Zamina toj voz lani za Calafiori koga bese mnogu blisku da dojde ali misterot Pioli proceni deka Bartesaghi e dovolen kako zamena.Кога више не лупаат пари на Зиркзи зашто не го земат Калафиори?
Ќе игра у тандем со Томори а може и лево да игра ако Тео е повреден.
Не можат со плата да бидат конкурентни на било кој тим од ПЛ, инаку и вреди 50тина милиона да дадеш за КалафиориZamina toj voz lani za Calafiori koga bese mnogu blisku da dojde ali misterot Pioli proceni deka Bartesaghi e dovolen kako zamena.
Sega kaj mozes da go zemis Arsenal nudi 50-60 mil.eve i na Juventus im izbega od race.
Требаше да го продадат Бало Туре за да го купат Калафиори,но бидејќи немаше купец за Бало Туре го пуштија на позајмица и побараа позајмица од Базел за Калафиори но Базел не се сложија бидејќи сакаат директна продажба па затоа Милан решија да им дадат доверба на младинците Бартезаги и Хименез.Zamina toj voz lani za Calafiori koga bese mnogu blisku da dojde ali misterot Pioli proceni deka Bartesaghi e dovolen kako zamena.
Sega kaj mozes da go zemis Arsenal nudi 50-60 mil.eve i na Juventus im izbega od race.
Нели Малдини е крив како сеа Милан?Требаше да го продадат Бало Туре за да го купат Калафиори,но бидејќи немаше купец за Бало Туре го пуштија на позајмица и побараа позајмица од Базел за Калафиори но Базел не се сложија бидејќи сакаат директна продажба па затоа Милан решија да им дадат доверба на младинците Бартезаги и Хименез.
Не го гибај Пиоли човекот заслужи и има право да биде оставен на мир.Нели Малдини е крив како сеа Милан?
А на крај ќе испадне мистерот Пиоли не го сакал.
Секоја чест за Фурлани, одлично завршена работа. Ја намали провизијата на Јоорабчијан.Таму каде што ниту Галијани не успеа Фурлани по се изгледа ќе успее.
Пред 10 години Галијани не успеа да ја намали провизијата на Киа Јоорабчијан за трансфер на Тевез во Милан,денес Фурлани успеа да ја намали провизијата на Јоорабчијан од 15 милиони на помалку од 8 милиони за трансферот на Зиркзе во Милан.
Уште една одлично завршена работа на Фурлани кој пред една недела успеа да го убеди Џузепе Рисо да остане Камарда во Милан и покрај богатите понуди од големите клубови во Европа.
Ќе го земат следната сезона на позајмица со опција за откуп од 20-25 милиони.Секоја чест за Фурлани, одлично завршена работа. Ја намали провизијата на Јоорабчијан.
Каков Фурлани Мората е потпис на Ибра.Znaci edna godina znae deka ke im treba 9 ,i na kraj go zemaa Moratta so 32 godini so 4 god po 5mil , sekoja cest Furlani .
Sega 2 meseci za pregovori za Fofana i Pavlovic
Isto ti e i i Ibra i Furlani , nemat veze od ova rabota , sega uste 2 3 meseci za slednoto tranfer celКаков Фурлани Мората е потпис на Ибра.