Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Абе ајде жити се Лече , непостоечки играчи некои тука нерешено ни вадат.Кришито ИН Бонера АУТ, Пирло враќај се...

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
памтам истово ни се има десено,незнам дали беше предлани ли уште поодамна..тепаме со лече и на крај ни ги шибнаа..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
што пиша шиш-миш... не прочитав? xD
Па убоо кажав, освен Ибра никој не шутира од нашиве !

Иначе утакмицава преодна оценка од мене добиваат само Ибра и Абате, другово тиња !

И она Бранко циганот му ебем устата погана да искоби све женско у фамилија да му ебем.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
нека крене 2 прста тој што знаеше дека Милан ќе примат гол, 5ка да му пишам... мада и 3ка би му ставил оти ептен лесно беше да се предвиди :icon_lol:

пс: Моментот Фламини-Јепес мора да го има на “несекојдневни ситуации’ на мотика страната.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
А замисли Јепес да дадеше гол :pos:

Незнам за вас, но ја не паничим уопште што се тиче за титулата ! Уште имаме удобно водство Интер и да ги тепа двете заостанати пак е позади нас со 3 бода.

А и кога највише ќе треба Леонардо ќе ја усере работа исто ко лани :)

Другиве не ги ни глеам као конкуренција !

Член од
9 јануари 2011
Мислења
197
Поени од реакции
11
А шо му текна на глупион Алегри во последна минута да смени
Изгледа заборави дека можи да се смени еден играч со друг па му текна на 2 секунди пред крај

P

PewDiePie

Гостин
Тој е лузер бе,вечити лузер немаше сила со нас да освои ќе нема сила ни со мердашите. Мирна ми е главата,кај нас иде титулата сезонава.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Бонера е баксузот бе... а он игра Милан не победува.

Член од
9 јануари 2011
Мислења
197
Поени од реакции
11
Малку стравувам за титулава оти како што почнавме со нерешени
:nesvest:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Пирло врати сеее, од Сидорф и Гатузо искрено ми се сере кога ги гледам !!

Денеска требаше да изгубат, безкичмењаци ..

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Значи годинава дефинитивно може да го имаме приматот најчудна екипа во Италија. Просто невозможно е да имаме толку добар напад и толку очајна одбрана. Топка да ти падне у шеснаестник после корнер треба да си ептен мизерен, што ли правеше Неста не ми е јасно. Исто не ми е јасно кога проба да шутне од 30 метри, а Ибра го моли сам ќе излеше со голманот. Абате го тероризираа, ама солидна партија. Против Удинезе и Лече вадиме 2 поени, а овие натпревари ќе бидат клучни во борба за титула, ќе видите. И за крај, без коментар за голот на Ибра.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Кој е малер?Амелија кога бранел за Милан до сега немаме победа..не дека беше крив денеска не извади можеше и да изгубиме..ракава си ја искршив од мавање се изнервирав страшно..

Kajgana Shop

На врв Bottom