- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.899
Нашите не даваат 8 мил за голман, па што сака нека биде. Попрво би ја средиле одбраната и Амелија нека брани уште 3-4 сезони, отколку да дадат пари за нов 30 годишен голман.
Имате уште шанси за Љорис, се скарал со АВБ зошто овој му рекол дека ќе е бр.2 додека не згреши дедо ФридлЦеск ако веќе си оди од барса,не верувам да отиде во ман ју,сепак не е ван перси,мислам дека вистински ги почитува топџиите а посебно Венгер.
Тој можеше да дојде пред една година ама ги одбра барса,тоест си го послуша срцето што се вели,што е многу нормално и човечки. Само од старт се виде дека голема грешка направи,секој што гледа фудбал ќе ти каже што бараш во среден ред кај што играат чави,иниеста,меси,санчез,бускец,маскерано а сега и сонг. Сам се заеба никој не му е крив,а гарант тој е играч за кој што збореше кркиќ дека сака да дојде.
Ако се укаже шанса,реална шанса да сака цеск да дојде,можно е берлускони да фрли пари за него,колку да ги потстиши навивачите и да ги врати на стадион,само тешко за во јануари,на лето се е можно.
Иначе за Реина немам некое мислење,тие штом летово не го земаа Лорис за џабе тури им пепел.
Љоренте нека го земат јуве и онака нема да се вклопи во концепцијата на Пеп.![]()
Бога ми Фридел со тенкови не го мрдаат од голманско место,си изруши рекорди човекот.Имате уште шанси за Љорис, се скарал со АВБ зошто овој му рекол дека ќе е бр.2 додека не згреши дедо Фридл![]()
Ја гледам табелава и реално малку се платени играчиве, што играат за еден од најуспешние клубови во Европа.Но оваа сезона имаме играчи од слаб калибар.Браво минатата сезона 4 мил од Пато исто како да отидоа во контењер.
Мексес беше повеќе од корист отколку Пато него го стави во групата Антонини и Бонера.
--- надополнето: 11 септември 2012 во 13:41 ---
Прегледај го приврзокот 48865
Мора да се збори за нешто бе па и ти,така пишаа новините така и ние коментираме........дува ветрот дуваме и ние.Пак Фабрегас![]()
Кој е момаков најлево?
Пато гарант се повредил излегувајќи од базенот.
и јас ја видов пред некое време,почнаа дури сега по нашиве фан клубови на фб да ја ставаат..Сликата е од пред 1 месец+
Massimiliano Allegri has in mind the new tactics for his Milan. As reported by La Gazzetta dello Sport - would go to 4-2-3-1, with de Jong and Montolivo pins of the median and the trio Boateng, Robinho and Bojan (or Pato) behind the first striker Pazzini . Milan will be more offensive.