C
Castiel
Гостин
Јунајтед сакале да понудат 7.5 милиони за Де Јонг....ако прифатат ова стварно треба да се утепаат сами...
Таа му е цената од прилика ако се исценкаат можат да извадат уште некој 1 до 2 милјони плус. Што се чудите ние го купивме за 4 колку што паметам плус има скоро 30 години. Но доколку тој сака да си оди ова е одлична понуда за него. Јас сум за да се задржи одличен играч е.Јунајтед сакале да понудат 7.5 милиони за Де Јонг....ако прифатат ова стварно треба да се утепаат сами...
ние го земавме толку пошо беше сметан за вишок во сити и не играше често па затоа цената ...додека во милан игра констатно и игра одлично...единствена светла точка ни беше и сеуште е меѓу најдобрите на негова позиција....има во него уште 4 години добар фудбал...срамота е за таква смешна цена да се даде особено во денешно време каде што дупло понеквалитетни играчи од него се продаваат за астрономски цени...Таа му е цената од прилика ако се исценкаат можат да извадат уште некој 1 до 2 милјони плус. Што се чудите ние го купивме за 4 колку што паметам плус има скоро 30 години. Но доколку тој сака да си оди ова е одлична понуда за него. Јас сум за да се задржи одличен играч е.
Имаше повреда ДА, ама момакот ти е ѕвероња сезонава на ниту една утакмица на потфрли, смешна сума е 7 милки, за факинг Пароло некој тим незнам кој точно од Премиер Лига понудил 10 милиони а е постар од Де Јонг ако не се лажамНе заборавајте дека имаше тешка повреда.
Ако го продадат сигурно ќе го довлечкат тоа циганчето од Реал.
некои медиуми веќе го потврдија тоа, дека веќе потпишал за Баликесиспор некој си, но ќе чекаме официјална потврда од двата клубаИзгледа и Закардо скрши глава за Турска![]()