Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
LECCE 4-3-2-1- Benassi; Oddo, Tomovic, Esposito, Mesbah; Obodo, Strasser, Giacomazzi; Cuadrado, Grossmuller; Corvia.
MILAN 4-3-1-2 - Abbiati; Abate, Nesta, Bonera, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Aquilani; Robinho; Ibrahimovic, Cassano.
Пак ли вој бонера ќе го гледам бе .. !! ама ајде да не го подречам сеа у средата одлично изигра ЛШ .. !! ај ќе видиме како ќе се снајде .. !! и Таиво не игра ... !! а во средата супер изигра .. !! другите се таман .. !! :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ај Бонера што игра нека игра ама Антонини како може да игра не ми се верува..

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Официјално Abbiati; Abate-Nesta-Yepes-Antonini; Ambrosini-Van Bommel-Nocerino; Robinho; Ibrahimovic-Cassano.

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
амрозини колку со гледам прва постава, не се салам виа, златен аквилани они амброзини, бог да чува, ај како и да е нападот ни е добар одиме на сигурна победа!!!

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
амрозини колку со гледам прва постава, не се салам виа, златен аквилани они амброзини, бог да чува, ај како и да е нападот ни е добар одиме на сигурна победа!!!
Нели Аквилани имаше ситна повреда нешто, можеби Алегри не сака воопшто да ризикува па го чува за в среда, туку мене Антонини ми боди очи :icon_lol:
Како и да е мора да се победи денеска.:D

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Аквилани заедно со Боатенг имале ситна повреда па можеше да се очекува вакво нешто.
FORZA MILAN одиме на победа денеска!

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
Нашиве у жуто-црвени дресови играат????????
што се дешава со милан??????????

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Нели Аквилани имаше ситна повреда нешто, можеби Алегри не сака воопшто да ризикува па го чува за в среда, туку мене Антонини ми боди очи :icon_lol:
Како и да е мора да се победи денеска.:D
Алегри е идиот излезе братот со 3 деструкцивци!!И добро што фудбал да гледам Милан топката не може да ја префрли преку средина,плус црепот прва постава o_O

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Меркел + Страсер > Аквилани + Ночерино , end of story.
--- надополнето: Oct 23, 2011 10:58 AM ---
Ае пенал за Лече...

Kajgana Shop

На врв Bottom