Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Берло сабајлево даде многу изјави. Рече дека следат тројца малди фудбалери. На двајца им ги откри имињата Сантон и Дестро, а третиот сеуште не го кажал. Денеска ми мириса дека ќе донесе некој од Дестро или Сантон.

Allegri: "Domani gioca Pazzini, Boateng è out.
Сантон од Нукасал? Не го имам гледано, шо играт тој лев или десен бек?
Дестро шо знам, многу ми беше криво шо ојде во Рома, ама таму не фасцинира, додуша и шанса не му се даде многу, но ако можат за ефтино нека го земат.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.514
Игра и лев и десен бек, кј го стаеш таму ќе игра :D нешто ка Де Шиљо.
Ако е замена за Антонини и Мезбах ДА, ако е за Абате и не ми прае баш мерак..

Шиљо/Абате десно, Констант/Сантон лево... џам ќе биде :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.660
Поени од реакции
48.739
Дестро шо знам, многу ми беше криво шо ојде во Рома, ама таму не фасцинира, додуша и шанса не му се даде многу, но ако можат за ефтино нека го земат.
Сантон игра и десно и лево, што значи дека е погоден за ротирање, мене многу ми се свиѓа, измислен е за Абате и Антонини.
Дестро од друга страна ама ич не ми праи ќеф, не глеам ништо посебно во него, не знам што се креваше толку галама за него летоска. Порадо ви оставил простор за Нианг, отколку него да го носам.

Силвио спомна дека ќе бара засилувања во топ 100 младинци, ама ние знаеме дека тоа ќе бидат од 95то до100то место.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.904
Поени од реакции
23.302
Ја
Клипче
Нинович
курајбер
Дим4е
Vody
Cuore Rossonero
DarthMakedon
Бошко меккејлебски
Siddharta
bebush
Ilumious

И другарот на клипче....

Мислим дека не заборавив никого, кафиќот е резервиран, имамо убоо место со убав поглед, одлично за пратење утакмица...
Утакмицата почиња 15 до 9 глејте до 8 ипол да сме тамо, сакате ќе се чекаме негде да идемо натамо ( некој ќе мора сигурно мене да ме чека дека ја не го знам местово тачно кај е), или свите дојдите си тамо директно

Значи кафе Мондано кај ЈБТ карши рамстор негде, одприлика така ми објаснија ....

Се глеамо, и без реквизити дресови, шалови, капи и знамиња не ве примам :icon_lol:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
И од мене убав помин. Штета што сум далеку од Скопје па неможам да бидам дел од оваа церемонија :icon_mrgr:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Како сакате мене сеедно ми е ако сакате да се чекаме 8 и 20 пред рамстор мене и така ми е блиску ...незнам како ви одговара така...

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Мене некој ќе мора да ме чека пред Рамстор барем, затоа што појма неам каде е кафичот.
Било кој оттука кој знае и кој би можел да ме причека нека ми пише мобилен телефон во приватна порака овде, чисто за да имам за контакт, па ќе се договориме поточно во текот на утрешниот ден..

Мене реквизитите ми се во Белград, ги зедов за исто вакво гледање на дерби и ми останаа, ама ќе гледам да најдам од некого за да не се двојам или утре ќе купам, за да имам и за тука... :)

dLt-Ed

молчењето е злато
Член од
29 јануари 2006
Мислења
126
Поени од реакции
3
Старци примате? Знам дека не се пријавив на време... ама сепак :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.904
Поени од реакции
23.302
Старци примате? Знам дека не се пријавив на време... ама сепак :)

Ilumious резервираше и она знае со место како е ја незнам, али не би требало да има проблем за плус уште еден ја мислим...

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.499
Поени од реакции
8.156
Баш ве боли уво што имам колоквиуми ? Си отидоа ич не им чуе ... се зезам, стварно би дошол ама иам ептен за учење овој период,така да некоја следеча прилика ќе се видиме... Ви посакувам убав провод(Но повеќе посакувам победа =) ) ... Forza Milan....

Kajgana Shop

На врв Bottom