Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.530
Поени од реакции
15.003
Траоре!!!

Убедливо најсмешен играч што изиграл натпревар за Милан. Ау, како беше изгубен... Греота би било негова нога повторно да стапне во Миланело.

Мене дури ми е и симпатичен лик. Успеа цела година да седи во Милано, за тоа да зема големи пари, да се дружи со фудбалери на Милан, да трчa околу Меси, Чави и Иниеста, па дури имаше чест и Алегри да му биде тренер :P!!!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Orlando City have signed Ricardo Kaká as its 1st designated player, he will be loaned to São Paulo this year & be back for 2015 MLS season.

Sega moze mirno da spijam. :sleep:

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.094
Поени од реакции
7.066
Мене ми е криво за Кака он е уште технички добар играч само што нема никаква физикалност сега. А башка беше едини прав шампион у соблекувална и е човек за разлика од другиве цигани што само пари цицаат и ги боли кур за Милан. Можеше да биде резерва али изглеа му се игра фудбал па затоа си иде.

Ако го шитнат и Балотели толку и од проекти и од срања.[DOUBLEPOST=1403271439][/DOUBLEPOST]
Овој е дефинитивно најслабиот играч у историја на Милан. Е од вакви церепи пропаѓа клубот али Галијани и даље си свирка кога е гага и киселина е блага :icon_lol:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Мilan and Parma have reached an agreement for Saponara: Milan will pay €1m for Parma's half of the player.
Milan have offered Mexes a 1-year extension (to 2016) with an annual salary of €2.5m. His current salary: €4m.

Резерва што ќе зема плата од над 4 мил o_O

:love:

Bqk2j9ICEAAepL8.png

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.627
Поени од реакции
1.185
Мilan and Parma have reached an agreement for Saponara: Milan will pay €1m for Parma's half of the player.
Milan have offered Mexes a 1-year extension (to 2016) with an annual salary of €2.5m. His current salary: €4m.

Со новиот договор нормално ако го прифати ќе зема 2.5 мил. помалку од мунтари за компарација мислам дека он ќе зема 2.8 мил

C

Castiel

Гостин

Прегледај го приврзокот 95749
нема 4 да зема туку 2.5 ако прифати продолжување на договор...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Со новиот договор нормално ако го прифати ќе зема 2.5 мил. помалку од мунтари за компарација мислам дека он ќе зема 2.8 мил
нема 4 да зема туку 2.5 ако прифати продолжување на договор...
За Исус е тоа со платата, за оној погоре што пишал дека бил добар за резерва.
Инаку Мунтарчо 1.5 ќе зема веќе е пишано на milannews

C

Castiel

Гостин
За Исус е тоа со платата, за оној погоре што пишал дека бил добар за резерва.
Инаку Мунтарчо 1.5 ќе зема веќе е пишано на milannews
па Кака нели ќе си оди ? Со орландо е скоро 90 % завршена работа од јануари ќе игра таму а до тогаш ќе биде во Сао Паоло како позајмен фудбалер

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
па Кака нели ќе си оди ? Со орландо е скоро 90 % завршена работа од јануари ќе игра таму а до тогаш ќе биде во Сао Паоло како позајмен фудбалер
Да си оди ама овој пишал дека можело да остане да биде резерва. Затоа и му пишав резерва со плата од над 4 мил.

Мене ми е криво за Кака он е уште технички добар играч само што нема никаква физикалност сега. А башка беше едини прав шампион у соблекувална и е човек за разлика од другиве цигани што само пари цицаат и ги боли кур за Милан. Можеше да биде резерва али изглеа му се игра фудбал па затоа си иде

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

Прегледај го приврзокот 95749
Лол уште плачеш за Кака? :icon_lol:
Многу ќе ми биде мерак Балотели да распали сега во Арсенал или кај и да оди,она чисто да ве видам што ќе пишувате тогаш :icon_mrgr:

Бтв,незнам што се запнале толку за овој Итурбе,25м? Многу е за играч кој се издигна за една сезона(го немам ни гледано како игра) плус ако се гледа фактот дека Фабрегас Челси го зеде негде 30 милиони,може Галијани да се потруди повеќе околу оваа работа.Овој трансфер период ќе се молам да земат некој лево,класичен бек ,каков што немаме видено више 6-7 години и средината да ја закнат,нападот и не е толку битен,може тоа да се среди поанатаму.. :ROFLMAO:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Да уште плачеме за Исус заедно со @Марли. Јас мислам дека сега слави некаде :icon_lol:
Да бе така се зема Фабрегас, немаме никаков проект за да дојде кај нас. А и плачко е може да му текне дома да си оди.

Највеќе ми е жал што не го земаа овој Квинтеро додека беше во Пескара го даваа на две рати по 5 мил. :(
Ни треба десно крило а Итурбе што го имам гледано е доста добар играч, го имаше секаде и во средина и напад. Можно е на Верона да им ги дадеме Албертаци, Нијанг и плус пари.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Возбудување бе мислиш Тијаго Силва го вратиле. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom