- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Божееееееееее!!!Бооооооооооже !
Прво не ми споредувај вештачки тим како Сити со Милан.
Второ не го сваќај буквално она ‘‘пола од тие играчи‘‘ јасано би требало да ти биде што се мисли со тоа и какви играчи сакам да дојдат во Милан.
Незнам дали ќе се изгубат али ајде давај им ти предност на просеците и продолжи да играш ФМ и да се надеваш дека со просек играчи ќе постигнеш успех.Како тоа бе не ни треба играч од типот на Пиќе/Луиз ? Ти знаеш дека Неста е при крајот на кариерата и дека има 35 години ? Кој ќе го замени него некој просек од Модена ? За Џеко преиспитај се малце дали го сакавме или не пред да пишеш нешто.Па такви ќе сакаме од 27 години докажани а не некој играчи што ќе се изгубат пред полу празен Сан Сиро.
Ти надевај се во такви таленти па за година две ќе се надеваш и на пласман во Лига Европа.
И те молам не ми реплицирај веќе зошто стварно си напорен со Фудбал Менаџер муабетиве.На жици ми оди ова кога за секоја твоја реченица треба да те исправам а слабо ми оди тоа или па ти нејќеш да сватиш.

Па споредувам го Сити затоа шо сакате во Милан да дојдат скапи играчи а ни самите не знаете дека тие таквите не успеват таму!!! Убаво знам какви сакаш да дојдат ама време е да најдат други а не да го собират ѓубрето од секаде.
27 год па после во право биле шо Милан го викаат пензионерски клуб

http://www.tribalfootball.com/artic...zeko-hoping-ac-milan-still-interested-1598321
http://bjhsboyssoccer.com/2011/04/ac-milan-wants-barter-dzeko-ibrahimovic/
И Пато изгуби ли се на Сан Сиро кога дојде беше 18 години?
И јас те молам не ми реплицирај затоа шо преку глава ми е такви муабети од класа играчи, докажани биле во европа и слично и некој си од 27 години па нагоре, ако некој е искусен ќе се снајде макар и за 2 мил да е земан и играл во француска или холандиска лига, имаш пр по Торес и знаеш на шо мислам затоа не сакам скапи и класа игрчи да купуват, и кажи ми јувентус и наполи кои класа играчи ги имаат од 30 мил па изгубиме од нив??? И продожи да си правеш тим на ФМ со играчи со просек 29 и освојувај ЛШ.