Down
Aloysius Devadander Abercrombie
- Член од
- 4 мај 2012
- Мислења
- 4.082
- Поени од реакции
- 7.046
Се надевам не.Јас сфаќам дека минатата сезона најдобар дефанзивец ни беше Габија а сега за Малик искажував мислење и тврдење.Ме сфаќаш?
Се надевам не.Јас сфаќам дека минатата сезона најдобар дефанзивец ни беше Габија а сега за Малик искажував мислење и тврдење.Ме сфаќаш?
Искрено и јас сакав да дојде во Рома, добар трансфер е, само една работа не ми се допаѓа и ради која не жалам што не дојде, тоа е 4ри годишниот договор и нето плата од 5.5мил што е премногу според мене. Единствено доколку испадне како Џеко/Жиру со менталитет и професионален пристап да тера до 35-36, без да има некои значителни повреди, тогаш и тие 5.5 по година што ќе ги заработува се окејКако еден од ретките самопрогласените фудбалски мудросери, кои беа да го земат Жиру и се расправаше со други самопрогласени фудбалски сезнајковци кои беа против и плукаа по тој трансфер, сега пред да се изигра и едена минута од новата сезона и да знаеме каков ќе биде тимот, тврдам дека Мората ќе заврши повеќе работа во следната сезона, ќе биде покорисен, отколку Жиру во 21/22.
За квалитетна, просперитетна 9ка сме зрели веќе неколку сезони, и огромен минус е што ја немаме, но Мората е добар трансфер, супер што го договорија и нека го служи здравје. Можеше да биде многу полошо и поризчно.
So objavuvas vakvi sranja, ocekuvas da razbereme zabarski?
Lesno e sega, google translate i to e toSo objavuvas vakvi sranja, ocekuvas da razbereme zabarski?
Ова ти претпоставуваше или читаше некаде?Мората 13 со голема плата, Фулкруг или Абрахам за 15 исто со солидна плата.
30 миљона фрлени а за 2 години со лопата нема да може да ги избркаат а не па да ги продадат за пари....
Какви кретени го водат тимов страшно...
Претпоставувам, да не вреди поише?Ова ти претпоставуваше или читаше некаде?
4.5 наводно, што е многу за америчкиве власи/егејци.Колкава плата ќе зема Мората ?
Треба да му земеме 16мил за да бидеме на позитивна нула од негоПретпоставувам, да не вреди поише?
Автоматски споено мислење:
4.5 наводно, што е многу за америчкиве власи/егејци.
Во Атлетико 6 милиони чинам земаше.Претпоставувам, да не вреди поише?
Автоматски споено мислење:
4.5 наводно, што е многу за америчкиве власи/егејци.