Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Бранче устата да му се парализира ега...

--- надополнето ---

Чим влезе Одо, уште имаат шанси за победа Наполи :icon_lol:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Ubava pobeda....onaka kako za inaet na dusmanite :) .
Pato brilijanten.
Mora da pocneme so Pato, Ibra i Robinhjo protiv pederite od London.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Честито победа.
Наполи катастрофа...искрено не очекував олку слаба игра од нив ги надигравме во секој поглед па и не им дозволивме да шутнат.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.762
Поени од реакции
11.739
Честито победа момци!
Добро ги исплескавме наполитанкиве! :D

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Честито победа одлична игра,да играме вака и со Тотенхем не би било лошо :).

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Кој беше овој просечниов тим што игравме против него вечерва? Конкуренти?!?! ко пингвините што се на -5 исто и овие толку ни се конкуренциja :) На овој Бранко на ќерка му унутра да и свршам па дете на миланез да носи!
btw Сликата од Боатенг кога се соблече да ја најдете!!! :vozbud:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
Браво за победава беше многу потребна !!
Пато страшна утакмица изигра, Ибрахимовиќ која топка само ја даде за 2риот гол ... браво
Боатенг играчиште нема што ! Неста и Силва изиграја на ниво, Кавани се изгубил на Сан Сиро :)

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Ubava pobeda....onaka kako za inaet na dusmanite :) .
Pato brilijanten.
Mora da pocneme so Pato, Ibra i Robinhjo protiv pederite od London.
Незнам ова со Боатенг како треквартериста зад напаѓачите сме многу посилни, кога играат тројца напред немаме никаква средина и само ја префрламе топката напред (кон Ибра најчесто), немаме многу играчи за избор што сака нека праи Алегри ама јас ја играм таа 2јка All In уште од сега !
Ако тепаме и со Јуве ќе се наполнат играчите со self confidence и ќе ги згазиме сред Лондон на Тот'неем, не Бејл, не Ленон кој сака нека им игра :tv:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Абе готово нека прекинат веќе серија а џабе играме мислам нема потреба да се игра,џабе да се замараат одма титула нека даваат.
Наполи ме разочара мислев тешки 2-1 ќе извадиме а овие нашиве ги отворија ко паштетче.Ако ако само вака до крај и кај и да е ги стигаме комшиите во титули

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.580
Поени од реакции
22.526
Честито победа и титула! Пројдете ги англичаните некако, зошто стварно сакав да се сретнеме во ЛШ. :)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Голема победа,друго си е со Боатенг и Пирло да ги имаш во тимот,Кејв ми се напрај што го ставија и Емануелсон лев бек.
Фламини и Робињо најголеми дрва денес.
Бомел,Неста,Силва,Абате сјајни и секако Пато играч на вечерта со Боатенг секако,добро е и што Ибра ја врати самодовербата и два пати со право се лутеше што не го проигра Пато.
ЈАНКО одличен ,треба до јуни да изигра уште некој меч.
КОЛКУ Е ПОДОБРО КОГА СЕ ИГРА БЕЗ АНТЕ И БОНБОНЕРА.

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Незнам ова со Боатенг како треквартериста зад напаѓачите сме многу посилни, кога играат тројца напред немаме никаква средина и само ја префрламе топката напред (кон Ибра најчесто), немаме многу играчи за избор што сака нека праи Алегри ама јас ја играм таа 2јка All In уште од сега !
Ако тепаме и со Јуве ќе се наполнат играчите со self confidence и ќе ги згазиме сред Лондон на Тот'неем, не Бејл, не Ленон кој сака нека им игра :tv:
Teng ke igra na mestoto od Gattuso. Nemame nekoj izbor vo sredina so povredeni Pirlo i Ambrossini, Gattuso e suspendiran, Van Bomel nemoze da igra vo LS. Teng sekako MORA da igra protiv totenham.

Kajgana Shop

На врв Bottom