Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Се посра со тие 7 мил. Најдобар стрелец е во клубот, а и слободен трансфер беше.

Нека потпише за Тотенхем тогаш и на слободен трансфер целат со агентот. После него сите други ќе сакаат да им ги покачат платите за 100% кои не ги заслужуваат.

Секој клуб има најплатен играч, а Кесие според неговата игра оваа сезона тој не е на тоа ниво. Да играше како минатата да, а за тие пари мора да крај на сезоната да се докаже и како АМ, да е комплетен играч од среден ред.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Во ред Ибра кога го потпишаа Јануари 2020 до Август 2020 требаше да му се заблагодарат за ангажманот и да му понудат евентуално 250К Евра само да се мота во Миланело како некој советник ако не сака чао пријатно.А неговите 7 милиони да ги распоредат за продолжување на договорите на Хакан и Донарума.Можеби тогаш ќе се ангажираа да земат некој саглам центарфор а не да се глупираат со Манџукич.Тековнава сезона немаше потреба да се трошат 15 милиони за голман туку ќе се дадеа за некоја потребна позиција.
И после сето ова со сигурност сега сезонава ќе бевме во борба за скудето а не во тешка борба за четврто место.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.387
Кеси за два живота нема да напрае кариера пола од таа на Ибра, па да пробуе котлето од агент што го има да ги стае у иста реченица!
Хрк пу, ајде мрш.

Пиоли и Малдини се глупи што го играат уопште

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Кеси за два живота нема да напрае кариера пола од таа на Ибра, па да пробуе котлето од агент што го има да ги стае у иста реченица!
Хрк пу, ајде мрш.

Пиоли и Малдини се глупи што го играат уопште
Ne e toa izjava na agentot na Kesi.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Во ред Ибра кога го потпишаа Јануари 2020 до Август 2020 требаше да му се заблагодарат за ангажманот и да му понудат евентуално 250К Евра само да се мота во Миланело како некој советник ако не сака чао пријатно.А неговите 7 милиони да ги распоредат за продолжување на договорите на Хакан и Донарума.Можеби тогаш ќе се ангажираа да земат некој саглам центарфор а не да се глупираат со Манџукич.Тековнава сезона немаше потреба да се трошат 15 милиони за голман туку ќе се дадеа за некоја потребна позиција.
И после сето ова со сигурност сега сезонава ќе бевме во борба за скудето а не во тешка борба за четврто место.
Топ. А што праиме со 20те милиони што Раиола го бараше за провизија за Донарума?Тие од каде? Луѓе од клубот не знаат што треба. Малдини што е 30+ години дел од клубот. Ама Сашко од Трнодол знае како функционираат финансиите во еден гигант.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Топ. А што праиме со 20те милиони што Раиола го бараше за провизија за Донарума?Тие од каде? Луѓе од клубот не знаат што треба. Малдини што е 30+ години дел од клубот. Ама Сашко од Трнодол знае како функционираат финансиите во еден гигант.
Од Паралово сум а не од Трнодол да не се вреѓаме сега.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Milan are reportedly looking for a new striker in the January transfer window as Olivier Giroud and Zlatan Ibrahimovic have suffered too many injuries this season.
Both strikers have missed nine games out of 25, while the young Pietro Pellegri sustained an injury on his first game as a starter.
Therefore, Milan are on the lookout for a new striker in the January transfer window.
Il Corriere dello Sport and Tuttosport report that the Diavoli are monitoring Udinese star Beto and Atalanta’s forward Luis Muriel.

Господ конечно ги слушна моите молитви.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.387
Најново име у шпекулацииве за шпиц сеа е Патрик Шик.
За овој стварно не знам да мислим, у Сампа беше добар, у Рома катастрофа у Леверкузен гази. Ама и Андре Силва гази у тоа лигата
А Леверкузен ќе бараат сигурно солена сума

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.886
Поени од реакции
50.460
За овој стварно не знам да мислим, у Сампа беше добар, у Рома катастрофа у Леверкузен гази. Ама и Андре Силва гази у тоа лигата
Исто и јас не можам да оформам мислење. Многу ми се свиѓаше кога играше во Сампдорија, како карактеристики на шпиц е баш тоа што ни треба, со вратена самодоверба после лошите епизоди во Рома и Јуве( кај што не потпиша ради срцева маана) можеби би испаднало нешто добро. Ако гледаат нешто во него што ние не гледаме и ако цената е прифатлива, зошто да не. Не е па дека во догледно време би можеле да си приуштиме прва класа шпиц, овие money-ball варијанти ни преостанаа, а како таква, мислам дека е солидна.
Сепак, не ми е веројатно дека би имало нешто тука за оваа зима, нема Леверкузен да се откаже од него на половина сезона.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Сто години не поврзуваат со Шик. Таков трансфер тешко во јануари и ми е играч за Бундес, ене ему го Дортмунд.
Според медиумите и Барак е опција, Муриел...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.886
Поени од реакции
50.460
Муриел би легнал супер кај нас, ама не верувам дека Аталанта би му дале да прејде во Милан. Знаат дека ќе се бркаме пак за 4то место, и не мислам дека се глупи да не појачаат.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.181
Поени од реакции
27.844
Патрик според трансфер маркет вреди 40 милионни а нашиве колку што знам штедат. :icon_mrgr:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Ништо сериозно, за два дена ќе ги снема шпекулациите.
Типувам на Дортмунд следен клуб што ќе го земе.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.374
Поени од реакции
14.789
Овие денови изгледа покажуваат каков ќе биде јануари: "ново име"-> "премногу скап за Милан" -> "ќе се проба со позајмица и право на откуп" -> "ново име" ->...

Kajgana Shop

На врв Bottom