Фан клуб: Милан

Џампаоло?


  • Вкупно гласачи
    55
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Боатенг, Неста и Робињо денеска тренирале шутирање заедно со Ибрахимовиќ и Замброта и ќе бида на располагање против Палермо
Пато и Абате работале во теретана
Ибра нели е со репрезентација утре играат против Холандија.
 
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Милан игра не Македонија не мудрувај сега ако се среќен дека сме извадиле х а можевме да ги тепаме бидиси засебе добар гол даде Пато ама и Виља ни го спопика затоа уживкајси :)
 

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Па и Сити фрлија пари па пак ништо изгубија се како глувци со Баерн :pos: Овие шо ги наброи ќе се загубат во Милан затоа шо зависат од други играчи и не може да играат сами а и им помина времето (Давид Луиз и Пиќе не ни требаат барај си бекови по желба, најново сега сакаат го Босингва :eek:), кога го сакаа Џеко сите викавте ејјј каде овај во Милан ќе се загубе, дрво е, и сега испаѓа дека вие сакате Милан да ги зиме сите шо се над 27 год шо поминале се и е преку глава од фудбало кои ги сметаат за класи ( како Ибрахимович сега) значи за него дадеа 50 мил и сега ќе се праве паметен не му се играло овоа оноа така ќе биде и со овие ;) надевај се некој млад да земат и ако е од Бенфика, Базел или слични екипи не значи дека не е добар, сигурно се 100 пати подобри од Амброзини, Гатузо...
btw Кога имаше криза со напаѓачите и Амаури ќе беше добредојден :pos:
Што те гледам така чуден , прав шампион си.

Мене би ми било срам да напишам волку глупости. :confused:
 

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Дали знаете која агенција продава карти за Милан-Барселона?
 
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
е да бе ти се серам во касаното само за италиа знајт голој да дават :)
 
Ф

Фил Ајви

Гостин
Alberto Aquilani 7.0
A good performance from the former Liverpool man before being substituted, and was involved in the build-up for the first goal.

Antonio Cassano
Top of the Match 8.5
Scored two goals, the first an exceptional volley of incredible technique and the second a neat finish. Tirelessly ran channels all game.
0
Antonio Nocerino 6.5
Picked up where Aquilani left off.
-------------------------------------------------------------------------------------
Mark van Bommel 6.0
The Netherlands captain was unable to dominate the midfield like he usually does as he had to work in a very crowded area because of the Swedes' defensive tactics.

Нафрлував погледи повремено на Гана - Нигерија и Таиво изигра добар меч во кој беше претежно во дефанзива и не многу активен во офанзива што е и оправдано бидејќи се работи за пријателски меч без никакви мотиви а и честопати добиваа инструкции од тренерот да успорат и да не трошат сили демек и нерешено е ОК.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom