Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Изглеа треба јас да почнам да го хејтам за да му тргне на играчот... :pos:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Следна со Сампдорија (серија а) играме, идеме на одмазда, само нека не го става овој Икарди :icon_mrgr:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.762
Поени од реакции
11.739
Бојан е многу добар играч кога не игра централен напаѓач. Не му е ова прва добра утакмица за Милан не заебавајте, доста е потценет од фановите. :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.514
Убоо колово мераклиско.... Интер, Јуве, Фиорентина мх мх мх

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Francesco Acerbi was a very close 2nd for the best player on the pitch, with 22 recovered balls, and 63 completed passes.

Constant recovered 22 balls, completed 44 passes. Abate completed 57 passes, De Sciglio completed 48, Boateng 45.

Најдобар Бојан најслаб Абате
Абате загубена кокошка 10 мил ако земеме тоа е премија.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Еј абе Фараончето не даде гол, а Милан тепа 2:1. Не ви е чудно?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
дајте голојте кој ќе искоча пацери, и дајте конечна бројка за да резервирамо за у среда

Ја, Ilumious , курајбер , Клипче , Дим4е, Vody и Нинович сме само ??
Го пријавив и Cuore Rossonero и можеби ќе дојде еден од основачите на блогот што ви го рекламирав тука ама сеуште не ми е сигурно.

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Ај нека е честито првата победа у 2013 миланези,нека се множат. Иначе Антонини:facepalm: кој феил бе човече, па можно ли е толку дупка да се оставе по таа неговата факинг лева страна. Кога напаѓаа Сиена како во земја да беше пропаднал ,жив го немаше ама затоа кога ние напаѓавме секогаш беше да ја усера акцијата со неговиот центаршут.:tapp:
За позитивни на овој меч ке ги одвојам Абијати,Констант,Амброзини и Бојан.
Првиот шо не извади од најверојатна негатива на почетокот од 2 дел...а изгледа и се свестил малку после 1 месец седење на клупа .
Констант - ако не се работи за повреда ,Алегри нека си даде самиот отказ за направената измена.Дефинитивно најдобриот играч ни беше до моментот кога беше повлечен од игра.
Амброзини-на негови години незнам дали постои некој што може вака да си ја врши задачата .
Бојан(y) На почетокот колку го хејтав и самиот не сум свесен :icon_mrgr: ,ама со одличните неколку партии сменив мислење и моментално ми е еден од милениците во тимов. За 3/4(треквартиста) и не е така лош ,од Боатенг сигурно е подобар.
И уште една замерка кај Алегри, зошто не користи тактичка замена во 90+ ,за да добие во време.

Kajgana Shop

На врв Bottom