Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
И јас сум за Милан ама незнам како можете да го оправдате Гатузо она што го направи во текот на вчерашниот натпревар, факт е дека е еден од најборбените и еден од оние што вистински играат со срце НО .. крајно е глупо и идиотско од спортист како него да реагира така. Сепак како и Зидан така и него опрестено му е, еве денеска и он се извини.

Инаку незаслужено изгубивме и доминиравме поголем дел од натпреварот но за жал не ги искористивме шансите ..
Сепак поразот од 1-0 не е голем и лесно може да се надокнади иако на гостински терен.
Да беше резултатот во наша корист СИГУРНО НЕМАШЕ така да изреагира. И тој е човек и му се крева нервата. Потегот негов беше крајно неспортски не велам не, но кога нервата е на највисоко ниво и човекот неможи да се исконтролира.

М

Мартин`

Гостин
Да беше резултатот во наша корист СИГУРНО НЕМАШЕ така да изреагира. И тој е човек и му се крева нервата. Потегот негов беше крајно неспортски не велам не, но кога нервата е на највисоко ниво и човекот неможи да се исконтролира.
Да ама глупо е што некои го величат поради таквиот потег, кога Зидан такво нешто направи 99% го плукаа за тоа иако го направи тоа на играч.. или тој не играше за Милан ? Мислам да ги гледаме реално работите, згреши што го направи тоа плус дека го направи тоа на постар човек што воопшто не е ни фудбалер. Ајде она што се закачуваше скоро цело време со Крауч во ред е, ама со ова никако неможам да се согласам.. јас да бев ќе му залепев еден црвен картон како ништо.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Да ама глупо е што некои го величат поради таквиот потег, кога Зидан такво нешто направи 99% го плукаа за тоа иако го направи тоа на играч.. или тој не играше за Милан ? Мислам да ги гледаме реално работите, згреши што го направи тоа плус дека го направи тоа на постар човек што воопшто не е ни фудбалер. Ајде она што се закачуваше скоро цело време со Крауч во ред е, ама со ова никако неможам да се согласам.. јас да бев ќе му залепев еден црвен картон како ништо.
Точно заради тоа што не е фудбалер тој човекот од тотенхем. Според сите правила тој не смеј да му збора и да провоцира противнички играч. Да ме провоцира играч кој игра против мене во ред е, ама да ме провоцира некој од противничка клупа кој не е играч... да ти кажам право и јас би постапил како Рино

М

Мартин`

Гостин
Точно заради тоа што не е фудбалер тој човекот од тотенхем. Според сите правила тој не смеј да му збора и да провоцира противнички играч. Да ме провоцира играч кој игра против мене во ред е, ама да ме провоцира некој од противничка клупа кој не е играч... да ти кажам право и јас би постапил како Рино
Пак ќе кажам спортист е и треба да се научи на такви работи, исто е тоа како играч да те навреди а физичка пресметка никако не треба да има. Мада Гатузо е посебна приказна и е малце повеќе темпераментен па не трпи такви работи.. :))

P

PewDiePie

Гостин
И тогаш некоја будала.......................ти бе на што дроги си да те прашам?

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Цела срека што не си бил ти!!!!
абе требаше да им влезе на цела клупа со ред да ги истепа......глупи енглези само провоцираа,знаат каков е и му се нафрлија на него...
и да јас сум еден од тие 1% што го оправдуваат потегот на зидан....а и овој вчера

P

PewDiePie

Гостин
Ќе ти пуштам бројче од дилерот ако сакаш, инаку размислувај со главата активирај ја малце не со ....
Со што,со срце ? Па да јеби го ако си фан на Милан ќе ти дојдеше јако кога го направи она што го направи Рино. Од вакви гзолижачи како тебе што ќе пишат мајка Тереза пост и очекуваат да добијат респект од фановите на другите клубови ми се повраќа.

И полека со дрогите.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Цела срека што не си бил ти!!!!
абе требаше да им влезе на цела клупа со ред да ги истепа......глупи енглези само провоцираа,знаат каков е и му се нафрлија на него...
и да јас сум еден од тие 1% што го оправдуваат потегот на зидан....а и овој вчера
Ајде ќе го гласаме за пратеник многу добра направил направи неровоза да има во тимот ја затегна атмосферата и подсететесе на претходните капитени што биле на Милан и све ќе ви е јасно...

