Ко да го забележав да се држи за задна ложа, а то по дифолт е сериозна повреда.Не ја гледав утакмицата и сега седнувам и гледам Пацини мавнал тројка,не ми се верува,да ми казуваше некој ке му се изнасмеев.А гледам Монтоливо се повредил,сериозна е работава или не?
П.С. Сега навивачиве на Интер се прашуваа што е мистеријата,што се случува кога некој играч од Интер ке премине во Милан?
и тоа мене ми беше доста интересен феномен. само да не биде ко суљо работава 2-3 гола па топки од мрежа да вади или мансини и виери ... помина времето на сидорф и пирло трансферите .Не ја гледав утакмицата и сега седнувам и гледам Пацини мавнал тројка,не ми се верува,да ми казуваше некој ке му се изнасмеев.А гледам Монтоливо се повредил,сериозна е работава или не?
П.С. Сега навивачиве на Интер се прашуваа што е мистеријата,што се случува кога некој играч од Интер ке премине во Милан?
Честито победата!Не ја гледав утакмицата и сега седнувам и гледам Пацини мавнал тројка,не ми се верува,да ми казуваше некој ке му се изнасмеев.А гледам Монтоливо се повредил,сериозна е работава или не?
i koja e poentata ???Честито победата!
Се наоѓам повикан да одговорам на прашањето. Беше тоа 30 јан далечната 2011 год. Inter VS Palermo Пацини прв меч,стартер за Интер. Два гола и изнуден пенал, сам ја донесе победата, стана миленик на Интеровите навивачи...Малку подоцна...паа,веќе не им беше миленик...уште подоцна, никој не го сметаше ни за сериозен џокер од клупата...
(Сите сличности со некоја сегашна ситуација се случајни,не се намерни)...
Убаво е кога се тешиш, али ако, џабе не ви беа потребни 30 години и калчополи скандал да дојдете до титула, а чак што више, колку ќе биде само убаво кога ќе ве полни во дербито, па па паЧестито победата!
Се наоѓам повикан да одговорам на прашањето. Беше тоа 30 јан далечната 2011 год. Inter VS Palermo Пацини прв меч,стартер за Интер. Два гола и изнуден пенал, сам ја донесе победата, стана миленик на Интеровите навивачи...Малку подоцна...паа,веќе не им беше миленик...уште подоцна, никој не го сметаше ни за сериозен џокер од клупата...
(Сите сличности со некоја сегашна ситуација се случајни,не се намерни)...
Загреота се шиттерашитеМислев оние од Јуве се најташаци дур не влегов у фан клуб Интер да видим дека живи се јадат за Пацини
Убаво е кога се тешиш, али ако, џабе не ви беа потребни 30 години и калчополи скандал да дојдете до титула, а чак што више, колку ќе биде само убаво кога ќе ве полни во дербито, па па па
te-ultra, поентата е дека и нас не зае.а така на првите средби,даде некој гол дур беше свеж...i koja e poentata ???
prorostvo ili !!!!!
Без навреда,па комшии сме, али ова се викат оксиморон..нека се живи, здрави, и пато и робињо..Загреота се шиттерашите
Душа ги боли дека си пукна хет трик Пацини,а не свесни дека со здрави пато и робињо ќе си пука редовно по два три на утакмица !
Сигурно,кои фанови на јуве и интер не би посакале здрави пато и робињо нели ?Без навреда,па комшии сме, али ова се викат оксиморон..нека се живи, здрави, и пато и робињо..