- Член од
- 19 март 2014
- Мислења
- 625
- Поени од реакции
- 937
Саше смири се, земи 2 саати дремни малце ќе ти помине
ne ti e jasno zaso ne ja vide var snimkata od taa situacija, a ja dadoa posle 5 min za da ukazat na toa deka gleale var za toj sporen moment so stopiran kadar kade e faulot. I sudijata na inzagi mu priznal deka imalo faul, ama nadvor od sesnaesterec. Ako uste ne ti e jasno lesno internetot ke ti razjasni.Зошто да предвидуваме, нека свирне па ќе видевме како ќе се движеше утакмицата.
А @Syn кај виде пола метро надвор не ми е јасно
имало фаул а он на 3 метри позади и мавта со рацете како да нема, ејј колку си умен ти, како ти одговара така. Што е битно каде е фаулот, ако е фаул е фаул, излага сам со голман класичен црвен ти е тоа ако не е пенал, а да ве барам по интернет нема потреба тоа е ваша работа - плачење за пеналите . Судењето во купот да не го спомнувам.ne ti e jasno zaso ne ja vide var snimkata od taa situacija, a ja dadoa posle 5 min za da ukazat na toa deka gleale var za toj sporen moment so stopiran kadar kade e faulot. I sudijata na inzagi mu priznal deka imalo faul, ama nadvor od sesnaesterec. Ako uste ne ti e jasno lesno internetot ke ti razjasni.
Пак се глупираш. Галијани не е веќе тука скоро поише од 5 години...За тоа обрати се кај чичко Фестер.
Abe ja dadoa var snimkata i bolja potvrda od toa nema, sto se gubis, penal za faul nadvor od sesnaestrec ne se dava. Proveri si ubavo vaka izmisluvas nesto sto ne se desilo. Glupo e voopsto diskusija za ova da se razviva i debatira, a i temava ne e za toa. Teraj ako mislis deka bilo penal i ponataka, ne znam sto da ti kazam.имало фаул а он на 3 метри позади и мавта со рацете како да нема, ејј колку си умен ти, како ти одговара така. Што е битно каде е фаулот, ако е фаул е фаул, излага сам со голман класичен црвен ти е тоа ако не е пенал, а да ве барам по интернет нема потреба тоа е ваша работа - плачење за пеналите . Судењето во купот да не го спомнувам.
Кеси ги шутира како Левандовски, цело време гледа во голман и чека негова реакција и шутира во последен момент. Вчера голманот тргна во негова десна страна и Кеси ја шутна право. И џабе што голманот беше блиску, кога веќе беше на "крива нога".А па и пеналите Кеси што ги шутира.. Вчера лесно можеше да му ја фати, многу лежерно ги шутира. Дај му на Кјаер, ладнокрвно ги пука.
Па тоа е проблемот, лесно може да му ја фати со нога пошто у средина беше. И претходните пенали млако ги шутира. Ако му ја погодат странаѕа. Башка и него му фатија некој пенал мислам. Затоа треба некој со силен и прецизен шут. И да му ја погоди страната, да не може да ја одбрани.Кеси ги шутира како Левандовски, цело време гледа во голман и чека негова реакција и шутира во последен момент. Вчера голманот тргна во негова десна страна и Кеси ја шутна право. И џабе што голманот беше блиску, кога веќе беше на "крива нога".
Abe ja dadoa var snimkata i bolja potvrda od toa nema, sto se gubis, penal za faul nadvor od sesnaestrec ne se dava. Proveri si ubavo vaka izmisluvas nesto sto ne se desilo. Glupo e voopsto diskusija za ova da se razviva i debatira, a i temava ne e za toa. Teraj ako mislis deka bilo penal i ponataka, ne znam sto da ti kazam.
Бродот почна да тоне кога ги продаде Ибра и Силва и почна да ги купува Бакаје Траоре,Констант,Поли,Дидач Вила,Бирса и остали и со побратимот го доведоа Милан во многу тешка ситуација да неможат 10 години да се опраат.Пак се глупираш. Галијани не е веќе тука скоро поише од 5 години...