Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 јули 2018
Мислења
1.725
Поени од реакции
5.640
Другата година во Газа нека се игра и Хамас нека го организира турниро.
Да ви се мочам во парите од арапите.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.690
Поени од реакции
4.315

Можеби не е Freed from desire но може и со Danza Kuduro :)

Ми се допаѓа енергијата на новиот тренер,се надевам дека ќе ја поправи хемијата во ростерот,ќе ја зголеми самодовербата на играчите и ќе успее конечно ќе ги разбуди Леао,Тео и останатите играчи во тимот.
Forza Milan!!!

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.949
Поени од реакции
6.814

Можеби не е Freed from desire но може и со Danza Kuduro :)

Ми се допаѓа енергијата на новиот тренер,се надевам дека ќе ја поправи хемијата во ростерот,ќе ја зголеми самодовербата на играчите и ќе успее конечно ќе ги разбуди Леао,Тео и останатите играчи во тимот.
Forza Milan!!!
Буквално Леао и Тео ја свртеа утакмицата, пак ли не се напи терапија :confused:

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.690
Поени од реакции
4.315

Нема повеќе акање по кафичи,дискотеки,модни сесии и музички студија.
Фудбалот треба да тече во вените на овие фудбалери ако сакаат да бидат победници а Консеисао ќе ги однесе токму таму.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.725
Поени од реакции
5.640
Screenshot_20241225-010312_Facebook.jpg
Ја скинавме глата на змијата.
За нецел месец од сега пак против змиите, рецептот е тој со мадиња и ќотек да му се удри убав, да нема плашење ко во минатото, и нема жалење мавај дури крепат и по цена на црвен, се плашат пички во душа се, се виде некни бегаа од караници Леао сам ноншалантно му ојде на барела копилето и на то ѓупчето кое беше не џнаж, а не рекоа, педерчето само џавкаше ништо нула резултат, е тоа само 5 пати појќе да биди и да изгубат барем натепани да си одат од нашиот стадион, копичето турско уште порано да излези од игра од некни.
Иначе и тие признаваат дека Сан Сиро е името на стадионот, видливо погоре, џабе го преименуваа само за инает во минатото. За брзо ќе ја признаат и историската вистина дека се од нас настанати и дека ние имаме екслузивно право на името Милан и ќе си го избришат тие кај нив после интер, само интер да остани, доста ни го гнасат со децении и на наша слава опстојуваат.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
Оде Окафор, искрено коа дојде мислев ќе гази, лани и не беше толку лош ка за прва сезона ама многу чести повреди баш кога требаше да игра он повреден... и сезонава катастрофа, само ме интересира кој ќе го мењава сеа Леао, Хименез? Или праат пут за Рашфорд...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.690
Поени од реакции
4.315

Штета за Окафор,сакав да успее во Милан,требаше да добие повеќе шанса.
Лани беше одличен под Пиоли во епизодните улоги и многу корисен за Милан.
Мислам дека требаше да се ослободат од Чук а не од Окафор.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.321
Поени од реакции
14.674
Полека другари, далечни се тие 25 милиони. Иако и лигата и клубот треба да му се погодени. Но, ќе треба многу да покаже за да ни ги дадат тие пари.

Барем да живне малку, па да предизвика некаков интерес и кај други клубови.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.690
Поени од реакции
4.315

Се запнале многу за овој,ми мириса дека ќе го продаваат Леао.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.949
Поени од реакции
6.814
Ако овој е замената за Леао пиши пропало уште од сега.

Уште еден оверејтед црнец енглез, не ни се малку Томори и Лофтус уште овој фали.

Ќе го граделе проектот околу него, типот што неможе со Јунајтед да помириса ЛШ :pos:

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.618
Поени од реакции
1.168
Ama ic ne im veruvam deka ke prodadat Okafor za 25 milioni.. Previsoka cifra,daleku nad realnata vrednost,taka da spored mene Lesi se vraca kuci vo Juni :unsure:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
Томори, Абрахам, Лофус Чик, Рашфорд.... ајмо бели енглези се котат ка глувци, туе се праат и кланови, циганите со пеналот се доказ
Ама ај се надевам Абрахам ќе го врата, Рашфорд исто или пак нема да дојде.... И од овие двајца сигурно некој ќе лета.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.757
Поени од реакции
12.099
Тој тим што ќе го купи Рашфорд заслужува да пропадне. Има квалитет ѓупчето ама нема мозок и менталитет и тешко да има некој успех. Преголем ризик е за било кој топ клуб. Која цена се спомнува?

Инаку миланези спремате се за Дарвин Нуњез :icon_lol:
Ако не го собери Конте веројатно вие ќе сте во игра. Барселона нема пари

Kajgana Shop

На врв Bottom