Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Стварно бе, ми теквит како беше порано, не само на овој фан клуб, општо на сите, и на целиот форум, сега ми идат да заплачам.
Плачела,плачела сака да се смириме пак за нова годинааа :D :D Фалат некои членови пола ги измениле јузерите и се не се знае кој јаде,кој пие.. :)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.665
Запата играше за Колумбија? На едниот наптревар знам играше дури и Јепес, за него не знам. И Запата и Јепес уште не се ни пристигнати во Милано.
И двајцата играа заедно за репрезентација а и вратени се. Најавени на клупа против Аталанта. Сериозно незнам по која логика Бонера е подобар од Запата кој и на претходниот натпревар грееше клупа.

P

PewDiePie

Гостин
Ако и сега не играат Запата,Ачерби,Мексес а играат нубовите јепес и бонера тогаш му дале до знаење на алегри дека ќе лета,и овој го саботира тимот.
10000% се подготвени да изиграат цели утакмици,само има матни игри,ко со аквилани што го правеа повреден само за да не изигра утакмици и да го купат.
--- надополнето: 14 септември 2012 во 12:20 ---
Ај ќе ве молим фино лепо да престанете да ги постирате овие гомна од фејсбук
Ти мавнав лајк зошо се согласувам дека е нерелано да се очекува карло или пеп да дојдат итн итн

Ама фан клубов не е сопственост на никого,секој што е фан на тимов има право да си пише свое мислење,какво и да е,неможеш на некого да му кажеш не пишувај.......ако не ти се свиѓа не го читај или коментирај и крај. ;)
Еве ги истите "гомна" дека Алегри ќе лета а ќе дојде Пеп,итоа од калчо меркато.
http://www.calciomercato.com/rassegna-stampa/allegri-gia-accerchiato-al-milan-840263

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.903
Поени од реакции
23.297
Муабетот ми беше дека напишаното е измисла од фејсбук фан клубот, немаше никакви линкови ни ништо !

И беше напишано ептен глупо, и без везе, без никаква ебана логика...

Никому ја не забрануем да пишуе, ама немора сваки статус од фејсбук да се копира овде, па макар тоа било и некоја таква глупост...

Он нека си пише свое мислење, па и тоа да нема врска, ќе го испоштуем, ќе почено и дискусија ако треба, ама со глупостиве од фејсбук претеризам е више ...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Не е измислица од ФБ секаде ја има таа вест ја копирав од таму за да не ја ставам на Италијански. Местото на Алегри во Милан зависи од следните 7 натпревари. Има вест и на Миланњус.

А тоа дека сите фан клубови на ФБ е точно дека се претеризам, затоа сите такви кај мене имат дислајк ги следам само оние што ставаат информации од Миланњус и други релевантни Италијански извори.
И преку глава ми е од оној Панче со ваквите вести. :гомце:

Allegri: "Mexes is ready to play. He played with the Primavera and he has been doing well during training."
Според ова Бонера > Запата+Мексес
Бонера секогаш е во форма. :свиркам:

Allegri: "We will see if Montolivo will be ready for Tuesday's match vs. Anderlecht".

Allegri: "Our attack vs. Bologna will consist of Pazzini next to either Bojan or El Shaarawy."

Allegri: "Ambrosini has played more in front of the defence, but now that we have De Jong we could play with 2 defensive midfielders."

655693585.png

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.202
Поени од реакции
14.455
И двајцата играа заедно за репрезентација а и вратени се. Најавени на клупа против Аталанта. Сериозно незнам по која логика Бонера е подобар од Запата кој и на претходниот натпревар грееше клупа.
На кој натпревар играше Запата? Против Чиле милсам дека не играше, а против Уругвај скоро сигурен сум дека преседе на клупа.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.665
На кој натпревар играше Запата? Против Чиле милсам дека не играше, а против Уругвај скоро сигурен сум дека преседе на клупа.
Моја грешка, само Јепес имаше играно против Чиле. Против Уругвај двајцата биле на клупа.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Abbiati, Amelia, Gabriel, Abate, Acerbi, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Yepes, Zapata, Ambrosini, Boateng, De Jong, Constant, Emanuelson, Flamini, Nocerino, Traorè, Bojan, El Shaarawy, Niang, Pazzini.

Еве ги повиканите за со Аталанта, може добра формација да направи 4-2-3-1, ама Алегри дури и Бонера би го играл како втор напаѓач само за да е со посраната 4-3-1-2...

Иначе ја вака сакам да изгледа утре средината и нападот:

де Јонг - Амброзини​
Бојан - Боатенг - Ел Шарави​
Пацини​

P

PewDiePie

Гостин
^ Нема да игра 2-3-1,изјави Алегри дека еден од Кркиќ или Шарави ќе игра со Пацини во нападот.
Стандард ќе си игра со 3-ца копачи Де Јонг,амброзини:facepalm: и Ночерино,еден "полушпиц" Боетенг и двајца напаѓачи.

Не битно тоа толку,битно е во одбрана кој ќе игра Абот одма ќе игра прва и алегри ко што е цреп место де шиљо да го префрли лево тој анте ќе го игра,еве сега се повикани и Запата и Мексес,ако не ги игра нека се џитне од карпа.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
не знам зошто фејспалм за амброзини, фудбалот не е само трчање и агилност
патем за амброзини ако треба фејспалм, тогаш што треба за кркич, бонера, антонини и пато? x3? o_O

P

PewDiePie

Гостин
Кркич и Пато ги стави во група со бонера,амброзини и анте ? :facepalm:

Зашто фејспалм,зошто е цреп бе,зошто е спор старец е затоа.

Најдобро решение за 3-та во средина денес би било,Ночерино-Де Јонг-Емануелсон.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.521
Поени од реакции
5.514
Подобро да почне Бојан пред Шарави, и нормално Ночерино пред Амбросини!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
оти не игра Ночерино бе..со двајца деструктивци и Емануелсон во средина :facepalm:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.202
Поени од реакции
14.455
Вечерва сакав да игра Бојан, а Ночерино да го седне на клупа. Ночерино доста слабо изигра претходните натпревари, треба малку да осети клупа, а и сега претстои период со доста натпревари, па е потребна ротација.

Kajgana Shop

На врв Bottom