Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Полека бе неможем да ве дочитам... златен викенд :icon_lol:

- Наполи конкуренти, Кавани подобар од Ибра... да бе како не, како нe!

Каква игра еј! дал ние влеговмо во утакмицава премногу мотивирани, или на Наполи не им беше денот, тоа не е сеа важно, важно 3 гола дадовмо, 3 бода си земавмо... идемо напред! Форца Милан... одлична игра на СИТЕ!

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Уф уф честитки за победа БРАВО
Ми го разубавиа денот !!!
Да го игра Емануелсон од почеток како лев бек мислам дека ке бидеме побољи но Алегри си знае ;), сите изиграа на ниво од мене имат 10 сите до 1 !!!
ps. СКУДЕТО :back:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Абе готово нека прекинат веќе серија а џабе играме мислам нема потреба да се игра,џабе да се замараат одма титула нека даваат.
Наполи ме разочара мислев тешки 2-1 ќе извадиме а овие нашиве ги отворија ко паштетче.Ако ако само вака до крај и кај и да е ги стигаме комшиите во титули
Кога игра Милан добро ааааауфффффф се разочарав Наполи требаше да ни го пикне сред Сан Сиро ебате ајваните доста лупате глупости ве разочарале со играта колку и да сакаа да играат добро беа затворени Кавани/Хамшик да изгубевме сеа сите ќе плачевте ау Наполи пред нас...

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Голема победа,друго си е со Боатенг и Пирло да ги имаш во тимот,Кејв ми се напрај што го ставија и Емануелсон лев бек.
Фламини и Робињо најголеми дрва денес.
Бомел,Неста,Силва,Абате сјајни и секако Пато играч на вечерта со Боатенг секако,добро е и што Ибра ја врати самодовербата и два пати со право се лутеше што не го проигра Пато.
ЈАНКО одличен ,треба до јуни да изигра уште некој меч.
КОЛКУ Е ПОДОБРО КОГА СЕ ИГРА БЕЗ АНТЕ И БОНБОНЕРА.
Како бе уште некој меч :) сите нека ги изигра ако може само Антонини и Бонера да не ги гледам на таа позиција, за со Тотенхем ако не се врати Замброта тој обавезно да стартува !
Само да не се повреди нешто што излезе спомнаа нешо овие на Sky или дека не беше спремен за 90'.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Никој не го фали Ван Бомел, ја мислам може една година да му се продолжи договорот.
Силва и Неста = Кинески Ѕид !
Боатенг !!

Грев ми падна на крај за Наполитанкиве, шут во голот 90 минути немаа:pos:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Кога игра Милан добро ааааауфффффф се разочарав Наполи требаше да ни го пикне сред Сан Сиро ебате ајваните доста лупате глупости ве разочарале со играта колку и да сакаа да играат добро беа затворени Кавани/Хамшик да изгубевме сеа сите ќе плачевте ау Наполи пред нас...
Далеку од тоа дека сакав да ни дадат гол ама ако видиш дека нашиве увек се до 90 мин.држ-недај тогаш тоа не требаше да биде изненадување.Јас сум 200% задоволен од играта,дај боже и со тотенхем и јуве да играме вака,а ако изиграме тогаш 2 сигурни победи не ни бегаат.А тоа дека Силва и Неста се ѕверови тоа не е ништо ново и очекувано можда беше да не мрдне ни Кавани ни Хамшик,ама екипа која што е 2ро место во лигата да има 1 шут на гол??Тоа ми беше за неверување

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Овие денес беа од ефтините наполитанки! Ги поминавме набрзина.
Честито ТИТУЛА момци ! ! !
Вака да играме против лондончани, па незнамм колку ќе примат.

Ај некој да слушнам да речи нешто за продажба на ПАТО! ! !

И да, Бране се живо и диво да ти поминам по список !

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Никој не го фали Ван Бомел, ја мислам може една година да му се продолжи договорот.
Силва и Неста = Кинески Ѕид !
Боатенг !!
Грев ми падна на крај за Наполитанкиве, шут во голот 90 минути немаа:pos:
Ми го зема зборот за Ван Бомел, ако игра вака, обавезно нека му се продолжи договорот, корисен ќе биде. Јанкуловски е најпријатното изненадување, треба да се замисли Алегри дали воопшто Антонини заслужува место пред Јанкуловски.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Ми го зема зборот за Ван Бомел, ако игра вака, обавезно нека му се продолжи договорот, корисен ќе биде. Јанкуловски е најпријатното изненадување, треба да се замисли Алегри дали воопшто Антонини заслужува место пред Јанкуловски.
Алегри попрво да се запраша дали Антонини и Бонера заслужуваат да играат во Милан

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Одлична игра задоволен сум многу од Ван Бомел тука е и Јанкуловски кој не не разочара знаев дека ќе изигра на ниво кога треба за последниот ред немам зборови Силва и Неста се столбови играат одлично.
Одлично е тоа што Боатенг се врати со гол и голема самодоверба пред два тешки натпревари владее во цел тим исто и Пато се враќа во старата форма ќе почне да мава само да нема некоја повреда пак сигурно ќе биде друго до крај.

Kajgana Shop

На врв Bottom