Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.491
Поени од реакции
14.935
Вчера број еден беше Нијанг, трнете го на страна зицерот што го промаши - човекон изигра се што може да се одигра во една утакмица, цел терен го покри буквално, одигра и одбрана и напад и се што требаше.
Za vtoriot del se slozuvam. No, da bese samo zicerot i dobro ke bese. Imase dva-tri pati ocajni sutevi, eden od Niv duri vo aut (ne vo gol-aut).

Potoa ima problem so mislenje i koncentracija. Ne znae koga treba da dobaci i na kogo, duri i koga nema izbor, pa mu ostanuva samo eden igrac kako resenie, toj pravi loso proigruvanje. Posle nekolku dobri potezi, cesto znae da upropasti se sto napravil.

Ovie negovi slabosti gi vlece uste od prviot natprevar. Mislev deka ke sozree so vreme, no vekje ima skoro 22 godini, a vo toj segment nema golem napredok. Ili za brzo vreme ke stane (po) kompleten fudbaler ili...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.945
Поени од реакции
50.847
Ovie negovi slabosti gi vlece uste od prviot natprevar. Mislev deka ke sozree so vreme, no vekje ima skoro 22 godini, a vo toj segment nema golem napredok. Ili za brzo vreme ke stane (po) kompleten fudbaler ili...
Не верувам да има простор за напредок кај него, мислам дека ова му е плафонот и повеќе од ова не може и нема да може. Добар е за во ваква екипа каква што е Милан моментално, погоден е ради брзината и висината пред се пошто скоро цела екипа се кепци, иначе во некој иден Милан со пари и амбиции нема што да бара.

Кога ќе ми текне дека лани не отиде во Лестер зимоска, реши да остане, шампион на англија ќе беше дрипецот, место тоа остана и се повреди.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.464
Donnarumma
Calabria Paletta Romagnoli De Sciglio
Kucka Montolivo Bonaventura
Suso Bacca Niang.​

Овде имате добар избор на сопкаст, и Acestram
Само најдите ја утакмицата и кликните на тие бројкете +15 или така нешто кај што пишува

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Палета ја држи цела одбрана... до кј дојде работава
Де Шиљо катастрофа, поставуање 0... (акцијата за пеналот), и уште неколку лоши избацуања, исто и Ромањоли доста грешки напрае!! Куцо невидлив скроз.... сигурно кај 60`та ќе влезат Локатели и Антонели.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Незнам за пенал изглеа беше надвор од 16, али стартов на крај беше за директен црвен.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.464
Бонавентура човече, што му се деси на ликов, најслаб играч е задњиве три утакмице што ги игра.
Јбг можевмо да тепамо, ама Сусо гојдото не знае дека на прв тренинг ги учат таква топка се пуца горе.
Једина добра работа е што и со оваа униус промет одбрана 3 утакмице по ред немамо примено гол

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.491
Поени од реакции
14.935
Za razlika od prvo, vo vtoro ne izigraa loso.

Montolivo izigra dobro. Pofalete go kapitenot. :P :D

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Бонавентура човече, што му се деси на ликов, најслаб играч е задњиве три утакмице што ги игра.
Mu se desi Konte, na takva sezona zasluzin da bide na evropskoto. Sega prasanje e i dali nekad ke pocne pak isto da igra.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.491
Поени од реакции
14.935
I toa sto igra vo sredina.

Bi mozel na slednata da igra krilo, a Lokateli na negovo mesto.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
На Бонавентура му се деси 5 ката што земал на грб.... кј личи тој број за напад бе :icon_lol:

Инаку браво за Монтоливо, второ полувреме ка Пирло беше... уште неможем да разберем што финта му напрае горе кј аутот на тој од фиорентина коа го пројде, све мислев ги сплетка нозете :icon_lol:

Како и да е, нерешено е добар резултат за нас (со оглед на пеналот), а на судијата мамата што не свирна на крај фаул, и потегот на Бака со рука коа ја фати... каков ризик за картон :свиркам:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Маме му ебам почнаа судииве редовно да не перкаат со лоши одлуки против Фиорентина.

C

Castiel

Гостин
Za razlika od prvo, vo vtoro ne izigraa loso.

Montolivo izigra dobro. Pofalete go kapitenot. :P :D
Монтоливо конечно сврза две одлични утакмици. Ама дали ќе има константност треба да се види пошто знае да се изгуби обично и на наредни 5-6 да го нема.

Иначе солиден натпревар. Џиџи во свој елемент. Палета продолжува да е најдобар дефанзивец во тимот. Де Шиљо очај. Не знам што е со човеков. Имаше одлично европско ама повторно катастрофално ја почнува сезонава. Мора доста да се подобри. Во средина Монтоливо и Кучка одлични. Бонавентура делува изгубено, а и не може да се обвини не игра на негова позиција. Сусо солиден, додека Нианг имаше лош натпревар. Има капацитет, има талент ама празен е во главата. Исти случај ко со балотели. Бака не добиваше топки извади најмногу што можеше од ситуациите во кој се наоѓаше. Не знам што форсира Монтела 4-3-3 кога немаме класични крила за таква формација. 4-2-3-1 треба да се проба пошто повеќе би одговарала таа формација со овој фонд на играчи. Или 4-2-2-2.

Kajgana Shop

На врв Bottom