- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.915
- Поени од реакции
- 41.876
Нашите не даваат 8 мил за голман, па што сака нека биде. Попрво би ја средиле одбраната и Амелија нека брани уште 3-4 сезони, отколку да дадат пари за нов 30 годишен голман.
Имате уште шанси за Љорис, се скарал со АВБ зошто овој му рекол дека ќе е бр.2 додека не згреши дедо ФридлЦеск ако веќе си оди од барса,не верувам да отиде во ман ју,сепак не е ван перси,мислам дека вистински ги почитува топџиите а посебно Венгер.
Тој можеше да дојде пред една година ама ги одбра барса,тоест си го послуша срцето што се вели,што е многу нормално и човечки. Само од старт се виде дека голема грешка направи,секој што гледа фудбал ќе ти каже што бараш во среден ред кај што играат чави,иниеста,меси,санчез,бускец,маскерано а сега и сонг. Сам се заеба никој не му е крив,а гарант тој е играч за кој што збореше кркиќ дека сака да дојде.
Ако се укаже шанса,реална шанса да сака цеск да дојде,можно е берлускони да фрли пари за него,колку да ги потстиши навивачите и да ги врати на стадион,само тешко за во јануари,на лето се е можно.
Иначе за Реина немам некое мислење,тие штом летово не го земаа Лорис за џабе тури им пепел.
Љоренте нека го земат јуве и онака нема да се вклопи во концепцијата на Пеп.
Бога ми Фридел со тенкови не го мрдаат од голманско место,си изруши рекорди човекот.Имате уште шанси за Љорис, се скарал со АВБ зошто овој му рекол дека ќе е бр.2 додека не згреши дедо Фридл
Ја гледам табелава и реално малку се платени играчиве, што играат за еден од најуспешние клубови во Европа.Но оваа сезона имаме играчи од слаб калибар.Браво минатата сезона 4 мил од Пато исто како да отидоа во контењер.
Мексес беше повеќе од корист отколку Пато него го стави во групата Антонини и Бонера.
--- надополнето: 11 септември 2012 во 13:41 ---
Прегледај го приврзокот 48865
Мора да се збори за нешто бе па и ти,така пишаа новините така и ние коментираме........дува ветрот дуваме и ние.Пак Фабрегас
Кој е момаков најлево?
Пато гарант се повредил излегувајќи од базенот.
и јас ја видов пред некое време,почнаа дури сега по нашиве фан клубови на фб да ја ставаат..Сликата е од пред 1 месец+
Massimiliano Allegri has in mind the new tactics for his Milan. As reported by La Gazzetta dello Sport - would go to 4-2-3-1, with de Jong and Montolivo pins of the median and the trio Boateng, Robinho and Bojan (or Pato) behind the first striker Pazzini . Milan will be more offensive.