шупа како дрво за огрев.
Бате јас го гледам Милан од 1996 бидејќи сум многу поголем од тебе а не као шо другите викаат дека сум дете и знам точно кој играч би се снајдел во Милан ;)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Бате јас го гледам Милан од 1996 бидејќи сум многу поголем од тебе а не као шо другите викаат дека сум дете и знам точно кој играч би се снајдел во Милан ;)
Тие што викаат дека си дете верувај дека добро ти мислат.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Дечкото мислам дека има више од 20! :pos:Иако малkу заебано пишува за некој од негова возраст :D
Па јас мислам дека ти си 15 год според твојте реплики али тоа е немаш го тоа искуство шо јас го имам ;)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Лече без најдобрите против Милан :)

И со тие мислам ги добиваме вака како што е ситуацијава во клубот и формата на играчите треба да ги згазиме утре,убав термин 12:30 :)
Koј најдобри жити све!!:pos:
Треба да ги тепаме и со нивните најјаки јеботе Лече,увек ни праел проблеми...
--- надополнето: Oct 22, 2011 9:03 PM ---
Па јас мислам дека ти си 15 год според твојте реплики али тоа е немаш го тоа искуство шо јас го имам ;)
Имам 19 нема потреба да мислиш ама ти ако имаш над 20 треба малу да помислиш што пишуваш :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Мисли си ти што сакаш мене тоа ама баш ич не ме интересира,а да имам искуство како твоето недај боже скрај и далеку да е тоа од мене.
Мој совет ти е да си отвориш уште еден акаунт и да си разговарате преку приватни пораки зошто вака ја уништуваме темата.
Еве за доброто на фан клубот ова е последен пат што те цитирам.

Kajgana Shop

На врв Bottom