Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Сари бил демек голем обожавател на ликот и делото на Рафаел Леао :icon_lol:

Глава за глава со Луис Алберто и ајт :cool:

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
Za toj tim so Muntari, Poli, Honda bese apsolutno najdobar . A i da prva ponuda odbile od CSKA za Vlasic.. aman vise so pozajmici i pravo na otkup dajte im 20-25m odma i neka se gonat.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Никола е помал брат на Бланка Влашиќ (една од подобрите скокачки во вис во последните 20 години). Татко им е атлетски тренер лудак што имал цел да прави атлети од раѓање, па затоа Никола е моторички и физички изразито моќен иако е релативно низок (175цм).

Доста е брз со топката, добар дриблер, тешко губи топка ради силата и техниката, одличен шут од 15-20 метра. Не е некој креативец, нема да може да очекувате 20-30 метарски додавања или топки со очи од него, но ќе направи логичен пас во задња 1/3 од теренот.

Има 24 години, последните 2 сезони најдобар играч на руската лига, сам е пола екипа на ЦСКА и горе-доле важен играч за репрезентацијата.

p.s Он беше една од првите детски јутуб сензации пред едно 13-14 години. Имаше многу гледано видео како игра на 8-9 години.

p.p.s Ете го видеото, пред 15 години било поставено. :D
Со него договориле плата и се, останува уште со ЦСКА да се договорат за цена. Можно е да биде позајмица со обавезен одкуп за да можат повеќе играчи да купат сега..другата година ќе има пари и од ЛШ и ќе биде полесно.

Член од
9 август 2014
Мислења
543
Поени од реакции
1.816
Никола е помал брат на Бланка Влашиќ (една од подобрите скокачки во вис во последните 20 години). Татко им е атлетски тренер лудак што имал цел да прави атлети од раѓање, па затоа Никола е моторички и физички изразито моќен иако е релативно низок (175цм).

Доста е брз со топката, добар дриблер, тешко губи топка ради силата и техниката, одличен шут од 15-20 метра. Не е некој креативец, нема да може да очекувате 20-30 метарски додавања или топки со очи од него, но ќе направи логичен пас во задња 1/3 од теренот.

Има 24 години, последните 2 сезони најдобар играч на руската лига, сам е пола екипа на ЦСКА и горе-доле важен играч за репрезентацијата.

p.s Он беше една од првите детски јутуб сензации пред едно 13-14 години. Имаше многу гледано видео како игра на 8-9 години.

p.p.s Ете го видеото, пред 15 години било поставено. :D
Знам дека е off topic, ама неверојатно ми е дека братот е 175 висок, а Бланка 193. Од исти родители хахаха.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Знам дека е off topic, ама неверојатно ми е дека братот е 175 висок, а Бланка 193. Од исти родители хахаха.
Жена ми е повисока од брат и. Не се толкава разлика, но сепак :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Некој нов со финти за фудбал на плажа. Повеќе сум да се донесе некој од Аргентина, пр тоа крилото што не поврзуваа пред некој ден. Алварез од Ривер Плата.

Za toj tim so Muntari, Poli, Honda bese apsolutno najdobar . A i da prva ponuda odbile od CSKA za Vlasic.. aman vise so pozajmici i pravo na otkup dajte im 20-25m odma i neka se gonat.
Па нормално дека ќе одбијат прва понуда, гледаат да извадат максимум од најдобриот играч. И нашите не се глупи во ограничен буџет да плаќаат одма.

Ако нема други понуди и има договорено само нас, тогаш ќе мора да попуштат и да најдат некоја средина.

Или да извлечат максимум од Диаз.
3 сезони ќе игра за без пари.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
Ovoj bratov brazilski na fm se kupuva za 2-3m i za nekoja sezona dava 30 golovi u sezona od tamu i go znam.. a vaka vo zivo go nemam gledano.. balo ture e zemen isto i ziru sto ne se losa opcija za od klupa.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Ако ги земат бразилчево и Жиру значи ништо од Белоти или Влахович.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.094
Поени од реакции
7.066
Влахович или ќе си оди на фри или година пред истек на договор за 20-30 милиони. Или ќе си легне на брашното како Милинкович Савич од Лацио, само што Фиорентина се ранг под Лацио.

Него глеам нашиве го барале Луис Алберто, тешка превара ќе биде у Милан. Да типот е класа техничар и знае да игра али не е ни брз ни силен, физикус нула. Другата година 30 ќе пуни и ќе иде само надоле.

Тие пари боље за друг да ги дадат, овој ќе биде Биља верзија 2.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
Ne daj boze Luis Alberto da doe.. bolje Vlasic. Neka zemat nekoj mladi neka se razvivaat, @Saasko cestitaj mu na tvojot Pobega 22ri rodenden xd
A za Vlahovic nema nikad da lupnat 60m, toj ili ke ide sega u pojak klub ili ke si ostane use nekoja sezona

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Ne daj boze Luis Alberto da doe.. bolje Vlasic. Neka zemat nekoj mladi neka se razvivaat, @Saasko cestitaj mu na tvojot Pobega 22ri rodenden xd
A za Vlahovic nema nikad da lupnat 60m, toj ili ke ide sega u pojak klub ili ke si ostane use nekoja sezona

Како е влашиќ од докажан фудбалер у Серија А?
Играч кој игра неколку године одлично и ја знае лигата е полош од некој кој играл у Русија?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Luis nikakov igrac..ne e on za 10ka ili za golem tim. Tehnika ima nekoja ali nisto posebno ne e..ima dosta podobri opcii od nego a i ne e bash mlad vekje
Автоматски споено мислење:

Влахович или ќе си оди на фри или година пред истек на договор за 20-30 милиони. Или ќе си легне на брашното како Милинкович Савич од Лацио, само што Фиорентина се ранг под Лацио.

Него глеам нашиве го барале Луис Алберто, тешка превара ќе биде у Милан. Да типот е класа техничар и знае да игра али не е ни брз ни силен, физикус нула. Другата година 30 ќе пуни и ќе иде само надоле.

Тие пари боље за друг да ги дадат, овој ќе биде Биља верзија 2.
Vo Anglija ke frlat pari za nego, po 2 godini vo Frankfurt.

Kajgana Shop

На врв Bottom