Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.809
Поени од реакции
6.489
Кардинале го ставил дел од клубот на продажба, меѓу другото ова е планот

.and also the sporting aims of the club – guaranteed third place for the next three years, a play-off place in the Champions League this season, with the Round of 16 being expected in the two following years.
Кој сака нека честита :cool:

Исто бонус трака пола миљарда бонуси за менаџмент

.Finally, there is the topic of bonuses to the management, and as expected, they are lucrative. In the document, there is a Management Incentive Plan – guaranteed bonuses for different scenarios happening. It is believed that the bonuses for Cardinale, Giorgio Furlani and Paolo Scaroni range between €569m (yes, half a billion) and €0 if the project fails.
Автоматски споено мислење:

Ама Малдини не чинел :cool:

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.490
Поени од реакции
3.892
Знам дека Милан го следат овој Нико Паз од Комо но доколку Калабрија го продадат во Турција во Јануари или ќе си отиде како слободен агент во Јуни треба да се запази овој Ван Дер Бремпт десниот бек од Комо,агресивен е во одбрана и напад ми се допаѓа како игра.
Ако не во Милан многу брзо ќе го видиме во друг голем клуб.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.514
Што е финтава со Павлович, првите натпревари ни беше најдобар играч и гол дури постигна а овој го седна на клупа 4 натпревари по ред... Може малу и Томори да одмори

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.204
Поени од реакции
14.462
Што е финтава со Павлович, првите натпревари ни беше најдобар играч и гол дури постигна а овој го седна на клупа 4 натпревари по ред... Може малу и Томори да одмори

Изигра лошо против Ливерпул, имаше голем проблем да игра на тоа ниво, потоа со овие двајца не беше лошо, победија на дебито и овој отиде во вторвплан, а Фонсека повторува дека сега му требало континуитет. Сигурно ќе добие повторно шанса.

Кога сме кај одбраната, тоа што Габиа ни е најдобар дефанзивец, супер е за него, но не знам дали и за Милан. :D

Овие гостувања после ЛШ, уште од гостување на гостување, се многу незгодни и лесно се губат бодови, а Фиорентина има добар тим.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Пеналов немаше врска. Ама добро испадна.

Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.490
Поени од реакции
3.892
Иако ни го зачука Адли имам само почит и респект за него.
God is Great!
Forza Milan!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.514
Иако ни го зачука Адли имам само почит и респект за него.
God is Great!
Forza Milan!
Затоа се насолзи Адли, го прочитал коментаров твој...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.514
Не ми е јасно кој е задолжен за пеналиве?
Леао, Мората, Абрахам, Тео... се врта сите по еднаш или? Се знае еден пуца коа е на терен

Kajgana Shop

На врв Bottom