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
И тогаш некоја будала.......................ти бе на што дроги си да те прашам?
не е на дроги толку му фака....според него во ред е некој старец да влага во терен и да провоцира играч...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Увек паѓаат повокации од клупа само некогаш треба да се исконтролираш малу!!!

М

Мартин`

Гостин
Со што,со срце ? Па да јеби го ако си фан на Милан ќе ти дојдеше јако кога го направи она што го направи Рино. Од вакви гзолижачи како тебе што ќе пишат мајка Тереза пост и очекуваат да добијат респект од фановите на другите клубови ми се повраќа.

И полека со дрогите.
EPIC!

Не значи дека ако сум фан на Милан треба да викам дека се најјаки во моментов ако не се, дека имаат најдобри играчи ако немаат, или пак дека имаат најдобар тренер ако тоа не е вистина. Јас ги гледам реално работите и давам мое мислење безразлика ти дали се согласуваш со мене или не. И не се секирај не барам јас љубов или пак почит од луѓе што стојат зад виртуелни никови на форумов, а очигледно тебе тоа ако ти го полни егото нешто ти фали (без навреда).

Него ај забегавме многу од темава, само подобро кажувајте реално како се работиве ..

Ајде ќе го гласаме за пратеник многу добра направил направи неровоза да има во тимот ја затегна атмосферата и подсететесе на претходните капитени што биле на Милан и све ќе ви е јасно...
Точно така, нека „зимаат“ пример од него и нека маваат по 2-3 шамари секоја утакмица на противнички играчи!
Сепак спортот пред се, професионализам на ниво.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Доста бе за Гатузо се запнавте како да е изненадување некое. Отсекогаш бил психопат и сите судии ко знат и му попуштат зошто е така познат по агресивноста. Не е груб играч во стартојте како Фламини или како Амброзини, игра чисто ама често прај фаули зошто е многу активен. Друга работа е зошто беше капитен, секогаш капитените се толерират за реакциите кон судијата, за старт не, ама за реакција се толерират.

Колку шо Гатузо беше крив толку и овај од Тотенхем, не смеј чоек од клупа да провоцира на терен играчи. Нема иста тежина казната шо би ја добил тој и играчот на пример. Ако си седеше на клупа немаше никој да го гибни, тој влегва на терен провоцира. Па дај секој тим нека клај по еден пцујач и нека провоцира за црвени картони. Нека си иби корено и тој педеро таму, а Гатузо бил и ќе остани психопат.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.975
Хистеријата се дигна само дека е Гатузо во приказната. Баш затоа сите тролови и пациенти испоодобија напади на добрина и праведливост .. Да беше било кој друг играч на негово место, ова ќе поминеше ко да не било.
Гатузо не може да го кривиме за ништо, он е таков, незрела особа е нека си ебе мајката. На тој не му е работа да провоцира цела утакмица и прво он требаше да биде опоменат па после Гатузо, приметливо беше како цело време трчкаше напред назад и се дереше намерно да изнуди глупост и ја изнуди на крај.

За на Фламини стартот не видов убаво, ама сум убеден дека беше на топка. Сеа по правило ако сака играч од Марс нека падне залетан со цела гравитација, ако погоди топка, а не нога може курот да му го пушат само. Овде оставам простор да не сум видел убаво.

Како и да е, тоа е кога играш против помал клуб што по аутоматизам добива симпатии од сите(вклучувајќи тука тролови и пациенти) . Нормално, никој од нив нема да ги спомне лактовите на Крауч, стартовите на Пиенар и Сандро пошто така им се крши бајката.

и да, Боатенг официјално се враќа во составот од денес, можно е да игра со Киево викендов

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
За на Фламини стартот не видов убаво, ама сум убеден дека беше на топка. Сеа по правило ако сака играч од Марс нека падне залетан со цела гравитација, ако погоди топка, а не нога може курот да му го пушат само. Овде оставам простор да не сум видел убаво.

Kajgana Shop

На врв Bottom