Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
Има фаца за воџа
Гатузо ЅВЕР!
Искрено не сакам да си оди од тимов летово.
Има фаца за воџа
Гатузо ЅВЕР!
Колку ли цар Рино значи... Секоја чест!
Гатузо ЅВЕР!
6 Сте , еве ме и мене само што ја сакам бел дрес од Милан од Боатенг ако може преку на Марли другарот ќе биде супер.Известете ме кога треба да уплатам и ако може да ми ја кажете цената на ШАМПИОНСКАТА МАИЧКАУште подобра варијанта погоре, инаку не сме само јас и ти туку вкупно 5 засега сме заинтересирани. Засега сме PatoTheDuck, Мартин` wARMAN69, Дим4е, Super Frankie 8 и Abba.
Супер само кај го виде белиот дрес ? или мислиш на оваа маица како што е од 25 евра ?6 Сте , еве ме и мене само што ја сакам бел дрес од Милан од Боатенг ако може преку на Марли другарот ќе биде супер.Известете ме кога треба да уплатам и ако може да ми ја кажете цената на ШАМПИОНСКАТА МАИЧКА
Кај прашалникот од Ибра нека си стават титила за да видат што биднало од него!
Маицата е 25 евра.За белите маици зборите? Колку пари се и како јас на пример би ви ги дал парите и после како вие би ми ја дале маицата?
http://store.acmilan.com/Супер само кај го виде белиот дрес ? или мислиш на оваа маица како што е од 25 евра ?
Ќе те известам кога ќе дојде време да порачуваме.
Момци рачунајте ме и мене за маичка...PatoTheDuck, Мартин` wARMAN69, Дим4е, Super Frankie 8, Abba and _Vlatko_ are all IN. :smir:
PatoTheDuck, Мартин` wARMAN69, Дим4е, Super Frankie 8, Abba, _Vlatko_, Недоделкан, kpb значи овие сме засега. Добро е добро се собравме ..Луѓе рачунајте ме и мене за маичкава.
Белиов дрес е 49 евра црвениот е 75 евра оти вака ова ? не ми е логично воопшто, инаку за црвениот после 15-ти ќе започнат со испорака ко што гледам. Инаку да дадеме уште 2 дена да собирање па после ќе видиме кој што ќе порачува.http://store.acmilan.com/
Мислам на Белиот дрес "Away" на Милан ако нарачувате од тука маичите ... Така да за мене бел дрес и Маичка