- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Ќе не даваат од 19:00 играме.Бев Австрија и Чешка :wink:
А вечер ќе не дават на телма или не?
Ќе не даваат од 19:00 играме.Бев Австрија и Чешка :wink:
А вечер ќе не дават на телма или не?
одјеби веке еднаш Амебо.palermo 2-1 napoli mesten mec sega 2-3 ke bide vo 2 poluvreme
Ќе биде многу многу тешка утакмица од едноставна причина што ние се бориме за скудето а тие за опстанок би требало да ти е јасно колку ќе биде напната утакмицава.По киксот на Наполи ако победиме ние вечер 99% скудетото е наше така да ќе одиме на победа а дали ќе стигнеме до нејзе ќе видиме во 20:45 кога ќе заврши утакмицата.Кај нас заради повреда ќе отсуствуваат Пато и Неста а Ибра е суспендиран така да составот би требало да биде Абијати,Силва,Јепес,Абате,Замброта,Гатузо,Бомел,Сидорф,Боатенг,Робињо,Касано.Вие ке тепате ли денес ?)) Ајде нешо подетално дајте за утакмицата составот и очекувањата.
![]()
Е фала ти многу. Да играше еден од Пато и Ибра ке влагав, али вака незнам... Страв ми е некако и Бреша е заебана. Сепак фала ти многу уште еднашЌе биде многу многу тешка утакмица од едноставна причина што ние се бориме за скудето а тие за опстанок би требало да ти е јасно колку ќе биде напната утакмицава.По киксот на Наполи ако победиме ние вечер 99% скудетото е наше така да ќе одиме на победа а дали ќе стигнеме до нејзе ќе видиме во 20:45 кога ќе заврши утакмицата.Кај нас заради повреда ќе отсуствуваат Пато и Неста а Ибра е суспендиран така да составот би требало да биде Абијати,Силва,Јепес,Абате,Замброта,Гатузо,Бомел,Сидорф,Боатенг,Робињо,Касано.
Се пецнав ја 1000 на краснодар 1 со локомотив москва... местена била жими курофЕ фала ти многу. Да играше еден од Пато и Ибра ке влагав, али вака незнам... Страв ми е некако и Бреша е заебана. Сепак фала ти многу уште еднаш)
Туф туф, му ја протнал меѓу ноге, и готово најак у свет !...Иначе Кака не го бива веќе ..
![]()